Bebek Beslenmesi Aptamil mama hakkında önemli açıklama !

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benimki içiyor , bence kendi markalarini karalamaktan baska bi mantigi yok yaptıkları işin.35 yaşındayım, ben de Milupa mama ile buyumusum, bu ucuz hareketlere ne gerek varmış anlamadım
Haklısın. Fıstık nasıl iyi mi 🥰 doğum günleri yaklaşıyor yaşıtlarımızın.

Vay be, en alttaki üyenin tüm yorumları Aptamil mama üzerine.

Çok ucuz numaralar bu kadar büyük bir marka için. Reklamcıları ya da halkla ilişkiler uzmanları kimse acil değiştirmeleri lazım.

Konu vurun Aptamile dönmüş yalnız, herkes bebegine ne icirirse onu övmüş ..
Doktorlar aptamili zaten onermiyormus diğer marka içeriği iyiymiş falan.
Aptamil reklamcilarindan farki ne ki şuan bu durumun?

Türkiyede Hipp kavanoz mamaların içinde şeker var orada da var mı merak ettim.
Çok emin değilim onun içeriğine bakmadım ama farklılık olduğuna eminim çünkü buradaki annelerde bu konuda çok titiz.Ben nasipse doğum yapacağım mama markası araştırırken bir kaç gruba sormuştum hep aynı cevabı almıştım banlanan üyenin birinden.nereye yazsam oraya gelip yorum yaptı.

1.5 senelik mama geçmişimiz var. Oglum Evolvia dışında mama kabul etmedi. Belki baska bebek de bu mamayi beğenmiyor. Tamamen bebege bagli bir durum.
Kendi kendilerini kucuk dusuren bir hareket oldugunu düşünüyorum.

Başkalarına çamur atarak, kazanacaklarını zannedenler, kendilerini kandırır. Ilk okulda öğretilen bişey vardı "kişi kazdığı çukura düşer" gibi bişeydi. Bi iş yapacaksanız haysiyetinizle yapın! ALÇALMAYIN! Hele söz konusu bebeklerse ekstra hassasiyet lütfen!

Konu vurun Aptamile dönmüş yalnız, herkes bebegine ne icirirse onu övmüş ..
Doktorlar aptamili zaten onermiyormus diğer marka içeriği iyiymiş falan.
Aptamil reklamcilarindan farki ne ki şuan bu durumun?
Herkes bebeğine ne içirirse onu övmüş değil biraz araştırma yaparsanız hangisinin içindeki şeker oranı yüksek anlarsınız
Tabiki herkes çocuğuna en iyisini almak istiyor araştırınca da bulup alıyor bunda ne gibi reklam olabilir ki?
Ayrıca evet doktorumuz aptamili hiç önermedi anne sütüne eşdeğer olan hipp mamayı önerdi
Reklam diyeceğinize biraz araştırın iyi günler

Bende hipp kullanıyorum çok memnunuz anne sütüne en yakını hipp miş zaten.. Ama her bebeğe farklı mama yarıyormuş bizimki hipp i sevdi gerçi sadece hipp verdim ama olsun sevdi sonuçta 😁

Herkes bebeğine ne içirirse onu övmüş değil biraz araştırma yaparsanız hangisinin içindeki şeker oranı yüksek anlarsınız
Tabiki herkes çocuğuna en iyisini almak istiyor araştırınca da bulup alıyor bunda ne gibi reklam olabilir ki?
Ayrıca evet doktorumuz aptamili hiç önermedi anne sütüne eşdeğer olan hipp mamayı önerdi
Reklam diyeceğinize biraz araştırın iyi günler

Afedersiniz ben sizi muhattap almıyorum.
Hayatta başarılar

Aptamil tercih eden-ettirilen- bir çok aile var zaten nerede bir şeyin reklamı çok dönerse hep altından bir şey çıkar ki buna ucuz numara/stratejiler dahil 😅 Şaşırdım yine de.
Hipp combiotik kullandık bizde. Anne sütüne en yakın onu gördük.

1 numara mama da Protein değeri 1.4 dün altında Aptamil, hipp, sma, bebelac, similac var.
Karbonhidrat, gos, fos, prebiyotik, şeker hepsine bakıyoruz.

Bunlar bizi keriz mi sanıyor Allah aşkına.
Protein değeri bu 5 mama da 1.4 altında olduğu için bunların arasında döndüm oğlumda kızım da da.
Hangisi iyi gelir ise onu verdim
Oğlumda örneğin hipp aldım ilk olmadi sonra similac denedim sorun olmayınca devam ettim.
Fakat kızımda bu mamaların hepsini denedim sadece Aptamil iyi geldi.

Ben kadınlar kulübü ve Instagram da bu konu da bilinçlendim.

Fakat Aptamil önce dönüp kendi baksın 2 numaralı manasında şeker laktozdan gelen şeker değil. maltodekstrin denen kimyasal şekerden ve bu madde şekerden 500 kat daha fazla sentetik şeker icerin bı kimyasal. Bebek sağlığı hak getire kar elde edicekler diye bebekleri düşünmüyorlar.

Demek kendi karın ağrıları var ki böyle ucuz yollara girişiyorlar.

Ama bunu yazmanız çok çok iyi oldu.
Kızım bı kaç hafta sonra 6 aylık olacak Aptamil zaten almam ama bebelacta nutrica firmasına ait asla denemicem.

Yanlız müşteri ilişkileri konusunda çok başarılılar. Aradığınız da çok ilgileniyorlar. Ama bu hareketleri ile 👎

Aptamil bu kadar düştü mü yahu 🤦🏼‍♀️ Zaten adamlar rakipsiz bunlara ne gerek var 😁
Dustu düştü cunku urunlerinden böcekler, metalik tatlarla ilgili o kadar şikayet var ki . Conformilde bizzat böcek cikti içinden hemen satan zincir magazayi sucladilar, ablamda metalik tat hemen yine satan magaza suclandi . Lakin korkudan ablama her numaradan mama yigdilar dava acmasinlar diye aptamil numil gida yani sadece aptamil değil aynı sekilde alt markalari da. Gıda sektorunde çalıştigim zamanda ne yazık ki mamalarin gumrukten geçtikten sonra içeriğinde sıkıntı tespit edildi tum magazalardan geri toplattik satilip tüketilenlerin haberi bile olmadı kimsenin haberi olmadi gazetede bile cikmadi :KK43: Gida sektörü hilelerle dolu. Keske hepimizin bolabol sutu olsada onlara muhtac olmasaydik :KK43:

Dustu düştü cunku urunlerinden böcekler, metalik tatlarla ilgili o kadar şikayet var ki . Conformilde bizzat böcek cikti içinden hemen satan zincir magazayi sucladilar, ablamda metalik tat hemen yine satan magaza suclandi . Lakin korkudan ablama her numaradan mama yigdilar dava acmasinlar diye aptamil numil gida yani sadece aptamil değil aynı sekilde alt markalari da. Gıda sektorunde çalıştigim zamanda ne yazık ki mamalarin gumrukten geçtikten sonra içeriğinde sıkıntı tespit edildi tum magazalardan geri toplattik satilip tüketilenlerin haberi bile olmadı kimsenin haberi olmadi gazetede bile cikmadi :KK43: Gida sektörü hilelerle dolu. Keske hepimizin bolabol sutu olsada onlara muhtac olmasaydik :KK43:
Aman allahım şaka gibi ya 😳😳

Küçük çaplı şok geçiriyorum. Doğum yaptığım hastanede özellikle sordum hangi mama öneriyorsunuz, Aptamil dedi 🥺 memeyi bıraktığımızdan beri dört aydır Aptamil kullanıyorum. Bir kaç ay önce ciddi alerjik reaksiyon gösterdi bebeğim. Doktor bi sebep bulamadı. Mamadan şüphelenip yorumlara baktım, çok kötü yorumlar vardı da ama insan koyduramıyor da o kadar reklamı güven lafları havada uçuşurken. Ne kullanıcaz ki şimdi🤷‍♀️ Tek tesellim bir yaşa iki ayımız kaldı ve yakında mamaya ihtiyaç duymayız inşallah

Bu olay ne zaman oldu.
Evde 3 kutu mama var.
Yeni olduysa atıcam mamaları.

Eee para parayı çekermiş .. daha çok para daha çooo...k 💸💸💸
Bu hale girmeleri çok ezik.

Bu kadar saçma hareketler yapacaklarına fiyatları bu kadar uçurmasaydı keşke mama firmaları. Bir çok anne mecburen mama veriyor ve fiyatlar çok uçuk. Biraz da gerçekten aileleri ve bebekleri düşünerek hareket edilse. Asgari ücretle çalışıp mama vermek mecburiyetinde olan aileleri varın düşünün. Önceliğiniz insanlık olsun.

Aptamil yillar önce düşmeye başlamadı mı zaten çırpınışları normal.
İlk bebegimde aptamil kullanıp gaz sorunu ile başa cikamayinca evolvia da rahat ettik.
Ikinci bebegimide evolvia ile başladık lakin alerji yapti hipp e geçtik her yerde bulunması dolayisi ile lakin bu mama da sürekli çıkarmamıza sebep oldu böylelikle golden goat a geçiş yaptık rahatiz.

Ne mutlu ki objektif yorum yapan üyelerimize ve her bebeğin farklı olduğunu idrak edene ki buna bende dahil . 🙏🏻

X