- 10 Ağustos 2020
- 38
- 6
- 1
- Konu Sahibi siriuslagelen
-
Çıkmaz canım. Ürolojiden değil kadın doğumdan alsan daha iyi olurRandevu aldım canım. Ürolojiden. Bu pandemi sürecinde her ne kadar çekinsem de gitmek zorundayım. Kan testi de isteyeceğim. Yerleşme kanamasını bu şekilde yaşamış olabilir miyim diye düşünüyorum sadece. Belkide kist yada enfeksiyon var bilemiyorum..
Hamilelik varsa kanda çıkar mı bu kadar kısa sürede?
İyi akşamlar bende de aynı şikayetler var sonuç ne çıktı sizdeIlk kez deneyimledigim icin endiselendim. Kanama disinda cok ciddi sanci cektim saatlerce ve ben regli olacagimi bile hissetmem normalde hic sanci yasamazdim. Bugun randevum var bende yumurtlama kanamasından yada kistten supheleniyorum.
Canım merhaba bende adetimin 5.gunu birliktelik yaşadım ayın 29uydu ve beş gün sonra şiddetli karın ağrısı ve bel ağrısı ile birlikte idrarla sık gelen ama ilk gün de bir pedi dolduran koyu renkle başlayan kanamam oldu hemen hemen aynı bugün 5.gunu hafif lekelenme kahverengi olarak devam.ediyor yoğunluğu iki gün sürmüştü ve açıkçası geri çekilmeli bir iliskiydi seninde kanamanda pıhtılaşma var mıydıTaş düşürüyormuşum.. Sizde vakit kaybetmeden bir kontrole gidin isterseniz.
Adetime 15 gün var bu arada ve 12 saat sonra ertesi gün hapı almistimCanım merhaba bende adetimin 5.gunu birliktelik yaşadım ayın 29uydu ve beş gün sonra şiddetli karın ağrısı ve bel ağrısı ile birlikte idrarla sık gelen ama ilk gün de bir pedi dolduran koyu renkle başlayan kanamam oldu hemen hemen aynı bugün 5.gunu hafif lekelenme kahverengi olarak devam.ediyor yoğunluğu iki gün sürmüştü ve açıkçası geri çekilmeli bir iliskiydi seninde kanamanda pıhtılaşma var mıydı
Aynı durumdayım sonuç nedirAdetime 15 gün var bu arada ve 12 saat sonra ertesi gün hapı almistim
Aynı durumdayım sonuç nedirAdetime 15 gün var bu arada ve 12 saat sonra ertesi gün hapı almistim
kimyasal gebelik yaşamışsıniyi akşamlar, adetten 4 gün önce beta hcg 11,52 çıktı. Adet günü beta hcg 5 e düştü ve adet oldum. ama çok az ve az sürede bitti. Şuanda da tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum baş dönmesi, mide bulantısı, koku hassasiyeti ve kasık ağrısı. Hamile olabilir miyim? bu durumu yaşayan var mı?
Mesaimden dolayı gidemiyorum dra endisheliyim hamile kalmaya hasır hissetmiyorum sizdeAynı durumdayım sonuç nedir
Başka belirti var mı . Ama ertesi gün hapı bu kadar içilmez yan etki etmiştirMesaimden dolayı gidemiyorum dra endisheliyim hamile kalmaya hasır hissetmiyorum sizde
Şuan tek bir belirtim var ne ağrı ne başka birşey sadece alt karın bölgem şiş ve idrara çıkmak arttı belki de çok sıvı tüketiyorum o yuzdendir ama şişliğe anlam veremiyorum normalde yarın adet günüm ama bir ayda iki kez kanama geçirdiğim için gecikir diye düşünüyorum ve idrar testi yapacağım yarın yani hamilelik olmuş olsa bile taş çatlasa bir ay bir buçuk aydır ama adetimin son günüydü en son beraberliğin ve 15 gün sonra Dr sadece ultrasona baktı o da israrimla bilemiyorum 1ayda bedenen belli olmaz diye düşünüyorum ama ilk kez böyle birşey yaşıyorum gerçekten psikolojik olarak bitmiş durumdayimBaşka belirti var mı . Ama ertesi gün hapı bu kadar içilmez yan etki etmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?