Bebek Beslenmesi Meme reddi ve mama takviyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Doğal canm anne memesine benziyor iki minik deliği var kendi çekmeden akmıyor. Kaç numara bilmiyorum

İki minik deliği olduğuna göre süt hızlı akıyor demek ki. Önemli olan sadece anne memesine benzemesi değil, akış hızının da anne memesi gibi olması.

Biberonun kauçuk emziğini değiştirin. 0 numara alıp takın.

İki minik deliği olduğuna göre süt hızlı akıyor demek ki. Önemli olan sadece anne memesine benzemesi değil, akış hızının da anne memesi gibi olması.

Ters tuttuğum zaman kendisi akmıyor ama onuda deneyeceğim :)

Canim memeyi redettigi zaman azcik sagip tadina bak sirtini ve ayaklarini usttugun zaman sut aci oluyor. Sıkı giyin hep.humana sut cayi ic. Gazsiz sutun olur icersen 3 ay gaz problemini atlatana kadar icebilirsn.
Ay gerçekten mi? Gece çok terliyorm sürekli koşuşturma halinde olduğmdan üstümü de değiştiremiyorum sırtım ağrıyor hep. Dur hemen tadıyorum bakalım bide genelde sağ mememi daha çok istiyor solu ilk günden beri sevemedi

Baktımda Aventin yavaş akış iki deliklisi var bizde. Birde akış ayarlı olanı varmış tek delik sanırım çevirdikçe damla ayarı büyüyor. Dediğinz o mu?

Baktımda Aventin yavaş akış iki deliklisi var bizde. Birde akış ayarlı olanı varmış tek delik sanırım çevirdikçe damla ayarı büyüyor. Dediğinz o mu?

Hayır yenidoğan için olanı sıfır numara diye geçiyor

Bende anne sütü 2 ay emmişim eşim hiç emmemiş korkuyorum bize benzicek diye bizde çok şükür sağlıklıyız öyle bi prblem yok ama anne sütü daha vitaminli vd onun ihtiyacı olan vitaminleri veriyor ona en korktuğum şey buydu oda başıma geldi ama ne yapayım doymuyor mecbur kalıyorm mama vermeye bu sefer memeyi istemiyor bilmiyorum nasıl olacak biraz önce bile hala memeyi istemiyor ağlayıp itiyo kendini mamayo verince cok cok emiyo bitiriyo çok moralim bozuluyor inan :KK43:
sen hic üzülme bence elinden geleni yap olmazsa sagarak verirsin.2 sene sagarak veren anne gördüm ben bu sitede.6 ay alsa yeter.

sen hic üzülme bence elinden geleni yap olmazsa sagarak verirsin.2 sene sagarak veren anne gördüm ben bu sitede.6 ay alsa yeter.
Bende öyle düşünüyorum 6 aya kadar emse veya süt içse yeter hep 2 sene dedim ama 6 aya bile şükredicem yani. İnşallah emer şmdi hem sağıyorum hem meme veriyorum hemde mama inşallah hepsini alır

Bu arada mamayı yaptıktan snra ne kadar süre oda sıcaklığında durur?

Bu arada bn de bi süre meme reddi yaşadım.İnternette çeşitli videolar yöntemler var onları uygulayarak dsnersen belki sende de etkili olur canm

Bu arada bn de bi süre meme reddi yaşadım.İnternette çeşitli videolar yöntemler var onları uygulayarak dsnersen belki sende de etkili olur canm
Denemediğimz şey kalmamıştır sanırım ayakta çapraz tutuş düz tutuş sallanarak kolik müzikleri dinleterek her şekilde ama bunun başka bi derdi var sanırım istememesinin yani

K
Reflü olduğunu nasıl anlarız peki? Benimkide hem emip hem mama istiyor mama vermediğim zaman bütün göğüslerim boşalmasına rağmen doymuyor ve ağlıyor mecburen mama vermek zorunda kalıyorm
kusmaya başladı 15 günlükken doktora götürdüm o koydu teşhisi,ben sütüm az diye yapıyordum ama sonra anladımki sütüm az ama halk arasındaki deyimle doyurucuymuş sütüm şimdi hala tek göğsümle doyuyor.

K

kusmaya başladı 15 günlükken doktora götürdüm o koydu teşhisi,ben sütüm az diye yapıyordum ama sonra anladımki sütüm az ama halk arasındaki deyimle doyurucuymuş sütüm şimdi hala tek göğsümle doyuyor.
Hadi ya bikaç gündür o kusma bizde de var hatta bugün kusmuğu ağzına geldi dik tutuyordum göğsümde tekrar yuttu sonra ağlamaya başladı sanki yanmış gibi eşimle drek onu düşündük acabamı diye öyle bişey mi ki

Bende öyle düşünüyorum 6 aya kadar emse veya süt içse yeter hep 2 sene dedim ama 6 aya bile şükredicem yani. İnşallah emer şmdi hem sağıyorum hem meme veriyorum hemde mama inşallah hepsini alır
inşallah canım.antikor olsun yeter onlara napalım

Arkadaslar bebislerinizin karnini doyurduktan so ra sag tarafina yan yatirin kusunca akcigerlerine sicrama olmuyormus ben hala oyle yapiyorum 6 aylik bebegim .kusmala4 normal. 4 . ve 5. Ayda kusma6i birakiyor . bir de karni Ni doyurduktan sonra gazini cikarmazsaniz kusar..

Arkadaslar bebislerinizin karnini doyurduktan so ra sag tarafina yan yatirin kusunca akcigerlerine sicrama olmuyormus ben hala oyle yapiyorum 6 aylik bebegim .kusmala4 normal. 4 . ve 5. Ayda kusma6i birakiyor . bir de karni Ni doyurduktan sonra gazini cikarmazsaniz kusar..
Ben zaten hep yan yatırıyorum kusar diye sadece uyanıkken gözümün önündeyken sırt üstü yatırıyorm kafa gelişimi için. Sağ tarafa bilmiyodum öyle yaparım ben genelde sağ sol yapıyorum tek taraflı kafası şekilsiz olmasın diye. Yedirdikten snra sağa yatırırım artık.
Sizde de burun tıkanıklığı ve hırıltı oluyor mu? Bu yüzden ememiyormuş bebeğim nefes alamayınca çekiyor kendini

Ben zaten hep yan yatırıyorum kusar diye sadece uyanıkken gözümün önündeyken sırt üstü yatırıyorm kafa gelişimi için. Sağ tarafa bilmiyodum öyle yaparım ben genelde sağ sol yapıyorum tek taraflı kafası şekilsiz olmasın diye. Yedirdikten snra sağa yatırırım artık.
Sizde de burun tıkanıklığı ve hırıltı oluyor mu? Bu yüzden ememiyormuş bebeğim nefes alamayınca çekiyor kendini
Tatlim oluyor ozellikle klima kullaniyorsaniz veya havasi kuru bir sehirde yasiyorsaniz buhar mak. Mutlaka kullanin . hirilti baya bi sürüyor.tonimer kullaniyorduk biz . arada sutumden damlatoyordum. Komsumun bebegi uykuda kusmus kusuntusu akcigerine kacmis aman a)ahim o minicik bedeniyle kalp masajiyla geri getirdiler.allah gosyermesin dikkat edin . uyuyor diye yanindan ayrilmayin tavsiyem .

Tatlim oluyor ozellikle klima kullaniyorsaniz veya havasi kuru bir sehirde yasiyorsaniz buhar mak. Mutlaka kullanin . hirilti baya bi sürüyor.tonimer kullaniyorduk biz . arada sutumden damlatoyordum. Komsumun bebegi uykuda kusmus kusuntusu akcigerine kacmis aman a)ahim o minicik bedeniyle kalp masajiyla geri getirdiler.allah gosyermesin dikkat edin . uyuyor diye yanindan ayrilmayin tavsiyem .
Ayy kıyamam yavruma yaa en çok ondan korkuyorum zaten bende de aynı şeyi yaşamış annem. Hava kuru sanırım doğalgaz kullanıyorz ama havalandırıyorm sürekli ona rağmen oluyor serum fizyolojik kullanıyoruz

X