- 30 Ocak 2014
- 725
- 295
- 123
- Konu Sahibi persiangirl
-
kilolu olduğum için terkedildim ayrılık acısı kilo aldırır ya üstüne biraz daha kilo almış oldum. Ama artık bir şeyler yapmanın vakti geçmiş bile geldi de geçiyor diyemedim. bu gun gittim saçımın rengini değiştirdim ve bir dr dan randevu aldım pazartesi aqualyx yaptırıyorum arkadaşlar hadi bana şans dileyin. Benim için dua edin şöööle fit olayım da pişman olsun beni kaybettiğime. Hem kilo verirsem benim de kaydolan kendime güvenim biraz yerine gelebilir belki
şu kilo yüzünden terk eden adamlara da ayrıca ayar oluyorum. bol şans inşallah her şey istediğin gibi olur. yeni bi başlangıç yaparsın.
Merhaba,arkadaşlar dün aqualyx yaptırdım yanlara ve üst iç bacağa hadi bakalım inşallah etkili olur ve sıkı da bir d,iyete başladm. Hepimiz tığğğ gibi olalım inşallahhh :)
Merhaba,
Uygulamadan memnun musunuz acaba? Bir yan etki, ağrı sızı yaşadınız mı? Gözle görülür bir incelme gördünüz mü?
henüz cok yeni evet işlem sırasında birazcık acıdı o da normal ve evet incelme hissettim öneririm herkese
Merhaba,
Uygulamadan memnun musunuz acaba? Bir yan etki, ağrı sızı yaşadınız mı? Gözle görülür bir incelme gördünüz mü?
Bende yaptirdim yardmci olmak isterim ozelden atyrm blgileri :)Merhaba son durumu merak ettim birde kaça yaptırdığınızı özelden yada burdan yazabilirmisiniz
Bende yaptirdim yardmci olmak isterim ozelden atyrm blgileri :)
Bende yaptirdim yardmci olmak isterim ozelden atyrm blgileri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?