• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ara Kanama adet tarihini değiştirir mi ?

ayse5308

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
14
5
1
31
Arkadaşlar merhaba
1 buçuk aylık evliyim ve korunmuyoruz
2 kasımda adet oldum 5- 6 gün sürdü normal şekilde

Sonrasında 10 kasımda tekrar kanamam başladı iki gün sürdü ve doktora gittim .

Rahim yumurtalık ve hormonlar temiz hiç bir sorun yok dedi

Benim şimdi merak ettiğim adet tarihim hangi tarih ?
Uzun gördüğüm kanama Mı yoksa kısa kanama mı ?
Ara kanama adet tarihini değiştiriyor mu bilen lütfen yardım etsin 😔😔

Son düzenleme:
Bunu öğrenmenin en kesin yolu bence bir ay kadar beklemek. Hangi tarihte tekrar regl olursanız o tarihtir. Birde ara kanama normal miymiş? Ben hiç duymadım. Hani hamilelikte yerleşme kanaması falan oluyor da bu ilginç geldi.

Arkadaşlar merhaba

Ara kanama bildiğim kadarıyla bozmaz düzenini. En son adet oldğun tarhten hesaplarsın bi sonraki tarihi. Yeni evli zamanlarda olabiliyo bu düzensizlikler

Bunu öğrenmenin en kesin yolu bence bir ay kadar beklemek. Hangi tarihte tekrar regl olursanız o tarihtir. Birde ara kanama normal miymiş? Ben hiç duymadım. Hani hamilelikte yerleşme kanaması falan oluyor da bu ilginç geldi.
Evet hatta hamilelik testi de yaptı negatif

ama ben de anlamadım

düzenleyici verdi ama kullanmadım

çünkü başka bir doktor gerek yok hormonların düzgün seviyede , bozulmasın dedi ben de kullanmadım

Korunmuyoruz ve Adetim ilk uzun kanama tarihimi baz alırsam 3 gün gecikmiş durumda şu an ... ve korunmadık hiç o yüzden merak ettim yoksa umursamaz beklerdim 🙂

Doğum kontrol hapı kullanıyor musunuz? Bu da bazı kişilerde düzeni değiştirebiliyormuş.

Arkadaşlar merhaba

Bende eskiden arada bir ara kanama yaşardım ama yoğun kanama değil lekelenme şeklinde olurdu ve adet tarihim değişmezdi..ama sizin herşeyin normal çıkması bi sorun olmaması şüpheli bi durum sebepsiz yere ara kanamalar olmuyor bildiğim kadarıyla bende polip vardı o sebep oluyordu tekrar bi başka bş doktora görünün derim

Back