- 27 Haziran 2021
- 88
- 25
- 25
-
- Konu Sahibi dalgicbayan
Adetinize 14 gün varsa nasıl gebelik olcakki çok saçma ya şuan daha yeni yumurtlama günlerindesiniz. Neye göre böyle bişey demiş acaba. Bence doktorunuzu değiştirin tek kişide kalmayın.Eşimle 2.5 aydır korunmuyoruz ve bu ay adetim oldu geçti 13 gün sonra kanamam oldu 2 gün sürdü çok değil fakat pembe kahverengi arası kadın doğuma gittim test yapti negatif çıktı kist vs hiç bircsey yok dedi birazdan tekrar gideceğim fakat bana kanamam için birsey demiyor gebelik vardır dedi hayır yok kasiklarim ağrıyor adetim de 14 gün var daha dünden beri de çok açık pembe renkle leke gelmeye başladı çok korkuyorum biliyorum çaresi burda değil fakat biraz düşünce farklılığı iyi gelir diye yazıyorum
Evet şimdi e nabizdan tahlil sonuçlarına baktım biraz inceledim birazdan gideceğim ne diyecek fakat umitlenmistim biraz dün hala lekelenme geliyor korkuyorumAdetinize 14 gün varsa nasıl gebelik olcakki çok saçma ya şuan daha yeni yumurtlama günlerindesiniz. Neye göre böyle bişey demiş acaba. Bence doktorunuzu değiştirin tek kişide kalmayın.
Gidin bencede ihmal etmeyinEvet şimdi e nabizdan tahlil sonuçlarına baktım biraz inceledim birazdan gideceğim ne diyecek fakat umitlenmistim biraz dün hala lekelenme geliyor korkuyorum
Gittim geldim fakat bana folikasit yazdı dedi kullan herseyin normal dedi agrim sızım yok ama akşamüstü de küçük küçük pıhtı gibi minik minik şeyler geldi pedime adet kadar yok fakat kan geliyorGidin bencede ihmal etmeyin
Yumurtalıkların fazla çalışıyor Yumurtlama günlerinde ilişki olduğu için kamama olmuştur dedi ama bugün de geliyorGidin bencede ihmal etmeyin
Valla bilmiyorm ki bişey yok diyosa vardır heralde bı bildiği. Gebelik istiyosan bencede folik asidi başla bian önce.Gittim geldim fakat bana folikasit yazdı dedi kullan herseyin normal dedi agrim sızım yok ama akşamüstü de küçük küçük pıhtı gibi minik minik şeyler geldi pedime adet kadar yok fakat kan geliyor
Var mı gelişme canım, sebebi nytmiş?Eşimle 2.5 aydır korunmuyoruz ve bu ay adetim oldu geçti 13 gün sonra kanamam oldu 2 gün sürdü çok değil fakat pembe kahverengi arası kadın doğuma gittim test yapti negatif çıktı kist vs hiç bircsey yok dedi birazdan tekrar gideceğim fakat bana kanamam için birsey demiyor gebelik vardır dedi hayır yok kasiklarim ağrıyor adetim de 14 gün var daha dünden beri de çok açık pembe renkle leke gelmeye başladı çok korkuyorum biliyorum çaresi burda değil fakat biraz düşünce farklılığı iyi gelir diye yazıyorum
İstiyoruz dün kullanmaya başladım folik asit i umarım güzel sonuçlar alırızValla bilmiyorm ki bişey yok diyosa vardır heralde bı bildiği. Gebelik istiyosan bencede folik asidi başla bian önce.
Var mı gelişme canım, sebebi nytmiş?
Adetine kaç gün varken geldi pembe leke
Hiç gelişme yok sadece dünde geldi lekelenme adetime 13 gün kala geldi o kanama ve 6 7 gün sürdü bu süreçte de hep negatif çıktı testlerVar mı gelişme canım, sebebi nytmiş?
Adetine kaç gün varken geldi pembe leke?
Bat ne zaman?Hiç gelişme yok sadece dünde geldi lekelenme adetime 13 gün kala geldi o kanama ve 6 7 gün sürdü bu süreçte de hep negatif çıktı testler
Senin nasıl yoğun mu kanaman, gününden önce miydi açar mısın?Bende aynı durumu yaşıyorum şuan , kafam karışık baya ilk defa karşılaşıyorum bende bu durumla . Hayır olur inşallah
Yumurtlamadan kaç gün sonra olmuştu kanaman?Hiç gelişme yok sadece dünde geldi lekelenme adetime 13 gün kala geldi o kanama ve 6 7 gün sürdü bu süreçte de hep negatif çıktı testler
Bir az bir çok oldu ve kanamanın ilk günü ovülasyonda pik gördüm ertesi günü silikleşti , adetime 10 gün vardı . Ultrasona gidiyorum şuan bakalım sorun neSenin nasıl yoğun mu kanaman, gününden önce miydi açar mısın?
Yumurta catladiginda da hafif kanama olabilir. Hormon testi yapti mi doktorunuz?he
Kızlar hormonların çalışıyor o yüzden kanama geliyo olabilir folik asit kullan düzenlesin dedi 5 gün sonra adet günüm gösteriyor takvimde fakat 1 saat önce sol kasıgıma bıçak saplandi yattım kalkamıyorum asla böyle olmazdı hareket edemiyorumBir az bir çok oldu ve kanamanın ilk günü ovülasyonda pik gördüm ertesi günü silikleşti , adetime 10 gün vardı . Ultrasona gidiyorum şuan bakalım sorun ne