Apartman görevlisi ve yönetici sorunu

irem4006

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2008
3.809
2.857
merhaba cok buyuk bır sorun degıl ama ınsanların düşüncelerini merak ettim
Acaba benmi sorun ediyorum ??

sitede
Ortak kullanım alanında,kurye motoru olurya şarjda oldugunu gördüm
Bana bu yapılacak iş gibi gelmedi ..
görevliyi aradım,birinin işe gitmek için kullandıgı motoru devamlı burda şarj ettıgını ogrendım
Bende ne alaka bir kez hadı neyse de devamlı neden ızın verıyorsunuzki
Burası kendı hanelerı degıl sonucta sitenın dedım.
Yonetıcıye bıldırdım ..
gorevlı ben yonetıcıyı arayana kadar Motor sahıbını aramıs
X.. kişi kızıyor, benım adımı vererek bunu gıt kaldır demıs .
Ben ordayken motor sahıbı geldı aldı sonuc olarak ben şikayet etmısımde kızmışım kaldırtmışım oldu ..
asıl sorun şuki kac kez ınsanları birbibiryle karsı karsıya getırdı cok sorun oldu .ögrenemedi ..
Bunu yapmamasını kımsenın adını kimseye vermeden sorunu cözmelerı gerektıgını soyledık yok anlamıyor ..
Ses , çöp sorunu vs herkesın adını herkese vererek ınsanları bırbırıne düşürüyor

Bunu yonetıcıye soyledıgımde bunu çözümü benım şikayetımmı
Sız bunu gorup bılıp çözmedıgınız ıcın benmı suclu duruma düşüyorum dıye cıkıştım .
Bu adam herseferınde bunu yapıyor , ınsanları zor duruma sokuyor bır yaptırımı olması lazım yoksa dinlemiyor dedım .
Azarlarım dedı konu kapandı
Ama ben sinir oldum

Neyse sonucta gorevlıye bunu yapmaması gerektıgını benım şıkayetımle degıl zaten olması gereken oranın elektrıgının kısıye ozel kullanılmaması gerektıgını, kendının boyle bır seye ızın verme yetkısi bulunmadıgını soyledım
Senle tartısamam kocan gelsın dedi😅

Sımdı aılem esım sanane nıye soyledın. Gormezden gel senın cebinden ekstra para cıkıyormu ,durduk yere sınırlerın bozuldu
Bunlara laf anlatmaya degmez kendını bosa yordun dedıler haklılar aslında
Boşa kendı kendıme sınır oldugumla kaldım
Çünkü motor sahıbıne ,yönetici (dışardan şirket) izin vermiş.. şimdi buda sacma sen kımsın burda yaşayan bırı bıle degılsın ne hakla diye içimden gecırıyorum ama başımı daha fazla agrıtmamak için sesimi kestim

Siz olsanız banane ya ben aıdatımı verırım gormezden gelırımmı derdınız
Bunu sorun edıp gorevlıye hıc demezmıydınız acaba merak edıyorum
Gercekten böylemi olmalı ?

Ben haksızmıyım

yani benim umurumda olmazdı,motoru evde nasıl şarj etsin ev ortamına sokmak istemiyordur olabilir çok etkileyecek bi mevla olduğunu düşünmüyorum sitelerde o kadar boş şeylere ücret çıkarılıyor ki bu en azından boş değil

yani benim umurumda olmazdı,motoru evde nasıl şarj etsin ev ortamına sokmak istemiyordur olabilir çok etkileyecek bi mevla olduğunu düşünmüyorum sitelerde o kadar boş şeylere ücret çıkarılıyor ki bu en azından boş
Ailemin oturdugu sitede cocukların akülü arabaları dahil sarj etmek yasak . Bu sehir içi iş için kullanılan motor . Onun için yuksek elektrıkle dolar sandım o an yapılan mantıksız geldi

Motoru şarj eden kişi sizin sitede oturuyor değil mi .

Şimdi ortak alan diyorsunuz o ortak alanda sizin de herhangi bir elektrik kullanma hakkınız var mı var ise karşı tarafında hakkı olur eğer sizin sitede oturan birisi ise.

Motoru şarj eden kişi sizin sitede oturuyor değil mi .

Şimdi ortak alan diyorsunuz o ortak alanda sizin de herhangi bir elektrik kullanma hakkınız var mı var ise karşı tarafında hakkı olur eğer sizin sitede oturan birisi ise.
Ortak alan derken spor salonu .
Yani bıldıgım bütün sitelerde kişisel elektırık harcayacak alet şarj etmek yasak(tabı telefon gıbı kucuk seylerden bahsetmıyorum)
sonucta sehır ıcı kullandıgın motor kişisel bırsey elektrıgını mantıken başkalarının hakkının gectıgı yerde takmamak gerek .
Sızın bınada olsa mesela .
İşe giden birisi devamlı kullandıgı aracı sızın bınanızdaki ortak elektrıkten dolduruyor
Nolcak mı dersiniz

Yönetici neden hep sitedeki en salak adam oluyor biri bana açıklayabilir mi:KK51:Türkiye'de yaşarken bizim site yöneticisi de aynen böyle boşboğaz bir tipti, karısı da saçma sapan konuşuyordu bir gün yine abuk subuk konuştular iyice bağırdım ikisine de sonra anneme şikayetlenmişler annem de hak etmişsiniz demş:halay:

Ortak alan derken spor salonu .
Yani bıldıgım bütün sitelerde kişisel elektırık harcayacak alet şarj etmek yasak
sonucta sehır ıcı kullandıgın motor kişisel bırsey elektrıgını mantıken başkalarının hakkının gectıgı yerde takmamak gerek .
Sızın bınada olsa mesela .
İşe giden birisi devamlı kullandıgı aracı sızın bınanızdaki ortak elektrıkten dolduruyor
Nolcak mı dersiniz
Oturduğum sitede şimdiye kadar görmedim gördüklerimde evleri 1.kat yada 2.katta ki oturanlar balkonlardan kablo sarkıtıp edip şarj ediyorlardı.

Siz ortak alan yazınca prizlerin olduğu özel bir alan sandım hani bazı yerlerde olur belki o tür yerler.

Aslında uyarmakla iyi yapmışsınız o zaman evet belki sizden ekstra para istemiyorlar ama kullanılan elektrik yükü artıyordur belki farklı bir yerden kısıp elektrik parasını oduyorlardir.

Apartman görevlisinden ziyada suç yönetimde burada toplantı talep edebilirsiniz belkide yöneticiyi değiştirmeniz de gerekebilir.

Yönetici salak anladığım kadarıyla. Sen yöneticiysen adam gibi burası özel mülk, şarjın elektriği de site sakinlerine ait lütfen burda işyerine ait motoru şarj etme der geçer. XXX seni şikayet etti nedir ya, ne dangalak ne boşboğaz bir adam bu yönetici :ruh: salak herif
Yok onu kapıcı yapıyorda 😅 yöneticiyede bu kapıcıya egıtım verın yada bılgılendırın , böyle benı ınsanlara kotu gösteremez dedıgımdede ben azarlarım dıyor ama 5 sene oldu azarlaya azarlaya gidiyoruz (ben degıl yanlış anlaşılmasın)

Siz haklısınız. Yöneticiyi ilk başta komşunuz sandım. Profesyonel şirketmiş bir de. Seninle tartışmam kocan gelsin ne demek ayrıca. Bu lafa nasıl çileden çıkmadınız? Siz buna fazla yüz vermişsiniz.
Yok onu kapıcı dedı . Benim ismimi vererek komsularla benı kotu yapamazsın dedıgımde kocan gelsın dedı .
Yöneticiyede bu ınsan benı komsularla yüz göz edemez dedım azarlarım dedı.
5 yıldır azarlanıyor uc cocugu var cahıl ıdare edın dıyorlar. Kapıcının oturdugu daıre sehrın en elıt semtınde . Aslında ben bu semtte oturdugum ıcın bıle işimi düzgün yaparım
Cünkü kiralar cok ucuk derecede yuksek .
Cıkıp ev tutamaz yanı .. ben olsam işimi düzgün yapardım ama herkes ben dahıl cocukları var aman vebal almayalım derdındeyız . Yoksa bırgun calıştırılacak onsan degıl
Gercı kendı sadece cay demleyıp ıcıyor arada bahce cımlerını bıcıyor
Cop alma temızlıgı karısı ve buraya geldıgınde 9 şuan 14 yasında olan genc kucuk cocuk yapıyor .(bununda kavgasını cok yaptım cocuk calıştıramazsınız hukukada ,vicdanada aykırı .. ) şirket yonetıyor ama gormezden gelınıyor . Karısının sıgortası varmı calıştırıyorsunuz adıl degıl dedıgımde .. o kocasına yardım edıyor karısamayız dıyorlar

Siz haklısınız. Yöneticiyi ilk başta komşunuz sandım. Profesyonel şirketmiş bir de. Seninle tartışmam kocan gelsin ne demek ayrıca. Bu lafa nasıl çileden çıkmadınız? Siz buna fazla yüz vermişsiniz.
İşte bunları doyen kapıcı be ben yonetıcıye sıkayet ettıgımde azarlarım dedı .
Yazılı bır şikayet verın ıfadesını alayım dıyor ..
Bende bu adam bana boyle davranamaz ve 12 saat karısı calışıp o oturup sıte orta yas bayanlarıyla cay ıcemez dedıgımde ..
Ben görmuyorum dıyor ..
e tamam ben sıkayet edıyorum bu arkadas calısmıyor dıyorum suc ustu yapmam lazım dıyor
Gelın ozaman denetleyın dıyorum 20 tane sıtem var nasıl denetleyeyım dıyor
24 saat kamera sıstemımız var acın bakım ozaman dıyorum
Suc ustu yapmam lazım dıyor
Ikı haftada pazar gunlerı gelıyormus ondada yerınde oluyormus
Adam pazar gunu ızınlı olsa ne olur canı sıkıldıgından ortada oturuyor oluyor
Ben aslında yonetıcıylede tartıstım ama herkes benı haksız buluyor
Sanane bıtek sen göruyorsun bırak karısma aıdatı oduyoruz bosver dıyorlar
Ama bana mantıksız gelıyor be sınırlenıyorum
Sınırlenmekte haklı goruyorum kendımı
Ama belkı bıkac yorum olur gercekten haksızmıyım onu anlamak ıstıyorum ..
mantıken haklıyım ama hoc karısmamak dahamı guzel gormemek ımkansızda 😅

Yönetici neden hep sitedeki en salak adam oluyor biri bana açıklayabilir mi:KK51:Türkiye'de yaşarken bizim site yöneticisi de aynen böyle boşboğaz bir tipti, karısı da saçma sapan konuşuyordu bir gün yine abuk subuk konuştular iyice bağırdım ikisine de sonra anneme şikayetlenmişler annem de hak etmişsiniz demş:halay:
Bizimkıler sen haksızsın okadar kısı var bı senmı goruyorsun bırak karısma dıyorlar . Haklı gorulmuyorum bende kendı kendımı yıyorum . Yok bızım dışardan hıc gelmeden yoneten şirket .

Oturduğum sitede şimdiye kadar görmedim gördüklerimde evleri 1.kat yada 2.katta ki oturanlar balkonlardan kablo sarkıtıp edip şarj ediyorlardı.

Siz ortak alan yazınca prizlerin olduğu özel bir alan sandım hani bazı yerlerde olur belki o tür yerler.

Aslında uyarmakla iyi yapmışsınız o zaman evet belki sizden ekstra para istemiyorlar ama kullanılan elektrik yükü artıyordur belki farklı bir yerden kısıp elektrik parasını oduyorlardir.

Apartman görevlisinden ziyada suç yönetimde burada toplantı talep edebilirsiniz belkide yöneticiyi değiştirmeniz de gerekebilir.
Benım bıldıgımde oyle . Yonetıcıye soyledım motorlu kısıler aramıs ızın almıslar .
Karsıdakıyle sorunum yok ama işte bende sınırlenıyorum mesela sen kımsın hangı hakla neye ızın verıyosun . 50 dairelik siteyı yonetırken kıme danıstın buna ızın verırken .
Sımdı sıte grubuna yazsam ıllakı karsı cıkanlar cok olucak ama neden ben bunu soylemek zorundayım bu koca koca ınsanlar ıslerını neden yapamazlar buna sınır oluyorum .
Hem gruba yazsam karsı taraf gecerken slmlastıgım ama irtibatımın olmadıgı ınsanlara ıyıce dusman gıbı gorunucem sonucta yonetıcı ızın vermıs😅
Ben bu duruma dusup sınırlendıgım ıcın haksızım yorumları yapılıyor onun ıcın actım . Kesıp sesımı oturmak benı kızdırıyor
Sızler ıcın normalmı dıye sormak ıstedım . Belkıde kendımı kandırıp ıcımı bastırmak ıcın ama tabı mantıken haklıyım bunu bılığ salak taklıdı yapmak benı gerıyor . Cunku aılem baskası sorun yapsın sanane dertmı arkyosun sçdıyor bende oyle yapmak zorundayım

İşte bunları doyen kapıcı be ben yonetıcıye sıkayet ettıgımde azarlarım dedı .
Yazılı bır şikayet verın ıfadesını alayım dıyor ..
Bende bu adam bana boyle davranamaz ve 12 saat karısı calışıp o oturup sıte orta yas bayanlarıyla cay ıcemez dedıgımde ..
Ben görmuyorum dıyor ..
e tamam ben sıkayet edıyorum bu arkadas calısmıyor dıyorum suc ustu yapmam lazım dıyor
Gelın ozaman denetleyın dıyorum 20 tane sıtem var nasıl denetleyeyım dıyor
24 saat kamera sıstemımız var acın bakım ozaman dıyorum
Suc ustu yapmam lazım dıyor
Ikı haftada pazar gunlerı gelıyormus ondada yerınde oluyormus
Adam pazar gunu ızınlı olsa ne olur canı sıkıldıgından ortada oturuyor oluyor
Ben aslında yonetıcıylede tartıstım ama herkes benı haksız buluyor
Sanane bıtek sen göruyorsun bırak karısma aıdatı oduyoruz bosver dıyorlar
Ama bana mantıksız gelıyor be sınırlenıyorum
Sınırlenmekte haklı goruyorum kendımı
Ama belkı bıkac yorum olur gercekten haksızmıyım onu anlamak ıstıyorum ..
mantıken haklıyım ama hoc karısmamak dahamı guzel gormemek ımkansızda 😅
Yöneticide iş yok. Toplantıya yakın başka yönetim şirketinden fiyat alın. İnternetten çıkıyor telefonları. Kaç daireli site olduğunuza göre fiyat veriyorlar.

Dışarıdan yöneticisi olan sitelerde yönetim sıkıntıları olabiliyor. Birisi arabasının deposunu dolduruyor ve bunun parasını sitedekiler aidat olarak veriyor. Rahatsız edici. Ciddi elektrik harcıyordur bence o motorsiklet. Sitelerde aidat belirlenirken site temizliği, ortak alanların elektriği, ısıtması vs dikkate alınıyor diye biliyorum. Bu kişinin elektrik kullanımı da yansıyor yani sizin aidat belirlenirken. Ben de rahatsız olurdum bu durumdan

Senle tartısamam kocan gelsın dedi
Yöneticiniz hepinizden daha tuhaf..

Ama sizde haksızsıniz görevli ne yapsın şimdi sizin binanın düzensizliği yüzünden o mu milletle yüz göz olsun. Çeşit çeşit apır sapır insan var mecburen insanları ikna için şikayet edeni söylüyor. Belki adamı takan yok her şeyle de o mu uğraşacak?

Bina sakini başına buyruk davranıyor. Bu konuda yönetici işini yapmali. Toplantı olur, uyarı yazısı olur vs..vs..

X