aqualyx neştersiz bölgesel zayıflama

Bende yaptırıyorum Mehmet Akgün'e şuan sonuçlarını da gözle görülür şekilde aldım herkese tavsiye ederim

Mehmet Akgün'e yaptırdım dudak dolgusuda yaptırdım 3 ay sokağa çıkmaya utandım çok komik oldu rezil etti resmen aman deyim

Paylaşımlarda bulunacağımı yazmıştım daha önce. Ben maalesef ilk seanstan hiçbir netice alamadım.Buna rağmen ikinci seansı da yaptırdım. Dr beni uyarmıştı. Herkesin bedeninin tepki verme süresi farklıdır diye.Onu düşünerek tekrar yaptırdım.Eğer ikinciden de bir sonuç alamazsam yaptırmayı düşünmüyorum.
Benim gibi ilk seansta sonuç alamayıp ikincide incelme olan var mı ?

Paylaşımlarda bulunacağımı yazmıştım daha önce. Ben maalesef ilk seanstan hiçbir netice alamadım.Buna rağmen ikinci seansı da yaptırdım. Dr beni uyarmıştı. Herkesin bedeninin tepki verme süresi farklıdır diye.Onu düşünerek tekrar yaptırdım.Eğer ikinciden de bir sonuç alamazsam yaptırmayı düşünmüyorum.
Benim gibi ilk seansta sonuç alamayıp ikincide incelme olan var mı ?
benim yakın bir arkadaşım bu işlemi Mehmet Akgün e yaptırmıştı onun sonuçları gayet güzeldi demekki metabolizma meselesi onun vücudu yağları atmaya başlamıştı ilk seanstan

yani bende burada olumlu yazıları okuyup , başka yerlerde de araştırma yaparak gittim.Belki bazı insanlarda işe yaramış olabilir ama bende 1 cm bile incelme olmadı.Ufacık bir değişim olsa idi düşüncem farklı olabilirdi.Bence gitmeyiniz.Yaptığınız harcama sizin bütçenizi hiç etkilemeyecekse tercih sizlerin...

Back
X