• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apt da genel ev

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
83
36
Merhaba simdi anneme geldim. Yakladik 20 yildir oturdugumuz bina. Karsi komsumuz da bir okadar komsuluk yapmisligimiz var. Bir kac ay once tasinip evlerini kiraya verdiler. 1 qya yakindir yeni birileri tasinmis.
Ilk basta pek dikkat cekmemisler ama son gunlerde ozellikle geceleri eve girenin cikanin hesabi yokmus.
Gecen gece 3 te kapimiz calmis annem kapiyi acmadan konusmus, adamin biri ben recep gecen gelmistim ya demis anneme. Annem kizinca kosarak asagi kacmis. Bir sure sonra karsi kapi acilmis ve adami iceri almis. Bunu benzeri bitisik komsumuzun da basina gelmis.
Bir ornek daha verecek olursam erkek kardesim gece birde eve gelmis. Binanin onunde iki adam duruyormus onu gorunce gecip gitmesini beklemisler. Kardesim yukari cikinca kadin kapi aralik bekliyormus kiyafetleri hicte uygun degilmis ve kardesimi gorunce hemen kapiyi kapatmis. ( bu arada kac kadin var bir kisi mi bilmiyoruz)
Babam sinirli biri uykusuda agir oldigundan gece kapiniz caldigindan haberi yok.
Soruma gelecek olursak bu konuda ne yapabiliriz. Bitisik komsumuz bekar ve sabah ise giden genc kiz i var cok korkuyorlar polisi arasak yardimci olurlar mi? Bunu nasil kanitlayabiliriz?

Annem dun kapiciya sormus. Niye polise sikayet etmiyorsunuz diye. Abla bunlar tasinirken iki polis ile geldiler. Bilgileri var galiba yasal izinleri var demis.
Ev sahibi ile konusulmus en gec 10 gune cikacaklar demis.

Son düzenleme:
Bizim sokağımızda da vardı. Eve almıyorlardı ama arabalar gelip alıyordu kızları. Komşuları çağırmış birkaç kez polisi. Ellerinde çalışma izni varsa bir şey yapmıyor polislerde. Gece çağırırsanız gelip bakarlar. İzinsiz çalışıyorlarsa işlem başlatılır diye biliyorum. Geçmiş olsun zor bir durum. Kaç daire ötede otursalarda dışarı çıkarken onlara gelen adamlar bize de bakıyordu dik dik. Aklıma gelince sinirim bozuldu gene :(

çalışma izni varsa bişey yapamazsınız ne demek ya? ben apartmanıma giren çıkanı belli olmayan it kopuğu toplayan bir komşuyla yaşamak zorunda mıyım?

bildiğim kadarıyla devletin kontrolünde genelevler var kapısında gayet polis var bu yerlerin ve kimlikle alınıyor. onun dışında böyle kafasına göre yapmak yasak.

şikayet edin.

fuhuş ihbarı yapın..
dogruysa çıkar zaten..tabi bukadar parça biraraya geldıgınde emınmısın diyemıycem,bi dolap dönüyo belli

Ev sahibiyle bi konuşu.hiç polisle uğraşmadan bi bahane bulup evden çıkarsın.Aile apartmanı sonuçta.Kime kiraya vereceğine biraz dikkat etmesi gerekir bence.

milletin evine giren çıkan kimseyi ilgilendirmez ama öncelikle ev sahibine haber verebilirsiniz.

o benı ılgılendırmez,buı benı ılgılendırmez diye diye bu hale geldık..
milletin gözü önünde kadın bıçaklıyolar,benı ılgılendırmez,
2 kişi birbirini yaralıyo öldürüyo trafikte,beni ilgilendirmez,
komşu çocugunu öldüresiye dövüyo benı ılgılendırmez
yan komşu fuhuş yapıyo, benı ilgilendirmez..

nedir bu kafalar anlamıyorum??

Biraz daha gözcülük yapın, farklı farklı erkekler girip çıkıyorsa ve kadında cidden kapıyı açarken uygunsuz şekilde ise eve girildiği anda polisi arayın sıkıntınızı söyleyin...

Pess yanii, ev sahibin haberi yok mu? Önce ev sahibi, sonra polis bilgilendirilmeli. Bu kadar çok trafik varsa, normal bir ev olmadığı kesin.

o benı ılgılendırmez,buı benı ılgılendırmez diye diye bu hale geldık..
milletin gözü önünde kadın bıçaklıyolar,benı ılgılendırmez,
2 kişi birbirini yaralıyo öldürüyo trafikte,beni ilgilendirmez,
komşu çocugunu öldüresiye dövüyo benı ılgılendırmez
yan komşu fuhuş yapıyo, benı ilgilendirmez..

nedir bu kafalar anlamıyorum??

bir kadının evine aldığı insanlarla birinin dövülmesini,bıçaklanmasını nasıl bir torbaya sokabildiniz inanamıyorum.siz kesin emin olmadığınız sürece evine kim saat kaçta girmiş sizi hiç ilgilendirmiyor kusura bakmayın.rahatsızlığınız varsa yapılacak en mantıklı şey şüphelerinizle birlikte ev sahibine söylemek.

Tekinsiz tipler gelir ben de istemem öyle bir şey.
Sanırım polise ihbar edince cevap alabilirsiniz. Son durumu yazarsanız sevinirim, günün birinde karşımıza gelirse ona göre davranırız.

kolay gelsin

Bizim sokağımızda da vardı. Eve almıyorlardı ama arabalar gelip alıyordu kızları. Komşuları çağırmış birkaç kez polisi. Ellerinde çalışma izni varsa bir şey yapmıyor polislerde. Gece çağırırsanız gelip bakarlar. İzinsiz çalışıyorlarsa işlem başlatılır diye biliyorum. Geçmiş olsun zor bir durum. Kaç daire ötede otursalarda dışarı çıkarken onlara gelen adamlar bize de bakıyordu dik dik. Aklıma gelince sinirim bozuldu gene :KK43:
Allah aşkına böyle işin çalışma izni mi olur ya mide bulandırcı polise şikayet edin takibe alsınlar yada polislerden biri müşteri gibi gitsin oraya anlaşılır :kahve::KK53:

bir kadının evine aldığı insanlarla birinin dövülmesini,bıçaklanmasını nasıl bir torbaya sokabildiniz inanamıyorum.siz kesin emin olmadığınız sürece evine kim saat kaçta girmiş sizi hiç ilgilendirmiyor kusura bakmayın.rahatsızlığınız varsa yapılacak en mantıklı şey şüphelerinizle birlikte ev sahibine söylemek.
kimin evine kim kaçta giriyo tabiki kimseyi ilgilendirmez ama bu fuhuş gibi suç tarzı bişeyse apartmandaki mahalledeki herkesi ilgilendiriri kusura bakmayın ama ayrıca adamlar varmış başına gelende varmış napsınlar başlarına gelince mi emin olsunlar lütfen öyle düşünmeyin

Ev sahibinin haberi var mı bundan? Önce onu arayın. Sonra polisten bilgi alın. Belki suçüstü yapmak için müşteri kılığına girerler.
Birazdan size ne milletin evinden diyenler olacaktır. Kimse yaşadığı binada böyle şey olsun istemez.

Back