aqualyx neştersiz bölgesel zayıflama

kızlarr hepınızı ben yonlendırdım mehmet hocaya o yuzden boyle mutlu olmanız benıde mutlu edıyoo muckkkk

tavsiyeniz için teşekkürler . başka fayda görenlerde ya baska fayda görenlerde yazarsa sevinirim.

Canım merhaba ..Yaptıralı bir hayli olmuş acaba hiç değişiklik oldu mu ?

Canım merhaba ..Yaptıralı bir hayli olmuş acaba hiç değişiklik oldu mu ?
Merhaba evet dün tam bir hafta oldu henüz bi degisiklik yok aslinda ben de sabirsizlikla bekliyorum biraz moralim bozulmuyo da degil. Benim bölge biraz büyüktü belki ondan henüz bisey degismedi. Insallah sonuc alirim da sizlere de yardimci olurum.

Hic moralinizi bozmayin :) yakinda etkisini gorceksiniz :) bende korkmstum ama bazi vücutlarda degisebiliyo surec :)

Arkadaslar nasilsiniz uzun süredir yazmamisim. Benim aqualyx ikinci seans önümüzdeki hafta olacakti ama ben biraz erteleticem maddi durumlar geregi. Ilk basta cok korkmustum etki etmeyecek diye ama gercekten etkisini gösterdi. Sizler ne durumdasiniz ?

merhaba arkadaslar ben 4 haftaligina ankarada olacagim nisan ayinda... acaba diyorum 1 tupun fiyati nedir ve bu 4 hafta icerisinde kac seans yaptirtabilirim?

seans araları 3 hafta oluyo gelir gelmez yaptırırsan gideceğin hafta da ikinci seansı yaptırabilirsin
cevabiniz icin tesekkur ederim. ama iki kez yaptirmak da faydali olur mu? benim sorunlu bolgelerim, kollarim ve sirtim.. acaba bu bolgelerde etkisi olur mu? 1 tup fiyati 200-300 lira mi?

Aqualyx 3 haftada 1 uygulandılar bi işlem Lipoya alternatif geldi diye biliyorum en azından narkozdan korkanlar için daha önce liposuction yaptırmış biri olarak :)) Aqualx ilk seansı yaptırdım araştırmalarıma göre bölgeye ve yağ oranına göre etki değişiyor yaptıran 2 arkadaşımın referansı ile bi yer buldum seansı 950 tl sanırım 2 seans yetecek kollarım ve karın bölgeme uygulandı burda dikkat etmeniz gereken en önemli şey ilacın orijinal olması ilaç yurtdışından geldiği için Euro bazlı fiyat yaptırmak için araştırdığımda çok uygun fiyata da vardı ama maalesef ilaç yerine serum enjekte edip yollayanlar var arkadaşlarım çok memnun kalmıştı ilk seansım ve ilk haftam galiba değecek şimdiden incelme var

nerede yaptırdınız acaba? ve 950 tl ye kaç adet uygulandı?

kolun icin kac tup kullanildi ilk seansta? her yerde bir adet tup 300 tl'ymis... bu sahte midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…