Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
70 günlük oğlum var. doğumdan beri mama + anne sütü ile gidiyoruz.
Dr aptamil conformil önermişti. Ben bu haftaya kadar hep kullandım. Ama artık conformili çok zor buluyorum. hatta bulamadım. normal aptamil 1 aldım. aradaki farktan emin olamadım . bilgisi olan varmı acaba ?
Dr aptamil conformil önermişti. Ben bu haftaya kadar hep kullandım. Ama artık conformili çok zor buluyorum. hatta bulamadım. normal aptamil 1 aldım. aradaki farktan emin olamadım . bilgisi olan varmı acaba ?
conformil ile normal aptamil arasında fark var
ben kızıma 6 ay boyunca conformil kullandık
normal mamaya ne zaman geçsek bi sıkıntısı gazı karın ağrısı oldu hep
ama conformilde olmuyordu
eğerki bebeğinde bu şikayetler yoksa normal aptamil kullanabilirsin
ayrıca tatlarındada çok fark var
normal aptamilin tadı conformile göre daha iyi
conformil biraz değişik tatlı.
dr una danış ve normaline geç eğer bi şikayet ve dr unun bildiği başka bişi yoksa
emzirip + mama veriyorum ve aptamil 1 kullanıyorum doktor öyle dedi sizin dediğiniz mamaya markette de hiç rastlamadım aslında demek ki zor bulunuyor aradaki farkı bilemem ama ben memnunum
conformil gaz ve kaka sorunu olan bebeklere öneriliyor canım.aptamile göre tadı daha tatsız.dikkat ettiysen conformil mamada köpük olmaz hiç.normal aptamilde köpük olur.köpükte gaz yapar...
merhaba benimde kızım iki aylıkken çok kabız olmuştu doktor aptamil confarmili vermişti ben düzelince kullanmadım dediğin gibi zor bulunuyor ve doktorum demiştiki kilo alımı yavaş olur aptamil 1 daha besin değeri yüksek ama çok gaz sorununuz varsa kullana bilirsin yada aptamil pre ama bir daha doyurucu ve daha çabuk gelişti bende anne sütü ve mam veriyordun.
merhaba benimde kızım iki aylıkken çok kabız olmuştu doktor aptamil confarmili vermişti ben düzelince kullanmadım dediğin gibi zor bulunuyor ve doktorum demiştiki kilo alımı yavaş olur aptamil 1 daha besin değeri yüksek ama çok gaz sorununuz varsa kullana bilirsin yada aptamil pre ama bir daha doyurucu ve daha çabuk gelişti bende anne sütü ve mam veriyordun.
evet ben de aptamil verirken kilo alımı azdı.omex diye bitkisel bir şurup var gaz yapıcı.doktor onu vermişti sonra bize.birde debridat diye bir şurup.vede rezene.bunlar gaz ve kaka sorununu hafifletti bizde.şimdi normal aptamille sma kullanıyoruz artık.
evet gerçekten zor bulunuyor. biz de yeğenim için netten sipariş ettik conformili. burda en büyük marketlerde bile yok.benim bildiğim konformil gaz,kusma gibi basit sindirim yolu problemi olan bebekler için. normal aptamil 1 den farkı bu. o tarz problemleriniz yoksa normal aptamil 1 i kullanın.
bende conformil kullanıyorum gazı önleyen daha çok lifli bir mama doktorun değiştirmeni söyleyene kadar bunu kullan bence internette bulabilirsin hem daha ucuz güle güle büyüt bu arada bebişini))
aradaki farkı bilmiyorum ama ben onbeş gün boyunca aptamil 1 kullandım ve bebeğimde kilo artması olmadığı gibi zayıfladıda.. çünkü yiyip alttan hemen çıkarıyordu. genede doktoruna danış derim...
benim kızızmında gaz problemivardı dr. bizede aptamil konformili vermişti ama kızım mamayı yiyip hemen kakasını yapıyordu ve sonrada yememeye başladı bende başka mama almıştım