- 22 Ocak 2015
- 126
- 15
- 13
- 32
- Konu Sahibi persiangirl
Merhaba ben de bu hafta gitmek istiyorum şuan durumunuz nasıl önermiyormusunuz Hoca'yı
Kesinlikle oneriyorum hem eli hafif hemde incelmem oldu baya :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de bu hafta gitmek istiyorum şuan durumunuz nasıl önermiyormusunuz Hoca'yı
Ben de gitmek istiyorum 2 yıldır düşünüyorum bana da bilgi verirmisiniz. Ayrıca fiyatı ne kadar ve kaç seans yaptıracaksınızAkupunktur yaptirmak icin Mehmet hocaya gittim ve ilave olarak aqualyx e basladik sonuclari burdan yazacagim kizlar
Merhaba peki kaç seans yaptırdınız fiyatını öğrene bilirmiyim aramızda kalacakKesinlikle oneriyorum hem eli hafif hemde incelmem oldu baya :)
merhaba.... ben de iki hafta sonra yaptiracagim ama malesef bir seans yaptirtabilirim ancakAkupunktur yaptirmak icin Mehmet hocaya gittim ve ilave olarak aqualyx e basladik sonuclari burdan yazacagim kizlar
Merhaba peki kaç seans yaptırdınız fiyatını öğrene bilirmiyim aramızda kalacak
merhaba.... ben de iki hafta sonra yaptiracagim ama malesef bir seans yaptirtabilirim ancak
hangi bolgeleriniz icin yaptiriyorsunuz?
Merhaba peki kaç seans yaptırdınız fiyatını öğrene bilirmiyim aramızda kalacak
Siz de Ankara da mehmet hocaya gidiyorsunuz değilmi4seans bitti canim sonucunuda gordm fazlasyla eridi :) tedavim bitti :)
Kusura bakmayın mehmet Akgüne gittiğinizi yazmışsınız zaten tekrar aynı soruyu sordum :)))Siz de Ankara da mehmet hocaya gidiyorsunuz değilmi
Kusura bakmayın mehmet Akgüne gittiğinizi yazmışsınız zaten tekrar aynı soruyu sordum :)))
kaç cm incelme oldu toplamda acaba?4seans bitti canim sonucunuda gordm fazlasyla eridi :) tedavim bitti :)
çok sevindim gözün aydın gerçekten. ben devam edemedim inşallah ben de devam edebilirim bi an önce. senin de basendi değil mi? konuşmuştuk ama unuttum kusura bakma..8 cm incelmem oldu cnm benm sorunum ortadan kalkti
Merhaba elif seanslara her hafta mı gittin peki nasıl bi işlem bu gerçekten cerrahi bi işlem olmadan incelme olabiliyor mu cerrahi işlem yaptıramıcam olan bi arkadaşım araştırıyordu gerçekten faydalı bi işlemmi acaba8 cm incelmem oldu cnm benm sorunum ortadan kalkti
çok sevindim gözün aydın gerçekten. ben devam edemedim inşallah ben de devam edebilirim bi an önce. senin de basendi değil mi? konuşmuştuk ama unuttum kusura bakma..
Merhaba elif seanslara her hafta mı gittin peki nasıl bi işlem bu gerçekten cerrahi bi işlem olmadan incelme olabiliyor mu cerrahi işlem yaptıramıcam olan bi arkadaşım araştırıyordu gerçekten faydalı bi işlemmi acaba
Fiyat bilgisi verebilir misin peki sakıncası yoksa bide nerelerde yaptırılıyorCerrahi bi islem yok canim bir uzun igneyle deri altina bir sivi enjekte ediliyor ve sonucunda dışkı yoluyla atiliyor kesinlikle incelme oluyor zaten bariz goruluyor :)
Fiyat bilgisi verebilir misin peki sakıncası yoksa bide nerelerde yaptırılıyor