• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

apandist endişesi

Pufalo

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
209
69
298
34
Merhabalar herkese bir buçuk aydır günler işkence gibi yataltan kalkmak istemiyorum artık sag alt tarafımda siskinlik hissi sancı bazen ağrı şeklinde beni sürekli huzursuz eden bir şey var midemede vuruyor orasida ağrıyor karnimin içi sanki yara gibi tüm organlarımı hissediyorum doktora hatta doktorlara gittim kan idrar usg yapıldı kan temiz cikti idrar da iltihap çıktı iki kutu antibiyotik kullandm gecmeyince baska doktora gittim iltihap geçmiş orda bir usg daha çekildi bu sefer de sag kasık fıtığı çıktı Baltalimanı cerrahi ye gittik bir usgde orda cekildi o da fıtık yok dedi ama benim şikayetlerim geçmiyor resmen aptala döndüm herkes farklı bir şey diyor apandist olmasından ve patlayıp yayılmasından cok korkuyorum bir buçuk ay sürer mi acaba apandist doktor sürmez dedi ama güven olmuyor onlarada fikir paylaşırsanz çok sevinirim.

ultrasonla baktılar mı canım apandisitse eğer onda görülür üç gün apandist ağısı çektim üç günde kaç tane iğne oldum bir türü anlayamadılar sonra medipole gittim özel hastaneye orda ultrason çekti adam çok net apandisit dedi o şekilde ameliyat oldum

ultrasonla baktılar mı canım apandisitse eğer onda görülür üç gün apandist ağısı çektim üç günde kaç tane iğne oldum bir türü anlayamadılar sonra medipole gittim özel hastaneye orda ultrason çekti adam çok net apandisit dedi o şekilde ameliyat oldum
Benim beş kere filan çekildi ultrason um ama apandist diyen olmadı bir aydr olduğunu soyleyince apandist e çok odaklanmiyorlar ama o bolgede de başka sorun yapacak organ yok yumurtalk ve idrar yollarmda iyi artık ama benim sıkıntım geçmiyor sizin nasıl bir ağrıydı başka şikayetiniz var mıydı?

apandist olsa ultrasonda da görülür kan tahlilindede çıkardı ürolojiye gittinmi doktor doktorda gezmişsin bizim yormlarımız çok sağlıklı olmaz ama hemeroid yada bağırsak problemi olabilirmi olabilirmi acaba

Back