X xbusra Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2022 11 6 23 29 Mart 2022 Konu Sahibi xbusra #21 Flowers001 .!.: Vallahi ben su lekelenme olmasada adetim zamaninda gelmeseydi bu kadar kafama takmazdim kafami lekeler kurcaliyor yoksa zaten sorun yok tüp bebek sürecine basliyacagim nasipse rapor bekliyorum Genişletmek için tıkla... Zaten lekeler insanın aklını karıştırıyor. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
Flowers001 .!.: Vallahi ben su lekelenme olmasada adetim zamaninda gelmeseydi bu kadar kafama takmazdim kafami lekeler kurcaliyor yoksa zaten sorun yok tüp bebek sürecine basliyacagim nasipse rapor bekliyorum Genişletmek için tıkla... Zaten lekeler insanın aklını karıştırıyor. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
deva21 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2023 542 317 30 23 Mayıs 2023 Konu Sahibi xbusra #22 Ceren0134 .!.: Bende şimdi bunu arastiriyordum adetim biteli 9gun oldu şuan pembe kanamam var ilk defa böyle bir şey oluyor Genişletmek için tıkla... Sonuç ne çıkmıştı canım
Ceren0134 .!.: Bende şimdi bunu arastiriyordum adetim biteli 9gun oldu şuan pembe kanamam var ilk defa böyle bir şey oluyor Genişletmek için tıkla... Sonuç ne çıkmıştı canım
seroz Guru Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2011 95 25 19 Haziran 2023 Konu Sahibi xbusra #23 Ceren0134 .!.: Bende şimdi bunu arastiriyordum adetim biteli 9gun oldu şuan pembe kanamam var ilk defa böyle bir şey oluyor Genişletmek için tıkla... Merhaba kanamanız nasıl geçti sonrasında? Bende şuan aynı durumdayımda
Ceren0134 .!.: Bende şimdi bunu arastiriyordum adetim biteli 9gun oldu şuan pembe kanamam var ilk defa böyle bir şey oluyor Genişletmek için tıkla... Merhaba kanamanız nasıl geçti sonrasında? Bende şuan aynı durumdayımda