Bebek Beslenmesi aptamil mi humana mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

elessu

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
19
1
6
34
Sakarya
arkadaşlar bugün bebeğimizin son ihtiyaçlarını aldık çantasında herşeyimiz hazır olsun istedik ama sütüm gelir ya da gelmez ne olur ne olmaz diye maması da hazır olsun istedim ama karar veremedik eczacı humana verelim dedi ben de çevremden hep aptamil duymuştum siz ne dersiniz bu konuda ?

ben aptamil kullanıyorum. hastanedede ilk aptamil vermiştim.

humana antikolik öneririm hiç gaz sıkıntısı yaşamazsınız ama bence hiç almayın inşallah hiç lazım olmaz siz kendinize humana sitill tea alın çantanızda bulunsuz

Son düzenleme:

iyi günler aptamil mi humanamı diye sormuşsun canım bunlar birbirinden farklı şeyler aptamil bebek maması humana anne sütünü artırmaya yarayan bitki çayı eğer sorduğun bebek maması markası ise hiç birini alma bence çünkü senin dediğin olasılığa karşı her hastanede bebekler için mama var onlar veriyor mama paketleri açıldıktan sonra 15 gün içinde tüketilmesi gerekiyormuş.bende hastaneden çıktıktan sonra hemen telaşla alıp 55tl verdiğim mamayı atmak zorunda kaldım.neyazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…