kızlar bende bebeğimi 3 aylıkken bırakıp çalışmak zorundayım.Göğüs pompası alıcam .Bu pompaların yanında saklama kapları vermiyorlar mı?bir günlük ne kadar saklamak gerekiyor?Nasıl ısıtıyorsunuz sütü?Bir de biberon için endişelerim var.Bibironları araştırayım dedim.Çok marka ve çok çeşit var.Bunlardan hangisi anne memesine en yakın.Biberona alışıp beni bıraksın istemiyorum...
pompa ile ilgili baska bir soru daha vardı, oraya da yazdım.
ben avent kulladım cok memnun kaldım.
sessiz calismasi, bebegin emme hareketini taklit etmesi, hic acitmamasi bence artıları ve su anda kampanyası var:
Bitanesine ve Annesine Hediye Önerileri | Hamile ve Anne
pompa, kalkan ve ped 100 Tl indirimle satılıyor. iyi bir indirim oranı.
kaplar genelde ayrı satılır.
benim pompam avent oldugu icin ben kaplarımı da biberonlarımı da avent aldım cunku direkt pompadan icine sagim yapıp verebiliyorsun.
bu cok guzel bir ozellik. avent saklama kaplarına emzik takıp biberon olarak da verebiliyorsun, boylece kaptan biberona aktarırken sutun en degerli kısmı olan yagini kaybetmiyorsun.
o kısım, direkt bebise gidiyor.
aventin biberonun bebegin annesini emdigi haldeki gibi bir emzigi var. o yuzden bebegin aklını karistimiyor.
yenidogan ucu da cok az akıtıyor. boylece bebis kolaya alisip senin gosunu bırakmıyor.
biberonla ilgili sorulara avent blogunda cok guzel cevaplar vermisler:
Biberonla İlgili Her Şey 2 | Hamile ve Anne
bu sana fikir verebilir.
1 gunluk ne kadar saklamak gerektigini bebegin sana soyleyecek. biraz onun ritmine ve sut talebine bakmak gerek.
bir de doktorunun onerisi veya aile saglik merkezindeki hemsiren sana bir aralık verebilir.
sutu ya benmari isitiyorsun ya da biberon ısıtıcılar var onlardan alıyorsun.