Aptamil Ar mama kullananlar hangi biberonla vermeliyim?

selanikgelini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2020
154
124
35
Arkadaşlar merhaba. Bebeğim 2,5 aylık. Reflüsü var. Aptamil ar mama kullanıyoruz. Daha önce kullanan arkadaşlar bilir çok koyu kıvamı. Hangi biberonlar verıyorsunuz acaba. Yardımcı olabılır mısınız

Arkadaşlar merhaba. Bebeğim 2,5 aylık. Reflüsü var. Aptamil ar mama kullanıyoruz. Daha önce kullanan arkadaşlar bilir çok koyu kıvamı. Hangi biberonlar verıyorsunuz acaba. Yardımcı olabılır mısınız
Merhaba bizde bebelac ar kullanıyoruz. Normal biberonlar oluyor ayına göre başlıklarını değiştir ama tek delikle çekemiyorlar tıkıyor. Avent kullanıyorum ben

avent hangısını kullanıyorsunuz acaba. başlıkda kaç numara olmalı araştırdım ama anlayamadım pek
Canım biz 6. Ayı geçtik şu an 3m+ kullanıyorum yeterli geldiği için 6m+ geçmedim çok ve hızlı çekince tıkanıyorlar çünkü. Sende 3.ayda geçebilirsin 3m+ ya. Şu an kaç numara emziği kullanıyorsun

şuan ben 2 numara kullanıyorum. evet cok hızlı olanda istemıyorum hızlı çekınce korkarım. avente bakayım bende çok teşekkür ederim❤️

şuan ben 2 numara kullanıyorum. evet cok hızlı olanda istemıyorum hızlı çekınce korkarım. avente bakayım bende çok teşekkür ederim❤️
Rica ederim aventte 3m+ alabilirsiniz sorun olmaz bence ilk başlık değişimlerinde mutlaka bir tıkanıyorlar birkaç güne alışıyorlar. Arada biberonu çekip hava aldır yavaş yavaş alışır zaten ☺️

ay öyle yapayım evet:) çok sağolun. Sizin reflü azalmaya başladımı acaba. doktor hep 6 aydan sonra diyor da merak ettım

dr browns anti kolik biberonlar ekstra hava akisini en aza indirdigi icin refluyede iyi geliyor diye biliyorum.
aventin de vardi anti kolik bir biberonu

Lansinoh 2 numara kullanabilirsiniz benim bebeğim de çok zorlandı avent te delikler çok küçük ileri aylarda da 2 delik 4 delik falan oluyo yine zor geçiyor mama.

Mamajo kullaniyoduk biz. Reflüsü artınca anti reflu eklemeye başladık oda kıvamı koyulastirdigi için ememedi o biberonla. Ayrıca çok köpürüyordu mama. O donem bende cok arastirdim cogunluk Dr. Brown yazmış. Dr brown kolik biberon aldım. Üstündeki biberon ucu 1 numara olduğundan 2 numara biberon ucu taktim hem akış hızı iyi oldu hemde havayı filtreledigi için ekstra gaz sorunu ortadan kalktı

Lansinoh ve tomme tippe kullaniyorum

Normal biberon la ver ağzını biraz daha genişletebilirsiniz

Kolikti.cok gazlı bir bebekti. Ve meme reddi yaşattı bize biberon. Avent kullanıyordum o dönem sonra lansinoh a geçtim. Çok memnun kaldım Kölik bitti. Ayrıca emme refleksi destekliyor o yüzden meme reddini kirdigimizda lansinoh biberon kullandım tekrar meme reddi yapmadı

X