milletin evine giren çıkan kimseyi ilgilendirmez ama öncelikle ev sahibine haber verebilirsiniz.
o benı ılgılendırmez,buı benı ılgılendırmez diye diye bu hale geldık..
milletin gözü önünde kadın bıçaklıyolar,benı ılgılendırmez,
2 kişi birbirini yaralıyo öldürüyo trafikte,beni ilgilendirmez,
komşu çocugunu öldüresiye dövüyo benı ılgılendırmez
yan komşu fuhuş yapıyo, benı ilgilendirmez..
nedir bu kafalar anlamıyorum??
Allah aşkına böyle işin çalışma izni mi olur ya mide bulandırcı polise şikayet edin takibe alsınlar yada polislerden biri müşteri gibi gitsin oraya anlaşılırBizim sokağımızda da vardı. Eve almıyorlardı ama arabalar gelip alıyordu kızları. Komşuları çağırmış birkaç kez polisi. Ellerinde çalışma izni varsa bir şey yapmıyor polislerde. Gece çağırırsanız gelip bakarlar. İzinsiz çalışıyorlarsa işlem başlatılır diye biliyorum. Geçmiş olsun zor bir durum. Kaç daire ötede otursalarda dışarı çıkarken onlara gelen adamlar bize de bakıyordu dik dik. Aklıma gelince sinirim bozuldu gene
kimin evine kim kaçta giriyo tabiki kimseyi ilgilendirmez ama bu fuhuş gibi suç tarzı bişeyse apartmandaki mahalledeki herkesi ilgilendiriri kusura bakmayın ama ayrıca adamlar varmış başına gelende varmış napsınlar başlarına gelince mi emin olsunlar lütfen öyle düşünmeyinbir kadının evine aldığı insanlarla birinin dövülmesini,bıçaklanmasını nasıl bir torbaya sokabildiniz inanamıyorum.siz kesin emin olmadığınız sürece evine kim saat kaçta girmiş sizi hiç ilgilendirmiyor kusura bakmayın.rahatsızlığınız varsa yapılacak en mantıklı şey şüphelerinizle birlikte ev sahibine söylemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?