Apart otel

hestina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
875
819
103
selam kızlar konum biraz acil nereye sorsam bilemedim , nişanlım iş dolayısıyla yurt dışında yaşıyor ve türkiyede evi yok, 2-3 aylığına tatile gelicek, apart otel tutarsam daha uyguna gelir hem içinde mutfağıda var diyor, ( bazılarında) bende onun yanına rahat rahat gidebilmek en azından yemek götürmek istiyorum, evlilik cuzdanı apartlarda gerekiyormu? Ev tutarız diye dusunduk ama işiyle ilgili kameraları tripotlarını vs getiricekmiş bunlar değerli eşyalar güvenemem diyor

Tek kişilik apartlar var. Güvenli mi değil mi bilemem.

eşyalı bir daire tutun.
siz de rahat girer çıkarsınız.
biz de bir sürpriz için nişanlımla aparta gitmiştik. sadece oda ücreti ödedik kişi sayısını sormadılar bile... ben de çıktım yukarı, arkadaşlarımızda geldi. ama yurt dışından turistlerin geldiği bir oteldi o sebeple de önemsemiyor olabilirler.

Ev, otelden daha güvenli değil mi??

Çok değerliyse sizde de kalabilir.

Ev daha mantıklı. Yaşadığınız şehri bilmiyorum ama apart otel pek mantıklı gelmedi, siz de girip çıkacağınız için.

Evlilik cüzdanı istenmiyor, kimlik yeterli oluyor genellikle.

Bilmiyorum kışın geldiğinde de bir otel tuttuk çift kişilik değil oda diye üst kata adım attırmadılar gidesen 140 euro günlüğü dediler nisanlımda yurt dısından geldiğim için bilerek yapıyorlar. Resmen soymaya calısıyorlar filan demişti. Şu apart oteller ve günlük kiralık evler hakkında hiç bilgimiz yok oyuzden güvenli değildir o evler baska amaclar için kullanılıyor rahatsız olurum diyo baska caremizde yok gibi

İstanbulda yaşıyoruz bu arada, eşyalı 1+1 normal daire tutmayıda dusunduk ama 3 ay için vermezler tahmin ediyorum

günlük kiralık dairelere ben olsam güvenemem. yerinizde olsam emlakçılarla bi görüşür 3 aylığına eşyalı daire kiralamaya bakardım. belki acil kiralık veya uzun zamandır boşta olan bi daire vardır.

Eşyalı normal daireyi 3 aylığına verirlermi ki öyle en iyisi olur, yıllık kontrat yapıldığı için mumkun olmaz sanmıstım

haberlerden takip ettiğim kadarıyla günlük evlerde sıkıntı var. o yüzden uzak durun derim.

apart larda güvenlik sorunu olabilir. değerli eşyalarınız kaybolabilir. ama kamera falan olması biraz zor.

sizde kalsa nişanlınız hem apart ya da ev için ekstra ücret ödemezsiniz hem de o apart parasıyla 2 3 ay içinde güzel bir tatil yaparsınız. ben olsam öyle yapardım

haberlerden takip ettiğim kadarıyla günlük evlerde sıkıntı var. o yüzden uzak durun derim.

apart larda güvenlik sorunu olabilir. değerli eşyalarınız kaybolabilir. ama kamera falan olması biraz zor.
Aynen canım günlük evler sıkıntılı diye duydum bende

Eşyalı normal daireyi 3 aylığına verirlermi ki öyle en iyisi olur, yıllık kontrat yapıldığı için mumkun olmaz sanmıstım

yıllık olacak diye bi zorunluluk yok adamın ihtiyacı vardır istersen bir aylığına verir. bi görüşmek lazım.

Biz eşimle sevgililik dönemimizde her yaz birlikte tatile gidip otelde kalırdık.Kışın haftasonları bir yerlere gidip otelde kalırdık kimse bize evlilik cüzdanı sormadı.

yıllık olacak diye bi zorunluluk yok adamın ihtiyacı vardır istersen bir aylığına verir. bi görüşmek lazım.
3 emlakçıyla konustum bugun yıllık veriyoruz biz diyorlar demekki arada şansa çıkıyor ( napalım apart fikrine geri döndük biz

Biz eşimle sevgililik dönemimizde her yaz birlikte tatile gidip otelde kalırdık.Kışın haftasonları bir yerlere gidip otelde kalırdık kimse bize evlilik cüzdanı sormadı.
İstanbul için gecerlimidir acaba bizde üsküdar tarafında dusunuyoruz bazıları istiyormus cüzdanı, bazısı sormuyomus şansa kaldı artık bulduğumuz zaman acıp telefon sorucam utanıyorum ama ne yapıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…