AQUAFILLING - Dolgu ile ameliyatsız meme büyütme"

elif0133

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
2
0
arkadalar şuan gündemde olan ve çok çabuk gerçekleşip sosyal hayata dönüş için en kolay işlem AQUAFILLING - Dolgu ile ameliyatsız meme büyütme" deniyor.bu işlemi yaptıran var mı ben yaptırmak istiyorum yaptıran varsa bana benimle nasıl old. dair memnuniyet yada memnuniyetsizliğine dair bişiler paylaşabilirmi tesekürler

Bu konu hakkında kimse yorum yapmamış bende araştırdım ve gerçekten acısız bir işlem konu hakkında bilgisi olan ve yaptıran var mı acaba?

ben de istiyorum. bunu yapan bir yerden bilgi aldım. 4500-8000 arası ücreti var.kullanılan malzemeye göre fiyatlanıyor. vücuda bir zararı da yok gibi..çık arabana bin git..dokusu da iyi görünüyor..taş gibi olmuyor sanırım..silikona bir türlü cesaret edemedim ama bu iyi bir seçenek gibi..

benmde merak ettğm bi konu yapay durmaz en azından yağ enjeksiyonu apılıyo sanırım göğsün kilo alıyo bi yerde sanırım doğal yoldan büyüyo doğrumu bildğm bilmiyorm

ben de istiyorum. bunu yapan bir yerden bilgi aldım. 4500-8000 arası ücreti var.kullanılan malzemeye göre fiyatlanıyor. vücuda bir zararı da yok gibi..çık arabana bin git..dokusu da iyi görünüyor..taş gibi olmuyor sanırım..silikona bir türlü cesaret edemedim ama bu iyi bir seçenek gibi..

canm sen hangi dr fiyat aldın baya yüksekmiş :KK43: bende bi dr. Eser aydoğdu gitmek istiyorum fiyat alacağım umarım uygun bir fiyat teklifi verir asimetri sorunum var benim de biras.. okadar araştırdım bi yan etkisiyle karşılaşana denk gelmedim ama gene de içim içimi yiyor :18:

kızlar daha önce 2 başlığın altına yazdım yardımcı olmak için bu yöntemi. kendimi reklam yapan belediye otobüslerine benzetiyorum artık ama buraya da yazıcam :KK70: :KK70: maksat memelerimiz büyüsün :KK70: :KK70:
Kızlar ben aylarca doktor araştırdım benim tatlişkoları elletmediğim cerrah kalmadı ama en sonunda kararımı verdim ve yaptırdım Dr. Oygar Aytekin'e ameliyatsız meme büyütme. .Öncelikle çok rahat laylaylom geçti baya hiç ameliyat gibi değil. benim tatlişkolarım biraz küçük ve sarkıktı ama içeriye böyle saç jölesi gibi bir madde AQUAFILING enjekte ediyorlar ve benim tatlişkolar da hem dikleşti hem de dolgun oldular bir saat içinde. çok memnunum ilk gün biraz ağrıdı ama sonrasında hiçbir şeyim yok Bursa'dan geldim ameliyat için yeri çok kolay zaten Bağdat caddesinde :KK70: gelmişken bir ton alışveriş de yaptım. Aynı gün de döndüm Bursa'ya. Doktor da zaten Bursalıymış ve diğer doktorlara bu dolgunun eğitimini kendisi veriyormuş. kesinlikle tavsiye ediyorum. Narkoz almanıza gerek yok hastanede yatmanıza da gerek yok çok pratik ve kolay bir yöntem. Sorular olursa cevaplarım. bu yaz benim yazım heyyoooo!!!!

bu yöntem geçici. bende araştırmıştım vakti zamanında. Yapılan yorumlar kişiye göre değişmekle beraber 2-3 yıl içinde tekrarlanması gerektiği. Böylece maliyette çok yükseliyor.
Çok net konuşmamayım ama iyi araştırın. Bu yöntem kalıcı olsaydı, kim neden ameliyat olmayı seçerdi ki?

canım kalıcılığı 2-3 sene değl 6-8 sene ondan sonra eriyormuş yavaş yavaş ama tamamen erimesi nerden baksanız 1-2 seneyi bulur bu da 10 sene yapar. ben genel anesteziden korktum açıkçası bu daha cazip geldi. ayrıca istediğiniz zaman biraz daha eklettirebiliyormuşsunuz aquafillingi yani ister 2 hafta sonra yaptır ister 6 sene sonra. ay ben çok memnunum vallahi :) :) dudaklarıma da dolgu yaptırıcam galibaaaa :KK70: :KK70:

canım kalıcılığı 2-3 sene değl 6-8 sene ondan sonra eriyormuş yavaş yavaş ama tamamen erimesi nerden baksanız 1-2 seneyi bulur bu da 10 sene yapar. ben genel anesteziden korktum açıkçası bu daha cazip geldi. ayrıca istediğiniz zaman biraz daha eklettirebiliyormuşsunuz aquafillingi yani ister 2 hafta sonra yaptır ister 6 sene sonra. ay ben çok memnunum vallahi :) :) dudaklarıma da dolgu yaptırıcam galibaaaa :KK70: :KK70:

Peki tatlım o göğüse enjekte ettiği şeyin vucüda zararı yokmu? Esansı nedir nasıl bir malzemedir jöle gibi demişsin ben biraz içkirlendim canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlım maddenin adı AQUAFILLING, ben de sordum özellikle bi kist vardı sol tatlişkoda ama kistin görünümüne bir engel olmadığını söyledi Oygar Bey, ayrıca bu maddenin görünümü saç jölesi gibi yani şeffaf :KK70: :KK70: yüzde 98'i su %2'si katyon poliamidmiş o nedenle bi yan etkisi yok 2004 yılından beri avrupada kullanılıyormuş türkiyeye geleli 3-5 sene olmuş ama nerden baksan on senedir hiç şikayet olmamış zaten maddenin ömrü6-8 sene dediğim gibi zaten dolgunun eğitimini de Dr. Oygar Aytekin veriyor. ay kızlar kendimi wikipedia gibi hissediyorum açıklama yaptıkça ama ben de aylarca araştırdım yani :KK70:

9-10 sene sürer inş senin yaptırdıkların. ama araştırmalarımda 6-8 yıl yazıyo. kullananlarda 2-3 yıl içinde eridi o kadar bile dayanmadı diyenler var. evet lokal anestezi cazp geliyor gerçekten, fiyatı uygun olsa düşünürdüm ama uygun olmadığından ameliyatı göze alıcam.

kızlar daha önce 2 başlığın altına yazdım yardımcı olmak için bu yöntemi. kendimi reklam yapan belediye otobüslerine benzetiyorum artık ama buraya da yazıcam :KK70: :KK70: maksat memelerimiz büyüsün :KK70: :KK70:
Kızlar ben aylarca doktor araştırdım benim tatlişkoları elletmediğim cerrah kalmadı ama en sonunda kararımı verdim ve yaptırdım Dr. Oygar Aytekin'e ameliyatsız meme büyütme. .Öncelikle çok rahat laylaylom geçti baya hiç ameliyat gibi değil. benim tatlişkolarım biraz küçük ve sarkıktı ama içeriye böyle saç jölesi gibi bir madde AQUAFILING enjekte ediyorlar ve benim tatlişkolar da hem dikleşti hem de dolgun oldular bir saat içinde. çok memnunum ilk gün biraz ağrıdı ama sonrasında hiçbir şeyim yok Bursa'dan geldim ameliyat için yeri çok kolay zaten Bağdat caddesinde :KK70: gelmişken bir ton alışveriş de yaptım. Aynı gün de döndüm Bursa'ya. Doktor da zaten Bursalıymış ve diğer doktorlara bu dolgunun eğitimini kendisi veriyormuş. kesinlikle tavsiye ediyorum. Narkoz almanıza gerek yok hastanede yatmanıza da gerek yok çok pratik ve kolay bir yöntem. Sorular olursa cevaplarım. bu yaz benim yazım heyyoooo!!!!

canım merhabalar Güle güle kullanıyosundur inşallahhh:KK49:benim merak ettiğim ne kadara yaptırdın??

canım fiyatı yapılan dolgu miktarına göre değişiyo benimkilere 150şer gram yapıldı her iki memeye toplamda 300 gr o da 3600 $ tuttu. zaten fiyatı net veremiyolar muayeneden önce mutlaka muayene olmak gerekli net fiyat için yalnız kızlar muayene ücretsiz haberiniz olsun. ben şimdi dudak dolgusu yaptırmayı da düşünüyorum :) :)

9-10 sene sürer inş senin yaptırdıkların. ama araştırmalarımda 6-8 yıl yazıyo. kullananlarda 2-3 yıl içinde eridi o kadar bile dayanmadı diyenler var. evet lokal anestezi cazp geliyor gerçekten, fiyatı uygun olsa düşünürdüm ama uygun olmadığından ameliyatı göze alıcam.

canım oygar bey silikon da yapıyor bana da uzun uzun anlattı farklı teknikleri var meme başından giriyormuş mesela hiç iz kalmıyormuş düşünürsen git muayene ol derim ben göze alamadım açıkçası ondan Aquafilling yaptırdım :KK70:

canım oygar bey silikon da yapıyor bana da uzun uzun anlattı farklı teknikleri var meme başından giriyormuş mesela hiç iz kalmıyormuş düşünürsen git muayene ol derim ben göze alamadım açıkçası ondan Aquafilling yaptırdım :KK70:

henüz hamilelik geçirmemiş olanlara meme başını pek önermiyorlar. bende koltuk altından düşünüyorum ya bakalım. bende göze alamıyordum şimdiye kadar. birden nasıl gözümü kararttım gel sen bi de bana sor:18:

canım fiyatı yapılan dolgu miktarına göre değişiyo benimkilere 150şer gram yapıldı her iki memeye toplamda 300 gr o da 3600 $ tuttu. zaten fiyatı net veremiyolar muayeneden önce mutlaka muayene olmak gerekli net fiyat için yalnız kızlar muayene ücretsiz haberiniz olsun. ben şimdi dudak dolgusu yaptırmayı da düşünüyorum :) :)

teşekkür ederim cevabın için ..ben de randevu aldım oygar beyden çarşamba akşamı için bakalım ne dicek ,ben de paylaşımda bulunurum merak edenler için ..büyüklük olarak inş istediğim boyut olur benim şu an 75B 2 BEDEN BÜYÜTMEK İSTİYORUM

gbu reklamı gördükçe kalçamı yaptırmak ıstıyorum burun amelıyatımdan sonra son tek adı altında gecıyor
kadın 40 dk amelıyat olmadan bolgesel uyusturulup memesıne enjekte edılen sıvı ıle kocaman bır gogsu oluyor vel hasil gel gelleım
sonucuna

enjekte edılen sıvı once elle sekıl verılıyır sonrada katılasıyor
en basit örn ile uhu gibi

göğüstede aynı sekılde bir müdale gerektiği zaman ya da en basiti ıle kapsül olduğu zaman deri içi kazınarak çıkarılılıyor

hayır hiç bir risk yok denılenrek bır sey sürülüyor ortaya bari tam açıklayın !

gogus amelıyat olan arkadaslar bılırler ki en korkulan sey kapsüldür:////

$image.jpg $image.jpg $image.jpg

görünüş 10 numara derler ya m, umarım yaptıran arkadaslar pişman olmaz da ben baska bır sey demek ıstemıyorm
yaptıracak arkadaslar bı kez düşünün diyorum

bu konuyu acmamdakı en buyuk etken son zamanlarda moda olmuscasına reklamları cıkıyor olması !

Son düzenleme:
gbu reklamı gördükçe kalçamı yaptırmak ıstıyorum burun amelıyatımdan sonra son tek adı altında gecıyor
kadın 40 dk amelıyat olmadan bolgesel uyusturulup memesıne enjekte edılen sıvı ıle kocaman bır gogsu oluyor vel hasil gel gelleım
sonucuna

enjekte edılen sıvı once elle sekıl verılıyır sonrada katılasıyor
en basit örn ile uhu gibi

göğüstede aynı sekılde bir müdale gerektiği zaman ya da en basiti ıle kapsül olduğu zaman deri içi kazınarak çıkarılılıyor

hayır hiç bir risk yok denılenrek bır sey sürülüyor ortaya bari tam açıklayın !

gogus amelıyat olan arkadaslar bılırler ki en korkulan sey kapsüldür:////

Eki Görüntüle 1027280 Eki Görüntüle 1027279 Eki Görüntüle 1027281

görünüş 10 numara derler ya m, umarım yaptıran arkadaslar pişman olmaz da ben baska bır sey demek ıstemıyorm
yaptıracak arkadaslar bı kez düşünün diyorum

bu konuyu acmamdakı en buyuk etken son zamanlarda moda olmuscasına reklamları cıkıyor olması !

bu yorumu bir çok yere yazmışsınız ,yaptırmak isteyen insanları korkutmaktan başka bişi diilll .Türkiyere yaklaşık 400 kişiye bu yöntek-mle dolgu yapılmış sadece 1 kişide kapsül oluşmuş .Tabiki olabilir ama kapsülün silikonda olma ihtimali daha yüksek lütfen insanları gereksiz yere tedirgin etmeyelim

bu yorumu bir çok yere yazmışsınız ,yaptırmak isteyen insanları korkutmaktan başka bişi diilll .Türkiyere yaklaşık 400 kişiye bu yöntek-mle dolgu yapılmış sadece 1 kişide kapsül oluşmuş .Tabiki olabilir ama kapsülün silikonda olma ihtimali daha yüksek lütfen insanları gereksiz yere tedirgin etmeyelim

..........................

Son düzenleme:

tedırgın olucak bır durum yok sonucta ınsanlar bu yöntemle 3.500/4000 bın dolar para verıyor
yontemı kalcadan ıgne vuruluyormuş gbı kolay gostermeye calısıp kollamanızıda anlayabılmıs degılım
bu yontemın tehlıkesını doktor bugun yazdım ve cevap verdı kendıde ıcıne enjekte edılen sıvının mudalesın zor oldugunu kabul edıyor ama tabıkı mudalesı var ama uğraştırıcı diyor.
kaldıkı sılıkon daha ucuz daha kalıcı

400 kısı oldugunu nerden bılıyorsunuz hem .doktorun yanındamı çalısıyorsunuz !!!!!!!!!!

Bu yöntemi uygulayan bı cok doktor varsa ki var ,,, hiç bir doktor net sayı söylemez

konuyu acmaya gelınce sız nasıl yorum yapıyorsanız bende fıkrımı söyleme ,yorum yapma ,vs vs vs özgürlugume tabıkı sahıbım

Son düzenleme:
X