aqualyx neştersiz bölgesel zayıflama

kilolu olduğum için terkedildim ayrılık acısı kilo aldırır ya üstüne biraz daha kilo almış oldum. Ama artık bir şeyler yapmanın vakti geçmiş bile geldi de geçiyor diyemedim. bu gun gittim saçımın rengini değiştirdim ve bir dr dan randevu aldım pazartesi aqualyx yaptırıyorum arkadaşlar hadi bana şans dileyin. Benim için dua edin şöööle fit olayım da pişman olsun beni kaybettiğime. Hem kilo verirsem benim de kaydolan kendime güvenim biraz yerine gelebilir belki :(

kilolu olduğum için terkedildim ayrılık acısı kilo aldırır ya üstüne biraz daha kilo almış oldum. Ama artık bir şeyler yapmanın vakti geçmiş bile geldi de geçiyor diyemedim. bu gun gittim saçımın rengini değiştirdim ve bir dr dan randevu aldım pazartesi aqualyx yaptırıyorum arkadaşlar hadi bana şans dileyin. Benim için dua edin şöööle fit olayım da pişman olsun beni kaybettiğime. Hem kilo verirsem benim de kaydolan kendime güvenim biraz yerine gelebilir belki :KK43:

şu kilo yüzünden terk eden adamlara da ayrıca ayar oluyorum. bol şans inşallah her şey istediğin gibi olur. yeni bi başlangıç yaparsın.

arkadaşlar dün aqualyx yaptırdım yanlara ve üst iç bacağa hadi bakalım inşallah etkili olur ve sıkı da bir d,iyete başladm. Hepimiz tığğğ gibi olalım inşallahhh :)

iyi geceler hanımlar,uygylama ile ilgili kısa bir bilgi aldım,kafama yattı gibi.istanbul umut hastanesi nde(kartal) sertaç bey yapıyor

Merhaba arkadaşlar ben 23 yaşındayım 2 tane bebisim oldu bi kizim bi oglum var henüz 6 aylik oglum normal dogum oldu ve göbek var 58 kiloyum sadece göbek ve yanlarimin gitmesini istiyorum ama aklım cok karıştı mertem sarkislalida ultra lipo olmayi dusunuyodum simdi aqualyx yontemini burda gorunce lutfen arkadaşlar bana yardımcı olun en iyi yöntem hangisi cok rica ediyorum..

Merhabalar.2yildir medikal estetik yontemlerini arastiriyordum.Aqualyxi endokrin doktoruma danistim.Izin cikinca bu iste en iyisi olan Mehmet Akgünu buldum.Aqualyx spashape ve akupunktur uygulamalrina basladiktan sadece 3 hafta sonra 5kilo gitti.Diyabet ve hasimatonun getirisi karın ve sırt yaglarimda beligin azalma oldu. Cok mutluyum.Umarim boyle devam eder.Yazmaya ,surec ve sonuclarinida haber vermeye devam edicem...

Bugün doktorumdaydim veee tartildim pis yaglarimdan ^_^ 2kilo daha gitmiş.Cok mutluyum.Aqualyx spashape akupunktur ve Mehmet Hoca harikasiniz...

Buraya foto nasil ekleniyor beni bilgilendirirseniz size oncesi ve sonrasi foto atabiliriiiiim....

Bende yaptırmak istiyorum ama istanbuldayım. istanbulda önerebileceğiniz tecrube ettiğiniz biri varmı?? birde şu anki fiyatları ne aralıkta acabaa.

Back
X