Eşyalı normal daireyi 3 aylığına verirlermi ki öyle en iyisi olur, yıllık kontrat yapıldığı için mumkun olmaz sanmıstımgünlük kiralık dairelere ben olsam güvenemem. yerinizde olsam emlakçılarla bi görüşür 3 aylığına eşyalı daire kiralamaya bakardım. belki acil kiralık veya uzun zamandır boşta olan bi daire vardır.
Parasıyla resmen soyuyorlar üstte bir yorumda yazdığım gibi 140 euro istediler gunlukParasiyla sokarlar odaya evlilik cuzdanini hicbir yer istemez isteme hakkina sahip degil.
Aynen canım günlük evler sıkıntılı diye duydum bendehaberlerden takip ettiğim kadarıyla günlük evlerde sıkıntı var. o yüzden uzak durun derim.
apart larda güvenlik sorunu olabilir. değerli eşyalarınız kaybolabilir. ama kamera falan olması biraz zor.
Ahah eenn cok istediğim şey ama kalmaz 2-3 ay rahat edemez evde misafir odası yoksizde kalsa nişanlınız hem apart ya da ev için ekstra ücret ödemezsiniz hem de o apart parasıyla 2 3 ay içinde güzel bir tatil yaparsınız. ben olsam öyle yapardım
Yaz donemiyse ogrenci yurtlari hem bos oda icin ucuza verirler ama siz giremezsiniz.Parasıyla resmen soyuyorlar üstte bir yorumda yazdığım gibi 140 euro istediler gunluk
Parasıyla resmen soyuyorlar üstte bir yorumda yazdığım gibi 140 euro istediler gunluk
Eşyalı normal daireyi 3 aylığına verirlermi ki öyle en iyisi olur, yıllık kontrat yapıldığı için mumkun olmaz sanmıstım
3 emlakçıyla konustum bugun yıllık veriyoruz biz diyorlar demekki arada şansa çıkıyoryıllık olacak diye bi zorunluluk yok adamın ihtiyacı vardır istersen bir aylığına verir. bi görüşmek lazım.
İstanbul için gecerlimidir acabaBiz eşimle sevgililik dönemimizde her yaz birlikte tatile gidip otelde kalırdık.Kışın haftasonları bir yerlere gidip otelde kalırdık kimse bize evlilik cüzdanı sormadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?