- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi emvacilbihar
- #61
yok canım acımıyor
:)
:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
S.a bende lansinoh cift elektrikli makina alcam ama internetde 2 cesidi var.biri lansinoh digeride lansinoh affinty hangisi iyi hangisini alayim.lutfen yardimci olun.tesekkurler..acillyok canım acımıyor
:)
Cok tesekkurler aynısını aldim.simdilik cok memnunum.yardimlarin icin saolbunun aynısı canım bendeki
Ne zamandir kullaniyorsun.sutunde azalma yaptimi acaba.ben kullaniyorum ama kisa suredir..Bende lansinoh çift taraflı elektrikli pompa kullanıyorum çok memnunum . Hiç acıtmıyor . 10 dakikada iki göğsü birden boşaltıyor. Dinlenme,beslenme, vakit ve doluluk oranına göre değişiyor çıkan miktar ama genelde 50-150 ml arası çıkıyor.
Merhaba arkadaşlar yakında işe başlamam gerekecek ve bebeğim 2,5 aylık. süt biriktirmeye başlamam gerek ama bir sorunum var. manuel göğüs pompası aldım ve kullanamıyorum. bulunduğum yerde elektrikli yoktu ama şimdi internetten sipariş vermeyi düşünüyorum. size birkaç sorum olacak. elektrikli göğüs pompası marka olarak hangisini tavsiye edersiniz? siz memnun kaldınız mı? süt sağılırken canınızı yakıyor mu? kaç dakikada süt sağımı bitiyor ortalama? manuel pompa benim hem canımı yaktı hem de süt çıkaramıyorum onunla ancak 50 ml oluyor ama bu da 1 saatte falan. çok canım sıkıldı. bebeğimin aç kalmasınmı istemiyorum ve mama da kullanmak istemiyorum. çok şükür sütüm var...cevaplarınızı bekliyorum.
merhaba , yeni cikti demissiniz swing modeli icin. Ama ben, cok eski kaynaklarda yorumlar okudum 2011 den bu yana yazilmis. Baska bir versiyon falan mi acaba? Internetten alacagim bir sakatlik olmasin yaniTek kelime ile medella sving derim yeni cikti.
Internette pahali 400 yaziyor anne bebek magazinda keciorende 320 taksitle aldim.ykm yanindaki bayisindede ucuz .
Tavsiye ederim .
Sving modeli yeni cikti.merhaba , yeni cikti demissiniz swing modeli icin. Ama ben, cok eski kaynaklarda yorumlar okudum 2011 den bu yana yazilmis. Baska bir versiyon falan mi acaba? Internetten alacagim bir sakatlik olmasin yani