Ara Kanama (Yardım Edin)

xbusra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2022
11
6
23
Merhaba arkadaşlar yıllardır bir derdim olunca internette arattırıp ilk buraya bakardım bu sefer çare bulamayınca üye olup sormak istedim umarım doğru yolları izleyip size ulaşabilirim. Ben birşey sormak istiyorum. Polikistik overim var yaklaşık 1 senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum doktor ilk 6 ay ara kanamaların olur daha sonra geçer dedi ilk 6 ay bir kaç sefer ara kanamam oldu şuan adetim düzene girdi gibi gebelik içinde kilo veriyorum 10 kilo verdim dahada devam ediyorum ilaç bitince adet oluyorum ama bu ay 2 3 gündür pembe leke geliyor adetime daha 15 gün var bu şekilde pembe leke ilk kez geliyor başıma hastaneye gitmeme daha var ne yapacagimi bilemedim doğum kontrol hapı kullanırken %2 de olsa bi ihtimal olabiliyor başına gelen varmı ilacı kullanmaya korkuyorum daha adetime bayağı var o yüzden test yapsamda bişey çıkmaz

Doktora danismalisin bu konuyu benim bir tanidigim dogum kontrol hapi kullanirken hamile kaldi ve suan cocugu iki yasina girecek nerdeyse..
Hamilelikte olabilir hersey ihtimaller dahilinde ama burdaki insanlarin yorumuna gore is yapma en kisa sürede bir randevu al tahminimce ya yerlesme kanamasidir yada yumurtlama kanamasidir bizler bilemeyiz

Canım adetine 15 gün var ise eğer yumurtlama kanaması da olabilir bence değerlendir.bende de yumurtlamada pembe kahverengi pas rengi gibi akıntı olmuştu ben bebek tutunuyo sanırken doktorum yumurtlama oldugunu söylemişti.ilk kez duyup şaşırmıştım bazen yumurtlamada da lekelenme olabiliyormuş

Haklısın zaten hastaneye gidicem ama daha 1 ay var devlet hastanesine gidiyorum o yüzden danışabileceğim bir doktor yok yada en ufak birşeyde çıkıp gidebileğim bir hastane değil bende mecbur buraya yazarken buldum kendimi belki başına gelen vardır diye

Evet yumurtlamada lekelenme yapabiliyor ama doğum kontrol hapı kullanırken yumurtlama olmuyor diye biliyorum

Soyledigim gibi canim hap icin devam etmen yada etmemen konusunda diyorum ben zaten ya yerlesme ya lekelenmedir adetten 15 gun once diyosun genelde yumurtlama olduktan 14 gun sonra adet olunur yani yumurtlama kanamasida olabilir yerlesmede sen gine bebek istegin varsa degerlendir ayrica kistlerde ara kanama yapar koyu kahve kivamli olmustu bende bi kez kist oldugunda

Bende şimdi bunu arastiriyordum adetim biteli 9gun oldu şuan pembe kanamam var ilk defa böyle bir şey oluyor

Hadi ya bendede kist var zaten belki o yüzden oluyodur peki bir kaç gün sürdümü benim benim cumadan beri leke leke geliyor yumurtlama olsa bile bu kadar uzun sürmesi normalmi

Hadi ya bendede kist var zaten belki o yüzden oluyodur peki bir kaç gün sürdümü benim benim cumadan beri leke leke geliyor yumurtlama olsa bile bu kadar uzun sürmesi normalmi
Yerlesme kanamasi bi kac gun surer diye biliyorum ki ona benzer bisey yasadim bende bu ay adetim gecikti 4 gun lekelenmem oldu yani brlki benimde kisttendir bilemiyorum son olarak c.tesiyi bekleyip test yapacagim bende basima ilk defa geldi boyle bisey ama senin biraz erken olmus eger oyle bisey varsa pco varsa belki hap diger kistleri baskiladigi icin bi yumurtan erken buyuyup catlamistir olurmu olur yani sende lekelenmenin ustune 15 gun falan ekleyip test yap istersen

Ayy hiç bu açıdan düşünmemiştim inşallah valla hiç umulmadık zamanda olur çokta güzel olur İnşallah seninde hayırlıysa olsun Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah mecbur bekliycem bakalım ramazan olmasa sorun değil de ramazanı kuşkuyla geçiririm herhalde

Simdi soyle biseyde var canim. Sen kanamadan once dogum kontrol hapini bi gun unutup icmedigi. Olmusmuydu ? Ben kendimden ornek vereyim bi ay kist oldu o hapinkullanmam lazimdi 3 gün ictim ama asiri bulanti yapti bende hastanelik oldum serum falan takildi ertesi gun icmeye korktum icmedim. Biraktim ilaci ondan donraki gun koyu renk kanamam geldi iki gun az az ama bu dogum kontrol haplarini. Duzenli icmeyio bi gun iki gun vs birakincada bu ara kanamalar oluyor bizzat yasadim cunku hakkimizda artik ne hayirlisiysa o olsun

Yok yok hiç öyle olmadı benim alarmım kurulu aynı saat aynı dakikada içiyorum sen çok kısa kullanıp bıraktıgın için olmuş onu daha önce yaşamıştım ama bu sefer dakikasını bile aksatmadan içiyorum normalde ilacım bittiği gün olmam gerekiyor vücut gercekten ilaca alıştı kendi normal döngüsüne döndü eskiden 32 günde bir olurdum şimdide öyle olmaya başladı ilaç yada ilacı aksatma kaynaklı değil yani bu

Tamam canim oda ihtimal dahilinde cunkü oyuzden söyleyeyim dedim sen ilac hakkinda bir hekime danis istersen cunku bebek yerlesiyosa zararli olabilir ins guzel haberlerinide yaz bu. Konunun altina bu tarz seyleri yasayip merak edenlere destek olursun

Tabiki paylaşırım sende test yapınca haber ver bi umut olur ben test yapmak için adetimi bekliyorum çünkü

Tabiki paylaşırım sende test yapınca haber ver bi umut olur ben test yapmak için adetimi bekliyorum çünkü
Ben kanamanin 6 gunu kan verdim negatifti ama her ihtimale karsi 13 gunu idrarda tekrar bakip sogan kürüne baslayacagim aksine
pkoyum bende ama adetim benimde cok duzenli oldugundan bu ay kendimi anlayamadim var bir derdimde cozemiyorum yani kistim olsada ben adet gunu adet olup adetle atiyordum bu kez bi garip hersey nasip bakalim hersey

Canım ben kendimi bildim bileli pkoluyum bekarken adetlerim benimde çok düzenliydi evlendikten 6 ay sonra düzenim bozuldu belli olmuyor yani pko çok rezalet bişey çok düzenliyken bi anda çok düzensize dönebiliyorsun bu yüzden sık sık kontrol gerekiyor. Soğan kürünü bende biliyorum çok faydasını gören var doğum kontrol hapını bırakınca bende ona başlamayı düşünüyorum ümit kesilmez neyde çare olduğunu bilemeyiz denemekten zarar gelmez biz elimizden geleni yapalım da gerisi takdiri ilahi

Vallahi ben su lekelenme olmasada adetim zamaninda gelmeseydi bu kadar kafama takmazdim kafami lekeler kurcaliyor yoksa zaten sorun yok tüp bebek sürecine basliyacagim nasipse rapor bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…