Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 yıldır doğal göğüs büyütme ve meme estetiği forumlarını takip ediyordum. Sesli telkin dosyaları, çörek otları, hayıt tohumları derken çok fazla zaman ayırmış ve takıntı haline getirmiştim. Bir süre amerikada yaşadığım için orada amelyat fiyatları çok uçuk fiyatlardı, türkiye ye döndüğümde de cesaretimi kaybetmiş ve zaman ayıramamıştım silikon için. İnternette Aquafilling ile amelyatsız göğüs büyütme araştırmaları yaptım. Ankarada bu yöntem için uygun doktorların cv lerini inceledim ve dünya tatlısı bir doktordan randevumu aldım. Olmamam için beni yarım saat ikna etmeye uğraştı, ama takıntı haline getirdiğim için kararlıydım 1 beden de olsa büyütmeye. Velhasıl kelam, yarım saatte hafif bir iğne ağrısı ile göğüsüm bir beden büyüdü. İlk gün hafif bir ağrı ve şişlik oldu göğüslerimde. Şu anda üzerinden 2 hafta geçti ve çok mutluyum.
Aynı zamanda burnumda eğrilik vardı, dolgu ile 1 dakikada düzeltti doktorum. 5 gün sonra trafik kazası geçirdim burnumu çarptım epey morardı kanadı ancak burnumda bir değişiklik olmadı belki de dolgu korumuştur
Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim
Doktorum önce bir beden büyütelim sonra istersen daha fazla büyütürüz dediği için sol göğsüme 70 gr sağ göğsüme 30 gr kullandı. Sağ ve sol farklı büyüklükteydi çünkü o da düzelmiş oldu. Ücreti kullanılan madde miktarına göre değişiyor, aslında en güzeli de bu. İsterseniz ankarada dr mehmet akgün ile irtibata geçebilirsiniz o tahmini bir fiyat söyleyecektir, zaten hastalarının telefonuna cevap verip ilgileniyor. Ama başlangıç fiyatı en küçük dolgu için 2600 tl. Burun dolgusu 1000 tlden daha uygun fiyatta , burnum biraz büyük olduğu için bana dolgu mantıksız gelmişti ama harika durdu amelyata artık ihtiyaç duymuyorum. 75A kullanıyordum şu anda 80B kullanıyorum. Biraz maddi olarak hazır hissedersem kendimi, yeniden yaptırmayı düşünüyorum
Yok göğüs için 2600 ödedim. Burun için en kalıcı dolgu maddesi istediğimden 1000 tl den daha az ödedim. Doktorum göğsün biraz maliyetli olduğunu söylemişti, o yüzden pek sıcak bakmamıştı. Ben amelyat istemediğimden dolayı bu yolu tercih ettim ve silikona göre çok doğal ve acısız bir yöntem. Ama ikisinden de memnunum çok şükür, olanağınız varsa hiç düşünmeyin derim
Aslında tatmin edici büyüklük için yaklaşık 300 gr kullanmalı. Ama ortaya güzel bir göğüs görünümü çıkıyor, ben çok büyük olmasını istemiyordum güzel durması yeterliydi. Şu anda da göğsüm küçük ama, simetrik ve çok daha dolgun aynaya baktığımda mutlu oluyorum
Aslında tatmin edici büyüklük için yaklaşık 300 gr kullanmalı. Ama ortaya güzel bir göğüs görünümü çıkıyor, ben çok büyük olmasını istemiyordum güzel durması yeterliydi. Şu anda da göğsüm küçük ama, simetrik ve çok daha dolgun aynaya baktığımda mutlu oluyorum
Geçmiş olsun yöntem oldukça farklıymışArkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 yıldır doğal göğüs büyütme ve meme estetiği forumlarını takip ediyordum. Sesli telkin dosyaları, çörek otları, hayıt tohumları derken çok fazla zaman ayırmış ve takıntı haline getirmiştim. Bir süre amerikada yaşadığım için orada amelyat fiyatları çok uçuk fiyatlardı, türkiye ye döndüğümde de cesaretimi kaybetmiş ve zaman ayıramamıştım silikon için. İnternette Aquafilling ile amelyatsız göğüs büyütme araştırmaları yaptım. Ankarada bu yöntem için uygun doktorların cv lerini inceledim ve dünya tatlısı bir doktordan randevumu aldım. Olmamam için beni yarım saat ikna etmeye uğraştı, ama takıntı haline getirdiğim için kararlıydım 1 beden de olsa büyütmeye. Velhasıl kelam, yarım saatte hafif bir iğne ağrısı ile göğüsüm bir beden büyüdü. İlk gün hafif bir ağrı ve şişlik oldu göğüslerimde. Şu anda üzerinden 2 hafta geçti ve çok mutluyum.
Aynı zamanda burnumda eğrilik vardı, dolgu ile 1 dakikada düzeltti doktorum. 5 gün sonra trafik kazası geçirdim burnumu çarptım epey morardı kanadı ancak burnumda bir değişiklik olmadı belki de dolgu korumuştur
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 yıldır doğal göğüs büyütme ve meme estetiği forumlarını takip ediyordum. Sesli telkin dosyaları, çörek otları, hayıt tohumları derken çok fazla zaman ayırmış ve takıntı haline getirmiştim. Bir süre amerikada yaşadığım için orada amelyat fiyatları çok uçuk fiyatlardı, türkiye ye döndüğümde de cesaretimi kaybetmiş ve zaman ayıramamıştım silikon için. İnternette Aquafilling ile amelyatsız göğüs büyütme araştırmaları yaptım. Ankarada bu yöntem için uygun doktorların cv lerini inceledim ve dünya tatlısı bir doktordan randevumu aldım. Olmamam için beni yarım saat ikna etmeye uğraştı, ama takıntı haline getirdiğim için kararlıydım 1 beden de olsa büyütmeye. Velhasıl kelam, yarım saatte hafif bir iğne ağrısı ile göğüsüm bir beden büyüdü. İlk gün hafif bir ağrı ve şişlik oldu göğüslerimde. Şu anda üzerinden 2 hafta geçti ve çok mutluyum.
valla bu dolgu olaylarında kalıcı üyelik beklemeyin.. benden söylemesiMerhaba. Işleminiz yapılalı 6 ay kadar geçmiş. Dolgunluğundan ve görünüşünden memnun musunuz? Herhangi bir şikayetiniz var mı? Umarım konuyu açmakla kalmaz ilgilenirsiniz.
Hiçbir zaman ne kalıcı bir üyelik,nede sonuç gördük... Insanları hayal,kalıcı olmayan şeylere yönlendirmekte ne acı.. !75a dan 80b ye ulaştınız mı gerçekten? ben o boyutlara 350 cc silikon ile ulaştım. bildiğim kadarıyla dolguda o kadar büyütme yapılamıyor. fotoğraf görebilmemiz mümkün mü?
çok haklısınızvalla bu dolgu olaylarında kalıcı üyelik beklemeyin.. benden söylemesi
Hiçbir zaman ne kalıcı bir üyelik,nede sonuç gördük... Insanları hayal,kalıcı olmayan şeylere yönlendirmekte ne acı.. !
Tatlım benim mesajımı alıntı yapmışsın ama ben göğüse enjekte edilen dolgu maddelerine karşıyım.sakın kalıcı düşünmeyin ben mahvoldum yüzüm otobana döndü 2009 da MERSİNDE ÖZAY ERCANA messoestetike gittim saf saf geçici dolgu yaptırdığımı sanarak bana kalıcı dolgu yapmış yanaklarıma yaptırdım gözüme kaydı morarma çökme göz altımda şişme ağlaya ağlaya bebeğimi düşürdüm sonra özay ercanı aradım kendimi tanıtım utanmadan yüzüme kapadı telefonu dr dr gezip yüzümden % 50 sini 15 dikişle çıkartım sakın kalıcı istemeyin helede bioalcamid kesinlikle doktorunu i seçin özay ercan gibi doktorlara gitmeyin sorgulayın doktor diye güvenmeyin para kazanma uğruna mahvetti beni aynaya bakamıyorum.
Arzumm77 peki yag enjeksiyonu yerine yüze yağ enjeksiyonunu öneriyormusunTatlım benim mesajımı alıntı yapmışsın ama ben göğüse enjekte edilen dolgu maddelerine karşıyım.
Ben elmacık kemiklerime çeneye ve dudaklarıma yağ dolgusu yaptırdım memnun kaldım . Tamamı kalmıyor eriyor zaten ama kalan miktar beni memnun etti zaten.
Sizede çok geçmiş olsun. Üzüldüm yaşadıklarınıza.
Çok araştırmak ve güvenilir iyi bir doktor bulmak lazım. Sonuçta bir işlem yaptırıyoruz ve kötü olması hayatımızı karartabilir tabi
Dediğim gibi yüze yağ dolgusundan memnun kaldım. Kendi yağım alındı,işlemden geçirildi ve enjekte edildi. Cildim çok gençleşti güzelleşti iyi geldi yani.Arzumm77 peki yag enjeksiyonu yerine yüze yağ enjeksiyonunu öneriyormusun
Birde neden geçici dolgu yerine kendi yağını tercih ettin