- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
Haklısın. Fıstık nasıl iyi miBenimki içiyor , bence kendi markalarini karalamaktan baska bi mantigi yok yaptıkları işin.35 yaşındayım, ben de Milupa mama ile buyumusum, bu ucuz hareketlere ne gerek varmış anlamadım
Haklısın. Fıstık nasıl iyi midoğum günleri yaklaşıyor yaşıtlarımızın.
Çok emin değilim onun içeriğine bakmadım ama farklılık olduğuna eminim çünkü buradaki annelerde bu konuda çok titiz.Ben nasipse doğum yapacağım mama markası araştırırken bir kaç gruba sormuştum hep aynı cevabı almıştım banlanan üyenin birinden.nereye yazsam oraya gelip yorum yaptı.Türkiyede Hipp kavanoz mamaların içinde şeker var orada da var mı merak ettim.
Herkes bebeğine ne içirirse onu övmüş değil biraz araştırma yaparsanız hangisinin içindeki şeker oranı yüksek anlarsınızKonu vurun Aptamile dönmüş yalnız, herkes bebegine ne icirirse onu övmüş ..
Doktorlar aptamili zaten onermiyormus diğer marka içeriği iyiymiş falan.
Aptamil reklamcilarindan farki ne ki şuan bu durumun?
Herkes bebeğine ne içirirse onu övmüş değil biraz araştırma yaparsanız hangisinin içindeki şeker oranı yüksek anlarsınız
Tabiki herkes çocuğuna en iyisini almak istiyor araştırınca da bulup alıyor bunda ne gibi reklam olabilir ki?
Ayrıca evet doktorumuz aptamili hiç önermedi anne sütüne eşdeğer olan hipp mamayı önerdi
Reklam diyeceğinize biraz araştırın iyi günler
Dustu düştü cunku urunlerinden böcekler, metalik tatlarla ilgili o kadar şikayet var ki . Conformilde bizzat böcek cikti içinden hemen satan zincir magazayi sucladilar, ablamda metalik tat hemen yine satan magaza suclandi . Lakin korkudan ablama her numaradan mama yigdilar dava acmasinlar diye aptamil numil gida yani sadece aptamil değil aynı sekilde alt markalari da. Gıda sektorunde çalıştigim zamanda ne yazık ki mamalarin gumrukten geçtikten sonra içeriğinde sıkıntı tespit edildi tum magazalardan geri toplattik satilip tüketilenlerin haberi bile olmadı kimsenin haberi olmadi gazetede bile cikmadiAptamil bu kadar düştü mü yahuZaten adamlar rakipsiz bunlara ne gerek var
Aman allahım şaka gibi yaDustu düştü cunku urunlerinden böcekler, metalik tatlarla ilgili o kadar şikayet var ki . Conformilde bizzat böcek cikti içinden hemen satan zincir magazayi sucladilar, ablamda metalik tat hemen yine satan magaza suclandi . Lakin korkudan ablama her numaradan mama yigdilar dava acmasinlar diye aptamil numil gida yani sadece aptamil değil aynı sekilde alt markalari da. Gıda sektorunde çalıştigim zamanda ne yazık ki mamalarin gumrukten geçtikten sonra içeriğinde sıkıntı tespit edildi tum magazalardan geri toplattik satilip tüketilenlerin haberi bile olmadı kimsenin haberi olmadi gazetede bile cikmadiGida sektörü hilelerle dolu. Keske hepimizin bolabol sutu olsada onlara muhtac olmasaydik
Di mi pek uğramıyorum. Uğrim doğru diyosunSorma canım bayramda 1 yasinda olucaklar
İyiyiz arada konuya ugrasana
Bu olay ne zaman oldu.Dustu düştü cunku urunlerinden böcekler, metalik tatlarla ilgili o kadar şikayet var ki . Conformilde bizzat böcek cikti içinden hemen satan zincir magazayi sucladilar, ablamda metalik tat hemen yine satan magaza suclandi . Lakin korkudan ablama her numaradan mama yigdilar dava acmasinlar diye aptamil numil gida yani sadece aptamil değil aynı sekilde alt markalari da. Gıda sektorunde çalıştigim zamanda ne yazık ki mamalarin gumrukten geçtikten sonra içeriğinde sıkıntı tespit edildi tum magazalardan geri toplattik satilip tüketilenlerin haberi bile olmadı kimsenin haberi olmadi gazetede bile cikmadiGida sektörü hilelerle dolu. Keske hepimizin bolabol sutu olsada onlara muhtac olmasaydik