Aynisini bende yasadim canım doktorum bna adet düzenlemesi için 10 günlük ilaç verdi bu ay tam gününde oldum adetin 5 inde başlamış 5 ini baz alcaksın bna da doktorum demişti ilk başladığı tarihi baz aldı ve o tarihte hastalandim sende 5 ini baz alArkadaşlar merhaba. Bu ayın 5i son adet günümdü daha sonra eşimle çocuk denedik ve ayın 16sında kanamam oldu yani normal adet günümden 12 gün önce geldi ve 4 gün sürdü. Doktor yumurtlama kanaması dır dedi fakat benimki baya adet görüyorum gibi yoğundu. Şimdi sorum şu bu kanama adet günlerimi değiştirir mi yani şimdi yumurtlamam bu kanamaya göre mi olacak daha önce bu durumu yaşayanlar ya da fikri olanlar yardım edebilirler mi acaba?
Çok teşekkür ederim canım sanırım çoğu kişinin bilgisi yok doktorum da çok ilgilenmedi açıkcası ben ilk olduğum tarihi baz aldığımda bu ay 3.kez adet görmem lazım o zaman doğru mu anladım çünkü ilk tarihi baz alırsam bu ayın 28inde hastalanmam gerekiyorAynisini bende yasadim canım doktorum bna adet düzenlemesi için 10 günlük ilaç verdi bu ay tam gününde oldum adetin 5 inde başlamış 5 ini baz alcaksın bna da doktorum demişti ilk başladığı tarihi baz aldı ve o tarihte hastalandim sende 5 ini baz al
Bende aynı şeyi yaşıyorum. Gebelik düşünüyorum adet tarihimin başlangıç gününden sonra 14.gunu başladı hala devam ediyor ama benim çok az ve kahverengi 8 gün oldu kafayı yicem bı kaç gune tekrar adet olmam lazım normaldeArkadaşlar merhaba. Bu ayın 5i son adet günümdü daha sonra eşimle çocuk denedik ve ayın 16sında kanamam oldu yani normal adet günümden 12 gün önce geldi ve 4 gün sürdü. Doktor yumurtlama kanaması dır dedi fakat benimki baya adet görüyorum gibi yoğundu. Şimdi sorum şu bu kanama adet günlerimi değiştirir mi yani şimdi yumurtlamam bu kanamaya göre mi olacak daha önce bu durumu yaşayanlar ya da fikri olanlar yardım edebilirler mi acaba?
Bi doktora görünün isterseniz benim zamanlarımda değişiklik oldu ara kanamayı baz alıyorum artıkBende aynı şeyi yaşıyorum. Gebelik düşünüyorum adet tarihimin başlangıç gününden sonra 14.gunu başladı hala devam ediyor ama benim çok az ve kahverengi 8 gün oldu kafayı yicem bı kaç gune tekrar adet olmam lazım normalde
Benim adet gibiydi yerleşme kanaması diye heveslenmedim bile çünkü çok barizdi adetime de 12 gün vardı yerleşme kanaması adete yakın bir zamanda olur sizinki inşallah öyledirAra kanamanız nasıldı? benim de adetime 5gün kala kahverengi akıntım başladı şuan devam ediyor 2 gün sonra adet günüm hamilelik istiyorum acaba yerleşme kanaması mı ara kanama mı bilemiyorum adetime göre çok daha az geliyor ama bazen yoğun geliyor pıhtıya yakın
Ben adet olmuyorum sadece ondan eminimBenim adet gibiydi yerleşme kanaması diye heveslenmedim bile çünkü çok barizdi adetime de 12 gün vardı yerleşme kanaması adete yakın bir zamanda olur sizinki inşallah öyledir
Merhaba bende de aynısı oldu sonuç neydi acabaArkadaşlar merhaba. Bu ayın 5i son adet günümdü daha sonra eşimle çocuk denedik ve ayın 16sında kanamam oldu yani normal adet günümden 12 gün önce geldi ve 4 gün sürdü. Doktor yumurtlama kanaması dır dedi fakat benimki baya adet görüyorum gibi yoğundu. Şimdi sorum şu bu kanama adet günlerimi değiştirir mi yani şimdi yumurtlamam bu kanamaya göre mi olacak daha önce bu durumu yaşayanlar ya da fikri olanlar yardım edebilirler mi acaba?