Yanlış anlamayın içimin rahatlaması için soruyorum girdiğiniz kurum hangi kurumdu ne zmaan atandınız yakın zaman mı bana açıklayıcı söylerseniz rahatlarım yanlış anlamayınNeresi olduğunu ne yapacaksınız anlamadım ki. Otelde kaldım kimliğimi de verdim hiç de birşey olmadı daha ne diyeyim yahu.
1 kere gittim normalde kafaya takmıyordum bugün taktım ve araştırıyorum soruyorum yardımcı olmayacaksanız sizi ilgilendiren bişey yok bunu yazarak kendinizi siz yoruyorsunuzKafayı yiyorsun otel kayıtları apart kayıtları diye sürekli soruyorsun bari bi ev tut
Onu bilmiyorum ki Diyarbakır’da bi apart oteldi onu naısl anlayacazZina etmenin katipliğe engel olduğunu sanmıyorum ne alakaama apart malum gruba aitse onu bilemem
2013 yılında tatile gittim 2015 yılında atandım girdiğim kurum bir bakanlıkta üst düzey bir görev okey midir?Yanlış anlamayın içimin rahatlaması için soruyorum girdiğiniz kurum hangi kurumdu ne zmaan atandınız yakın zaman mı bana açıklayıcı söylerseniz rahatlarım yanlış anlamayın
Bi de karşı cinsle mi kaldınız sizdeNeresi olduğunu ne yapacaksınız anlamadım ki. Otelde kaldım kimliğimi de verdim hiç de birşey olmadı daha ne diyeyim yahu.
ma o zamanlar güvenlik soruşturması çok detaylı değildi malum olaydan sonra detaylı bakmaya başladılar2013 yılında tatile gittim 2015 yılında atandım girdiğim kurum bir bakanlıkta üst düzey bir görev okey midir?
EvetBi de karşı cinsle mi kaldınız sizde
kafaya taktım sadece atarlanmanıza gerek yok kiTamam o zaman sizin önünüze gelir mülakatta da detaylı sorarlar naptınız diye ikna edersiniz artık.
Mimli olup olmadığını nerden bilecem Diyarbakır’da bi aparttııyasaklı madde kullanımından sikayet yada baskınla mimlenen yerler de kalınca sorun çıkıyormuş da bunlardan karakola çağrılmadıysan hiç bir şey olmaz
Bunu bilemezsin kayıt tutulan yer olması daha iyi bu yüzden sevgilinizle kalmanız sorun olarak çıkmazMimli olup olmadığını nerden bilecem Diyarbakır’da bi aparttıı
Evleri müsait değilse sokakta arabada yapacaklarına gitsinler aparta otele orada yapsınlar gayet mantıklı bence.Seks yapmak icin apart tutmak bana çok ilginç geliyor. Yani olay anlık gelişmiyor resmen bir amaç uğruna bir yere gidiyorsunuz . Kaldığınız ev yok mu yahu çok değişik fantazi mi bu nedir ? Bekaret konularıyla bu atanacagim ama apartta mercimeği fırına verdim konuları da yani kapışır. Yaptığınız şeyin sorumluluğunu alin yahu . O an hormonlarinizla hareket edip pişman olacağınız şeyleri neden yapıyorsunuzsoruya cevap veriyorum aparti arastiracaklarini sanmam .
Gitmeden bilmiyordum ben ve 1 kere gittim zaten daha gitmedimSeks yapmak icin apart tutmak bana çok ilginç geliyor. Yani olay anlık gelişmiyor resmen bir amaç uğruna bir yere gidiyorsunuz . Kaldığınız ev yok mu yahu çok değişik fantazi mi bu nedir ? Bekaret konularıyla bu atanacagim ama apartta mercimeği fırına verdim konuları da yani kapışır. Yaptığınız şeyin sorumluluğunu alin yahu . O an hormonlarinizla hareket edip pişman olacağınız şeyleri neden yapıyorsunuzsoruya cevap veriyorum aparti arastiracaklarini sanmam .
Onlardan önce de birileri orada sevişmiş ve muhtemelen temizlenmemiş. Teri, menisi vs. sinmiş oluyordur yatağa, koltuğa. Behlül’ün taş evi değil ki bu apart apart.Seks yapmak icin apart tutmak bana çok ilginç geliyor. Yani olay anlık gelişmiyor resmen bir amaç uğruna bir yere gidiyorsunuz . Kaldığınız ev yok mu yahu çok değişik fantazi mi bu nedir ? Bekaret konularıyla bu atanacagim ama apartta mercimeği fırına verdim konuları da yani kapışır. Yaptığınız şeyin sorumluluğunu alin yahu . O an hormonlarinizla hareket edip pişman olacağınız şeyleri neden yapıyorsunuzsoruya cevap veriyorum aparti arastiracaklarini sanmam .