Aptamil Ar mama kullananlar hangi biberonla vermeliyim?

Arkadaşlar merhaba. Bebeğim 2,5 aylık. Reflüsü var. Aptamil ar mama kullanıyoruz. Daha önce kullanan arkadaşlar bilir çok koyu kıvamı. Hangi biberonlar verıyorsunuz acaba. Yardımcı olabılır mısınız
Bu ar mama tek başına mi kullanıyor . Ben bebelac kullanıyordum . Ama ar mamayı diğerinin içine ekliyordum bir miktar . Yoksa çok katı oluyor ve ar mamalar daha pahalı . Yani ben ikizlerimde öyle yaptım . Kusmalari tamamen kesilmişti

merhaba lansinoh orta akış başlık mı yoksa hızlı akış mı kullandınız acaba
Orta akış ideal olur 2.5 aylık için yinede dikkatli verin deneyin yavaşça ama rahat içer bence kızım 3.5 yaşında hala lansinoh kullanıyoruz hızlı akış hatta yırtılıyo smoothie tarzı içecekleri rahat içiyordu

Bu ar mama tek başına mi kullanıyor . Ben bebelac kullanıyordum . Ama ar mamayı diğerinin içine ekliyordum bir miktar . Yoksa çok katı oluyor ve ar mamalar daha pahalı . Yani ben ikizlerimde öyle yaptım . Kusmalari tamamen kesilmişti
Siz bebelac thıckener mı kullanıyordunuz koyulaştırıcı. Normal mamaya karışıyor. Ar direk mama öyle veriyorsun.

Bebeğiniz çok gazlı ise antikolik biberonlarda verin derim ben kaç aylık bilmiyorum ama 6+alın biberonu 6 aydan ufaksa iyi markalarda çok az geliyor biberondan mama çok geçmiş olsun🙏🏻

X