Ara kanama neden olur ?

Kızlar hormonların çalışıyor o yüzden kanama geliyo olabilir folik asit kullan düzenlesin dedi 5 gün sonra adet günüm gösteriyor takvimde fakat 1 saat önce sol kasıgıma bıçak saplandi yattım kalkamıyorum asla böyle olmazdı hareket edemiyorum
Bende de gebelik çıkmadı E2 hormonu 110 çıkmış kanamanın 4. Günü bakalım ne diyecek yarın gösterecem sonucu sana E2 bakılmış mı kaç çıkmış ?

Bende de gebelik çıkmadı E2 hormonu 110 çıkmış kanamanın 4. Günü bakalım ne diyecek yarın gösterecem sonucu sana E2 bakılmış mı kaç çıkmış ?
E nabız programı var ya ben ordan bakarım hep doktora gitmeden önce bu E 2 ESTRADİOL Diye Bi hormon galiba benim de 149 çıkmış ama doktor ekstra bana bisi demedi ki

E nabız programı var ya ben ordan bakarım hep doktora gitmeden önce bu E 2 ESTRADİOL Diye Bi hormon galiba benim de 149 çıkmış ama doktor ekstra bana bisi demedi ki
Strese bağlı artmıştır bu sebep olmuştur muhtemelen dedi , ilaç verdi 10 gün kullan bir sıkıntın kalmaz düzelir adetin tekrar dedi. 😇

Bir az bir çok oldu ve kanamanın ilk günü ovülasyonda pik gördüm ertesi günü silikleşti , adetime 10 gün vardı . Ultrasona gidiyorum şuan bakalım sorun ne 🤦🏻‍♀️
Benim ilk lekeydi, sonra adete döndü ilk gün ovulasyon silikti bugün bitiyor kanamam hala silik.

Strese bağlı yükselmiş olabilir dedi , Dr.
Çok olağan bir durum da değil , kontrol edilir dedi . Duphaston verdi , 10 gün kullan ertesine adet göreceksin tekrar gel bakalım dedi. İlacı kullanıyorum bakalım 🤗

Yumurtlamadan kaç gün sonra olmuştu kanaman?
Benim 7,8 gün sonra olmuştu 3 gündür adetten azda olsa pedi dolduracak kadar geliyor. Sende nasıldı yoğunluğu?

Dr a minik minik pıhtılarıda söyleyebilirsin gittiğinde belki farklı yorumlar. Benimde bugün öyle nokta nokta pıhtılar geldi ni kaç tane sadece.
Merhaba canım benim de şu an aynı senin yaşadığın gibi oldu yumurtalamamdan 1hafta sonra kan geldi 3 gün sürdü 1gün sadece pede geldi 2gün peçeteye adetime 10 gün vardı şimdi adetim 6 gün geciktik idrar testi yaptım ama negatif cıktı bebek de istyoruz acaba olabilir mi?

Selam kizlar bende de bu ay bi degisiklikler oldu ama benim erken basladi yumurtlamadan 2 3 gun sonra kahve cok cok az leke geldi ben ilskiye baglaidm cok uat uste oldugu icin ama 3 4 gun devam edince doktora gttim hersey yolinda dedi ben hayit kullanmistim bu ay15 gun acaba o mu yapti 2 gun bi gelmedi ama ilk baslamadan bugune 8 gun oldu adete 3 gun var blmiyorum napicam

Merhaba canım benim de şu an aynı senin yaşadığın gibi oldu yumurtalamamdan 1hafta sonra kan geldi 3 gün sürdü 1gün sadece pede geldi 2gün peçeteye adetime 10 gün vardı şimdi adetim 6 gün geciktik idrar testi yaptım ama negatif cıktı bebek de istyoruz acaba olabilir mi?
Aynı şeyi yaşamışız.
Acaba neden oluyor dersin?
Dr a gittin mi?

Yumurtlamadan kaç gün sonra olmuştu kanaman?
Benim 7,8 gün sonra olmuştu 3 gündür adetten azda olsa pedi dolduracak kadar geliyor. Sende nasıldı yoğunluğu?

Dr a minik minik pıhtılarıda söyleyebilirsin gittiğinde belki farklı yorumlar. Benimde bugün öyle nokta nokta pıhtılar geldi ni kaç tane sadece.
Bendede böyle durum oldu adetima 13 gün var ara kanama oluyor bir gün iki üç damlaysa bir gün gelmiyor

Eşimle 2.5 aydır korunmuyoruz ve bu ay adetim oldu geçti 13 gün sonra kanamam oldu 2 gün sürdü çok değil fakat pembe kahverengi arası kadın doğuma gittim test yapti negatif çıktı kist vs hiç bircsey yok dedi birazdan tekrar gideceğim fakat bana kanamam için birsey demiyor gebelik vardır dedi hayır yok kasiklarim ağrıyor adetim de 14 gün var daha dünden beri de çok açık pembe renkle leke gelmeye başladı çok korkuyorum biliyorum çaresi burda değil fakat biraz düşünce farklılığı iyi gelir diye yazıyorum 😔😔😔
bende aynı problemi yaşamıştım kist çıkmıştı ama bnde adetten sonraki günlerde kahverengi lekelenme yaşıyorum sadece

X