• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ara ara kan gelmesinin sebebi ne :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Paloma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

Paloma

Ziyaretçi
Merhaba kızlar foruma yeni üye olmuş bulunmaktayım bundan sonra sizinle beraberim,burda paylaşacağımız birbirimize aktaracağımız birçok şey olduğuna inanıyorum.

Benim sorunum şu adetten sonra 2 haftada geçse 1 haftada geçse arada bir kan geliyor .Bunun sebebi nedir :( Çok üzülmeye başlıyorum artık.
Aranızda bunu yaşayan var mı sizce sebebi nedir?benneyaptımki

Aslında her ayın 3ünde tam zamanında regl oluyorum aksaklık olmuyor 5-6 gün sürüyor bitiyor.
Ardından tekrar başlıyor stresliyim şu sıra bundan kaynaklanıyor olabilir mi bir de annem derdi hep ayağını soğukta bırakma diye klima çarpıyor şu sıra sebepleri bunlar olabilir mi ?

Kızlar yardım eder misiniz .. bu seferde kahverengi bir akıntı mevcut ve hala geçmedi.:((

Aslında her ayın 3ünde tam zamanında regl oluyorum aksaklık olmuyor 5-6 gün sürüyor bitiyor.
Ardından tekrar başlıyor stresliyim şu sıra bundan kaynaklanıyor olabilir mi bir de annem derdi hep ayağını soğukta bırakma diye klima çarpıyor şu sıra sebepleri bunlar olabilir mi ?

ayaklari sogukta birakmakla alakasi yok
hem normal bir kadin 28 günde bir adet olur
kahverengi akintti buradan edindigim tecrübelere göre
kist belirtisi diye biliyorum gecmis oldun en iyisi doktora gitmek

Doğum kontrol hapıda kahverengi akıntı ve ara ara kanama yapabiliyor ben maalesef yasoyorum su an :(

Evli değilim kızlar.

Ama şimide kahverengi akıntı bitti adet olmaya başladım.yani bir ayda 2 adet.
Normal mi yoksa hava değişiminden falan mıdır :(
Yaşayanlar var mı lütfen bilgilendirirmisiniz?
Doktora gitmelimiyim?

Back