- 10 Mayıs 2008
- 3.809
- 2.857
merhaba cok buyuk bır sorun degıl ama ınsanların düşüncelerini merak ettim
Acaba benmi sorun ediyorum ??
sitede
Ortak kullanım alanında,kurye motoru olurya şarjda oldugunu gördüm
Bana bu yapılacak iş gibi gelmedi ..
görevliyi aradım,birinin işe gitmek için kullandıgı motoru devamlı burda şarj ettıgını ogrendım
Bende ne alaka bir kez hadı neyse de devamlı neden ızın verıyorsunuzki
Burası kendı hanelerı degıl sonucta sitenın dedım.
Yonetıcıye bıldırdım ..
gorevlı ben yonetıcıyı arayana kadar Motor sahıbını aramıs
X.. kişi kızıyor, benım adımı vererek bunu gıt kaldır demıs .
Ben ordayken motor sahıbı geldı aldı sonuc olarak ben şikayet etmısımde kızmışım kaldırtmışım oldu ..
asıl sorun şuki kac kez ınsanları birbibiryle karsı karsıya getırdı cok sorun oldu .ögrenemedi ..
Bunu yapmamasını kımsenın adını kimseye vermeden sorunu cözmelerı gerektıgını soyledık yok anlamıyor ..
Ses , çöp sorunu vs herkesın adını herkese vererek ınsanları bırbırıne düşürüyor
Bunu yonetıcıye soyledıgımde bunu çözümü benım şikayetımmı
Sız bunu gorup bılıp çözmedıgınız ıcın benmı suclu duruma düşüyorum dıye cıkıştım .
Bu adam herseferınde bunu yapıyor , ınsanları zor duruma sokuyor bır yaptırımı olması lazım yoksa dinlemiyor dedım .
Azarlarım dedı konu kapandı
Ama ben sinir oldum
Neyse sonucta gorevlıye bunu yapmaması gerektıgını benım şıkayetımle degıl zaten olması gereken oranın elektrıgının kısıye ozel kullanılmaması gerektıgını, kendının boyle bır seye ızın verme yetkısi bulunmadıgını soyledım
Senle tartısamam kocan gelsın dedi
Sımdı aılem esım sanane nıye soyledın. Gormezden gel senın cebinden ekstra para cıkıyormu ,durduk yere sınırlerın bozuldu
Bunlara laf anlatmaya degmez kendını bosa yordun dedıler haklılar aslında
Boşa kendı kendıme sınır oldugumla kaldım
Çünkü motor sahıbıne ,yönetici (dışardan şirket) izin vermiş.. şimdi buda sacma sen kımsın burda yaşayan bırı bıle degılsın ne hakla diye içimden gecırıyorum ama başımı daha fazla agrıtmamak için sesimi kestim
Siz olsanız banane ya ben aıdatımı verırım gormezden gelırımmı derdınız
Bunu sorun edıp gorevlıye hıc demezmıydınız acaba merak edıyorum
Gercekten böylemi olmalı ?
Ben haksızmıyım
Acaba benmi sorun ediyorum ??
sitede
Ortak kullanım alanında,kurye motoru olurya şarjda oldugunu gördüm
Bana bu yapılacak iş gibi gelmedi ..
görevliyi aradım,birinin işe gitmek için kullandıgı motoru devamlı burda şarj ettıgını ogrendım
Bende ne alaka bir kez hadı neyse de devamlı neden ızın verıyorsunuzki
Burası kendı hanelerı degıl sonucta sitenın dedım.
Yonetıcıye bıldırdım ..
gorevlı ben yonetıcıyı arayana kadar Motor sahıbını aramıs
X.. kişi kızıyor, benım adımı vererek bunu gıt kaldır demıs .
Ben ordayken motor sahıbı geldı aldı sonuc olarak ben şikayet etmısımde kızmışım kaldırtmışım oldu ..
asıl sorun şuki kac kez ınsanları birbibiryle karsı karsıya getırdı cok sorun oldu .ögrenemedi ..
Bunu yapmamasını kımsenın adını kimseye vermeden sorunu cözmelerı gerektıgını soyledık yok anlamıyor ..
Ses , çöp sorunu vs herkesın adını herkese vererek ınsanları bırbırıne düşürüyor
Bunu yonetıcıye soyledıgımde bunu çözümü benım şikayetımmı
Sız bunu gorup bılıp çözmedıgınız ıcın benmı suclu duruma düşüyorum dıye cıkıştım .
Bu adam herseferınde bunu yapıyor , ınsanları zor duruma sokuyor bır yaptırımı olması lazım yoksa dinlemiyor dedım .
Azarlarım dedı konu kapandı
Ama ben sinir oldum
Neyse sonucta gorevlıye bunu yapmaması gerektıgını benım şıkayetımle degıl zaten olması gereken oranın elektrıgının kısıye ozel kullanılmaması gerektıgını, kendının boyle bır seye ızın verme yetkısi bulunmadıgını soyledım
Senle tartısamam kocan gelsın dedi
Sımdı aılem esım sanane nıye soyledın. Gormezden gel senın cebinden ekstra para cıkıyormu ,durduk yere sınırlerın bozuldu
Bunlara laf anlatmaya degmez kendını bosa yordun dedıler haklılar aslında
Boşa kendı kendıme sınır oldugumla kaldım
Çünkü motor sahıbıne ,yönetici (dışardan şirket) izin vermiş.. şimdi buda sacma sen kımsın burda yaşayan bırı bıle degılsın ne hakla diye içimden gecırıyorum ama başımı daha fazla agrıtmamak için sesimi kestim
Siz olsanız banane ya ben aıdatımı verırım gormezden gelırımmı derdınız
Bunu sorun edıp gorevlıye hıc demezmıydınız acaba merak edıyorum
Gercekten böylemi olmalı ?
Ben haksızmıyım