Valla biri ne zaman davlumbaz açsa o koku bizde maalesefApartmanın baca boşluğunda sorun olabilir.
Ters rüzgarda mı koku oluyor yoksa hep mi var?
Bina 4 yaşında yeni olmasına rağmen geliyor.Yaaa bizim de oylee ne dicekler okuyalim bakalim.. eski bina yeni bina iyi bina kotu bina farkediyor mu acaba? Bizim bina cook eski...
Yapmışlar maalesef bi baca davlumbaz borusunu taktık bir gün eve geldim kızartma kokuyordu aa dedim eşim yaptı galiba, mutfağa baktım hiçbir şey yok. MEğersem davlumbazdan koku inmişBacali sistemmi artik cogu yerde baca yok
Bize kapilardan geliyor ama apartman bosluguna havalandirma yaptirdik ama yeni apartmanlar genelde sorunlu
Maalesef hamilelikte hiç çekilmiyor. Bulantılatım geçti çok şükür ama öyle ağır bi koku ki çözemiyorum ne pişirdiklerini. Sanki 10 defa aynı yağı kullanıyorlar gibi bi koku doluyor mutfağaBöyle sorunları eski evimde çok yaşadım.Hamileliğimde paket makarnayı gördüğümde bile allak bullak olurken eve geldiğimde kavrulmuş soğan kokusuyla karsilasiyordumBoyle gunlerde ben de aspratörü çalıştırıyordum.Simdi evimin altında kumrucu/tavuk pilavci ve tatlıcı olmak üzere 3 dükkan var.Evin her bölümünde başka bir koku hakim.
Kiracıyız ama çıkarmadıkları sürece 2 yıl daha burda oluruz gibi şimdilik. Baca deliğini tıkamaktan başka çözüm yolumuz yok yineayy Allah yardımcınız olsun.ben ki yemek kokusundan nefret ederim, vallahi ultra zengin olsam evimde yemek pişirtmem o kadar hoşlanmıyorum yemek kokusundan.
evi değiştirme imkanınız var mı? çok kötü bi durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?