• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ar-yıldız komple set 1.100 nasıl?

13ozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
15
0
36
Kocaeli
arkadaşlar ar yıldız çeyiz seti, hani şu reklamlarda dönen 1499 diye pesinde 1100 , nasıl sizce kalitesi , kullanışlılığı?

ar yıldızı çok iyi diyolar cnm, bende şimdi yorumlara bakıyodum.. kullananlar neler söylemiş diye..

fiyatı çok iyimiş ya ben bugün sordum nakit-taksit 1500 dediler..

sen nerde sordun??

kocaelinde yim ben ,burdan baktım,biz ana bayiyiz o yüzden bi süre bölye bir indirim yapıyoruz dedi adam, aslında kütahya porselen yemek takımı seçtim ,öyle olunca 1300 diyor, mürdüm rengi bir takım, çizilmeler çok belli olur diye vazgeçtim sonra, yani karaca ya 1300 vermekten daha mı iyidir?

çelik konusunda ar yıldızla karaca karşılaştırılamaz bile bence.karacadan bi çok kişi memnun değil.ama porselen olarak ar yıldızı bilemem.içindeki porseleni kütahyadan seçme şansın varsa iyi bence canım

setin içinde şunlar var;
90 parça çatal bıçak
87 parça yemek takım
cezve seti
4 parça sahan seti
çaydanlık
8 parça tencere
düdüklü tencere

cnm bence 1300 de hesaplı, ben olsam porselende kütahya porseleni seçerdim.

cnm sana zahmet kocaelide hangi mağaza bana özel mesaj atar mısın, belki fırsatını bulursam giderim, aklımda bulunsun:))

bende ar-yıldızın kampanyasından almıştım çeliklerine 50 yıl garanti verdiler.aryıldız porselen yerine kütahyanınkileri seçmiştim. fiyatta bir değişiklik yapmamışlardı. kesinlikle karaca ile karşılaştırma bence.

Kızlar bende çeyizime çatal-bıçak seti: 500 TL, Tencere Seti Tam çeyiz seti : 450 TL, Yemek Takımımıda Güral Porselen :360 TL hepsini peşin aldım. Herşeyi uzmanından almak gerekir diye düşünüyorum. Karacaya gelince bence kaliteye göre fiyatlar çok uçuk.

setin içinde şunlar var;
90 parça çatal bıçak
87 parça yemek takım
cezve seti
4 parça sahan seti
çaydanlık
8 parça tencere
düdüklü tencere

bence içine sindiyse,beğendiysen al tek tek almaya kalktığında daha pahalıya çıkarkaydirigubbakcemile5

sizce hangi yemek takımını seçmeliyim? mürdüm olan kütahya porselen diğeri de ar yıldızın setin içinde olan yemek takımı, kararsız kaldım?:uhm:

Eklentiler

• $ar20001i.jpg
    $ar20001i.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 74
sanırım kütahya porselen olan resim görünmüyor tekrar yükledim, ama olmadı ,sizce bu üstteki takım nasıl?

yaa bu beğendiğim yemek takımı kalmamış üretimi de 6 ay sonrası içinmiş :( ne yapsam kütahya porselenden mi seçsem ki? 150 daha vermem gerekecek?

Back