Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi vericem bu kurtulusun baska aciklamasi olamaz zatenAyyy ne kotuuu bir olay...hemen sadaka ver derim.
İnsallah gecer arkadasim insallahUmarım bir an evvel toparlarsın.Yaşadıkların zor ama hepsi geçer tek ilacı zaman.
Gececegini biliyorum insanlar nelere alisiyor. Hayatimdan caldigi zamana ve ona inabdigim icin kendime kiziyorum. Toparlanmamda zaman aliyor haliyle.İğrenç, hasta herif.
Diğer konunuza yazıyordum tam.
Şuan bu gereksiz insanın umurunda değilsiniz, buna göre telkin verin kendinize.
Allah korumuş, ders olarak alın bunu. Bir süre güvensiz olmanız normal, kendinizle kalın toparlanana kadar.
Geçeceğine inanın zorlayın, olacak. Hele ki böyle boş bir insansa konu.
Gececegini biliyorum insanlar nelere alisiyor. Hayatimdan caldigi zamana ve ona inabdigim icin kendime kiziyorum. Toparlanmamda zaman aliyor haliyle.
Universite sinavina birlikte hazirlandik ayni dershanedeydik tercih doneminde bile birlikteydik ayni universiteler icin cabaladik. Ama onun derdi en basindan beri gitmekmis. zaten gittin iyi ki de gitti. Giderken beni de darmadagin etti. 5 ay cikma suremiz 2 ay da konusma suremiz vardi iste. Ama ne oldu meger ben 3 yillik sevgilsiinin metresi gibi dolanmis durmusum etrafinda. Hissetmedim cunku o kadar iyi oynadi ki. Her kavgamizda alttan aldi kavga ettigimizde tatillerden cikip geldi konusmak icin bitmesin diye cabaladi. Megersem hepsinin altinda farkli seyler varmis.. Boyle iste.Ben biraz geç gördüm konuyu ama sakıncası yoksa nasıl ve nerede tanıştın bu adamla ve seni nasıl bu kadar uzun süre kandırmayı başarabildi böyle bir adam
Allah koruduPsikolojisi bozuk belliki boşver, çok ucuz atlatmışsın dua et.
Ama hala korkularim var endiselerim var bu adam sanki her an herseyi yapabilir gibi. Babamin ofkesinden korkuyorum. Artik surekli dua etmekten bi hal oluyorum. Adam eve sinirli gelse bayilacak gibi oluyorum. Daha oncede yasadik bu tarz seyler benim babam kaldiramaz boyle seyleri istiyor ki hic sevgilim olmasin yanimda erkek sinek bile dolanmasin. Ama olmuyo o iste oyle. Disari ciktigimda dikkat cektigimi bana baktiklarini soyluyor istedigimi ozel gunler disinda asla giydirmez. Aramizda cok sorunlar oldu ama onu cok seviyorum. Fakat ofkesinden cok korkuyorum. Cunku herseyi yapabilir gozu hic biseyi gormez. Sirf bu yuzden buyu mu yaptirsam bu korkuyla yasanmaz diye bile dusundum. Simdi yine ayni sorunlar icim sikiliyor gercekten.onurunu kaybetmedgne sevin.. kurtulduguna sukret.. mutlu olmak icin dua et.. 5ay cok uzun bi zaman degil..
babanizla ilgili kismi bilemeyecegim ama o ayrildiginiz dusuk adam ne yapabilir ki size? sizin elinizde onu rezil etmek adina daha cok sey varken ve siz onunla bi fotonuzun bile dogru duzgun olmadigin soylerken, korkunuz yersiz.. hiccc biseycik yapamaz Allah in izniyle..Ama hala korkularim var endiselerim var bu adam sanki her an herseyi yapabilir gibi. Babamin ofkesinden korkuyorum. Artik surekli dua etmekten bi hal oluyorum. Adam eve sinirli gelse bayilacak gibi oluyorum. Daha oncede yasadik bu tarz seyler benim babam kaldiramaz boyle seyleri istiyor ki hic sevgilim olmasin yanimda erkek sinek bile dolanmasin. Ama olmuyo o iste oyle. Disari ciktigimda dikkat cektigimi bana baktiklarini soyluyor istedigimi ozel gunler disinda asla giydirmez. Aramizda cok sorunlar oldu ama onu cok seviyorum. Fakat ofkesinden cok korkuyorum. Cunku herseyi yapabilir gozu hic biseyi gormez. Sirf bu yuzden buyu mu yaptirsam bu korkuyla yasanmaz diye bile dusundum. Simdi yine ayni sorunlar icim sikiliyor gercekten.
İnsallah yapamaz. Ama babama sanirim "kizin benle cikti" demesi bile yeterli :/babanizla ilgili kismi bilemeyecegim ama o ayrildiginiz dusuk adam ne yapabilir ki size? sizin elinizde onu rezil etmek adina daha cok sey varken ve siz onunla bi fotonuzun bile dogru duzgun olmadigin soylerken, korkunuz yersiz.. hiccc biseycik yapamaz Allah in izniyle..
boyle biseyle tehdit etti mi sizi? babaniz bu kadar sinirli ise sanirm az cok biliyodur o da, 5ay zarfinda lafi gecmistir arada.. kendi katline ferman verecegini dusunerek, cesaret etmez diyorumİnsallah yapamaz. Ama babama sanirim "kizin benle cikti" demesi bile yeterli :/
İnsallah ablacim sagol tesellin icinboyle biseyle tehdit etti mi sizi? babaniz bu kadar sinirli ise sanirm az cok biliyodur o da, 5ay zarfinda lafi gecmistir arada.. kendi katline ferman verecegini dusunerek, cesaret etmez diyorum
Allah yar ve yardimcin olsun canimİnsallah ablacim sagol tesellin icinbana dua et lutfen
![]()