Aptamil konusunda şunu söyleyebilirim,tavsiye edenler en iyisi,doktor tavsiyesi vs diyerek önerirler hep nerde denk gelirseniz gelin. Ayrıca bana doktor baby goat önermişti,hemde firmanın kendisine verdiği minik reklam kağıtlarından tutuşturmuştu elime,az araştırdım şikayet var vb sitelerden,acayip yorumlar vardı. Yerli markaymiş,keci sütlüymüş diye bir şans verebilirdim belki ama doktor elime tutuşturunca,yorumları okuyunca 1 kutu bile alıp kullanmadım oğluma.
Öte yandan instagramda ürün inceleyen kişilerde aptamil,prima ikilisini öve öve bitiremiyorlar ki bu bile almama sebebiydi benim için.(başta kötüleyip sonra içerik degisti ve diyerek bir kac markayı sonradan öven bir adam vardı mesela) Almadım kullanmadım hic ki oğlum mama içiyor. Kutunun arkasını okuyup içinde nişasta ,sorfa şekeri yada muadilleri var mı öğrenmek hicte zor değil. Kimseye güvenmiyorum artık bu konularda şahsen.
Ne alacaksanız önce içindekiler kısmına bakın derim bence,tavsiye ile olmuyor. Ayrıca bebek sevmezse isterse dünyanın en iyi maması olsun,icmiyor.
Similac iyiydi içerik açısından şeker içermiyordu,palm yağı yoktu mesela oğlum kısa bir dönem içti,sonra numara degişince asla içmedi devam edemedim. Evolvia alayım dedim,icinde şeker var diye almadım,(kutuda yazıyor apacık)insanlar epey övüyor bu mamayıda ama yanlıs bilmiyorsam 1 numarasinda bile şeker olan tek mamaydı,sonradan icerik değişmediyse tabi.