• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ar depresyon olduunu syledi doktor

cnm benim çok tşk ederim desteğin için..senin gibiyim bende dört duvar üzerime geliyor,boğuluyorum nefes alamıyorum..tanımadığım insanlardan yardım dilenecek duruma geldim ve bunun adı depresyon cnm..mutlaka doktora gitmelisin bu çok ciddi bir rahatsızlık..ayrıca yalnız olduğunu konuşacak kimsenin olmadığını yazmışsın,biz buradayız cnm herşeyden önce ben yanındayım birlikten kuvvet doğar..ne zaman istersen yaz cnm irtibat kurarız ben hergün burada bulunuyorum.elimden geldiği kadar bende sana yardımcı olurum cnm.bu günleri böyle destekle atlatacağız inşallah

benmde durumum aynen böyle. 17 yaşndayım herşey üstüme gelio avazım çıktğı kadar bağırmak ağlamak istiyorum.. öyle kötü çaresiz ve yalnızımki..

ilaç tedavisi 1 ayda cevap vermez biraz daha sabret bende ilk kullanmaya başladığımda hemen iyileşicem sanmıştım ama öyle olmuyor zamanla faydasını görüceksin 2-3 ay sonra hala görmüyo olursan o zaman doktoruna danışırsın acil şifalar diliyorum

siz bana sorun o ılletı
ılaç ıçerken ıyıleştım bır sure çok ıyıdım
ama ılaç ıçtığım halde gene tekrarladı
neden çunku ben ılçaların benı ıyıleştıreceğıne ınanmıyodum ve hep kotu şeylr duşunuyoıdum
bence ılaçlarda bahane sen ıyıleşıcem dersen ılaçsızda ıyıleşırsın
ılaçları ıçerkende ıyıleşneler beynıne yerleştırıyo ılaç benı ıyıleştırcek dıye ondan ıyıleşıyolar
yanı beyın gucu lazım buna
guneşe bakmak çok ıyı gelıyo
tavsıyem guneşe bak yuruyuş yap çok ıyı gelıyo
şuıan bende depresyondayım ama nedense mutlu bır deprsyondayım
ılaçlar gerçekten saf gıbı yapıyo
bana bı psıkolog dedı ılaçlar ıyı değil dedı
durduruyo sadece dedı ıyıleştırmıyo dedı
kendın mucadele et dedı bana
tabıkı herkesın duumu çok farklı

bende buğünlerde kendimi kötü hissediyorum
depresyona girmekten korkuyorum.

bunun için evde durmuyor tek
komşuya gidiyorum.yürüyüş yapayım diyorum.

dualara başladım.
inş.çabucak kendime gelirim.

canım çok geçmiş olsun bende hayatımın iki değişik safhasında depresyon hapları kulandım.ama muhakkak 1 ayda etki etmesi lazımdı en azından seni rahatlatması lazımdı bence şikayetlerini konuş doktorunla eğer seni tatmin emezse daha ehil bir doktora git.

cok gecmıs olsun canım.allah acıl sıfa versın sana.öncelıkle beynınden bu düşünceleri silmen gerekli.unutmakı beyin gücünle herseyı yenebılırsın ınan bana...

çok tşk ediyorum herkese desteğiniz için..bende kendimi iyi hissetmeye başka şeylerle oyalanmaya çalışıyorum ama olmuyor inanın.bndan önceki hayatımı özledim ve o kadar sevgi dolu,pozitif neşeli bir yapım vardıki,bu duruma geldiğime,ilaçlardan medet umduğuma inanamıyorum.burada aynı durumda olup,oktora gitmeyen tüm arkadaşlara bir an önce gitmelerini tavsiye ediyorum çünkü bir hastalıktır arkadaşlar kendiliğinden geçmez dahada ilerler ve maalesef benim öyle oldu..

ben gıttımde neoldu cnm
gıttım daha kotu oldum şuan gıtmıyom huzurlu hıssedıyom en azından kendımı
bak cnm bazı sıtelerde araştırmada yap
duanın ruh hastalıkları uzerındekı etkılerıde oku
bazı dktrlar artık
ıyıleştıremyeınce hastasını dua okumaya yoneltıyo
gerçketende faydası var

bende buğünlerde kendimi kötü hissediyorum
depresyona girmekten korkuyorum.

bunun için evde durmuyor tek
komşuya gidiyorum.yürüyüş yapayım diyorum.

dualara başladım.
inş.çabucak kendime gelirim.

cnm geçmiş olsun dıyeyım oncelıkle
ınş ılerlemeden geçer
tavsıye passıflora al rahatlat kendını
rahatlayınca fazla duşunmuyosun ben faydasını gordum bıtkısel tamamen..

Back