Ara kanama hamilelik belirtisi olabilir mi?

Şuan tek bir belirtim var ne ağrı ne başka birşey sadece alt karın bölgem şiş ve idrara çıkmak arttı belki de çok sıvı tüketiyorum o yuzdendir ama şişliğe anlam veremiyorum normalde yarın adet günüm ama bir ayda iki kez kanama geçirdiğim için gecikir diye düşünüyorum ve idrar testi yapacağım yarın yani hamilelik olmuş olsa bile taş çatlasa bir ay bir buçuk aydır ama adetimin son günüydü en son beraberliğin ve 15 gün sonra Dr sadece ultrasona baktı o da israrimla bilemiyorum 1ayda bedenen belli olmaz diye düşünüyorum ama ilk kez böyle birşey yaşıyorum gerçekten psikolojik olarak bitmiş durumdayim
Kuzum ertesi gün hapı kullanıldığında olabilir kanama bazende olmaz .

Merhaba 11 ekim'de ilişki yaşadım ve ertesi gün kullandım 23ekimdede beklediğim tarihte adet oldum 29ekimde son lekelenme varken yaşadığım ilişkide korunmamiza rağmen prezarvatif patlayınca tekrar kullanmak durumunda kaldım bundan 5gun sonra adet gibi ağrılı bir kanama yaşadım 3gun sürdü idrarim bile kıpkırmızı kandı ve pıhtılaşma da mevcuttu koyu renkle başladı yine kahverengi lekelenme olarak bitti ilişkiden 20gun sonra dra gittim kan testi yapmadı adetin gecikirse gel dedi zorlamamla ultrasonda baktı bişey yok dedi ama guvenemedim resmen zorla kontrol etti bulunduğum yerde başka da doktor yok çok erken ultrasonda gözükür mu ve ben hangi kanamami adet olarak baza almalıyım yada gebelik olasılığı var mıdır şuanda buna hazır değilim çok fazla bilgi kirliliği mevcut bu konu hakkında sizden destek almak istiyorum şuan sisim belki stresle belki normal dongume az kaldığı için bilemiyorum ama akıntım mevcut gerçi sürekli akıntı yaşıyorum ama içim içimi yiyor
Baya zaman gecmis sonuç ne acaba bnde adetimjn bittigi gun iliski oldu erts72 kullandim ertesi gun hapi yani. Haptan 5 gun sonra kahverengi leke basladi 3 gun sürdü. Şimdi hap alali 1 hafta oluyor. Hamile dgilimdir inşallah

Baya zaman gecmis sonuç ne acaba bnde adetimjn bittigi gun iliski oldu erts72 kullandim ertesi gun hapi yani. Haptan 5 gun sonra kahverengi leke basladi 3 gun sürdü. Şimdi hap alali 1 hafta oluyor. Hamile dgilimdir inşallah
Sonuç negatif enfeksiyon oluştuğu için bu sorunları yaşamışım benim kanama şeklindeydi resmen adet gibi kanama oraniniza göre kontrol edebilirsiniz lekelenme şeklinde yar test yaptırın

X