Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım sen nasıl yaptın?ben ozamanlar su ve pirinç ununu pişirip soğduktan sonra bikaç ölçek katıyodum ama az da olsa şeker kattığımı hatırlıyorum gerçi dediğin gibi pek lezzetli olmuyo zaten sevmedi de bikaç kez yaptım..
Ben de sizlerin yaptigi gibi seker ve meyve kattim arkadaslar,AMA yine de tadi bizim sutten yapilan muhallebiler gibi olmuyor.sizler inek sutunden mi yaptiniz Peki?
belkide mamayı az koyuyorsun, bir kase için 5 6 ölçek koymak lazım. ama yinede bizim yediklerimiz gibi olmasını bekleme. su ile yapıyorum bende bazen biraz şeker ekliyorum yemek istemezse. kaç aylık bebek bilmiyorum ama 6 yı geçtiyse pekmez de ekleyebilirsin.
Arkadaşlar ben şöyle yapıyorum: Şimdi 180 ml ılık suyu kaseye döküyorum. (bebeğim 10 aylık bu arada sadece 1 öğün devam sütü verdiğim için böyle yapıyorum. Öyle olmasa direk suya katıyorum muhallebiyi.) içine 6 ölçek devam sütü koyup karıştırıyorum. Sonra aptamil muhallebiyi kıvam aldığı kadar koyuyorum. Sonra içine 4'te bir oranında muz veya başka meyve ekliyorum. Tadı çok güzel oluyor.En son da bunu süzgeçten geçiriyorum. Meyveler de eziliyor. Sonra yediriyorum. Bu arada devam sütünü sakın kaynatmayın veya sıcak suya koymayın. Çok zararlıymış.