Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar merhaba;
bebeğim çok kusuyor ve bu da kilo alımını engelledi 5 günde sadece 10 gr almış.Doktorumuz Aptamil AR verdi.Aranızda kullanan varmı işe yaradı mı?
arkadaşlar merhaba;
bebeğim çok kusuyor ve bu da kilo alımını engelledi 5 günde sadece 10 gr almış.Doktorumuz Aptamil AR verdi.Aranızda kullanan varmı işe yaradı mı?
merhaba ben de 1 aydır aptamil ar kullanıyorum çok memnunum kusmalar anında kesildi 20 gundur kusmuyor ve iştahı iki kat oldu ama kabızlık yaptı bu konuda fikri olan var mı? bu mamadan vazgecmek istemyoruz kabızlıgı zeytnyagı ile önlemek mumkun mu dünden beri içiriyorum zeytnyagı mamasna da katıyorum ama dunden beri kaka yapmadı henüz. başka önerisi olan?
merhaba ben de 1 aydır aptamil ar kullanıyorum çok memnunum kusmalar anında kesildi 20 gundur kusmuyor ve iştahı iki kat oldu ama kabızlık yaptı bu konuda fikri olan var mı? bu mamadan vazgecmek istemyoruz kabızlıgı zeytnyagı ile önlemek mumkun mu dünden beri içiriyorum zeytnyagı mamasna da katıyorum ama dunden beri kaka yapmadı henüz. başka önerisi olan?
Benim bebeğimde de reflü ortaya çıktı ve bize de AR mamaları önerdi doktor. Ya aptamil ya da bebelac kullanın dedi biz bebelac tercih ettik. Aptamil kullananlara sorayım dedim mamanın kıvamı nasıl?? Yogun böyle kremsi bir kıvamda mı? Yanı normal mamadan farklı bebelac ARnin kıvamı acaba aptamil de öyle midir merak ettim ?
Kaka meselesine gelince mama değişikliği zaten kabız yapar eğer bir hafta boyunca kaka yapmazsa endişelenmeyin ama bir haftayı geçerse bi doktora gösterin. Benim kızım AR ye geçtiğinde kakası çok affedersiniz ama boncuk boncuk olmuştu düzeldi şimdi ama. Bebeklerin bir alışma süresi oluyor mamaya. Birde bol bol su verin mamadan önce yada sonra o da kaka yapmasını kabızlıgı vs etkiliyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bebeğiniz kaç aylık.kaç aydır bu ar mamayı kullanıyorsunuz.ve tüm gün bu mamayı mı veriyorsunuz üç aylık bebeğim var ve yeni başladım.bir kez veriyorum. Kabızlık yapmadı.ben rezenee ısırgan karışımı çay içiyorum rahatlatıyor
Benim 1 aylık oğlum var fışkırır gibi ağzından burnundan kusuyordu nefessiz kalıyordu. İlk doğduğunda hastanede aptamil vermişlerdi biz de devam ettirdik ama kusmalar çok panik yaşatıyor bana. Doktor aptamil ar kullanmamı söyledi ama kabızlıkla ilgili yorumları görünce çekindim açıkçası. Kullanan anneler yararını gördünüz mü? Bir de ben emzirdikten sonra çok aranıyorsa mama veriyordum, aptamil ar de o şekilde mi vereyim? 1 aylık bebeğe kaç cc vermrk gerekiyor?