- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi Anestezist07
Aynen aynen, bazen espri yapıyorum arkadaşlara, biz eve kediden izin alıp giriyoruz diye :) komşularım şimdilik zarar vermiyor gibi, sadece ev sahibine ve bana şikayet ediyorlar, korkuyorum bişey yaparlar diye ama çok kararlı durduğumdan mıdır nedir komşularım kısmen çekiniyorlar tepkimden, çalıştığım için hiçbiri ile iletişim halinde değilim, mesafe olduğundan sanırım pek bişey diyemiyorlar, oğluşumu şikayet gibi olmasın ama bir gece kolum kadar fareyi bize hediye olarak getirmiş, tabi uyuduğumuz için paspasa bırakmış, üst komşu da hemşire, nöbetten dönmüş tam geçeceği yerde fare, çıldırmış korkudan kadın resmen, ertesi gün bayağı sansasyon olmuştu, eşim de ben atmam kedimi, idare edilecek demişti ev sahibine, aslında ev sahibimiz de hayvan sever, yoksa çoktan dananı kuyruğu kopmuştu. Çalışmasam 3-5 tane daha alacağım, hatta sokakta gördüğüm birkaç tane getirmiştim, bakımsız hayvan görünce dayanamıyorum alıyorum ama bizim reis onları paraladı iki gündeDışarı çıktığı için tırnakları daha hızlı uzuyor tabi. Aslında gıcık oluyorum bu apartman içine çiçek koyan insanlara ya anü bir durum olursa allah korusun yangın deprem gibi çıkmak istersem takılıp düşeceğim birçok şey. İşte hayvan sevgisi olmayınca insanlarda hiç toleransları da olmuyor oysa kedi ne kadar temiz bir hayvandır evimde iki tane var eşimden temizler çoğu zaman benim korkum bu tarz insanların hayvanlara zarar vermesi oyüzden üsteliyorum çözüm bulun diye yoksa kediler kendilerine has canlılar uyumsuzlar siz onlara ayak uydurursunuz (en azından bizim evde onların kuralları var)