• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları aöl öğrencileri kaç kırediniz kaldı??

• Konu Sahibi Konu Sahibi hanimiş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hanimiş

Ziyaretçi
slm kızlar ben aöl öğrencisiyim alanım genel kültür ama 7. dönemimi tamamladım 144 kredinin 56 sı kaldı çalışamıyorum fazla çünkü evliyim ve 7 aylık bebeğim var artık utanır oldum benmle aynı durumda olan ( bitiremeyen ) varmı sizin alanınız ne ve kaç kredi tamamlayabildiniz??

slm benimde dönem 3 bitti 71 kredim var ::)utanmana gerek yok canım seninki gayet iyi az kalmış seneye mezunsun inş ddarısı benim başıma gittikçe zorlaştırıyolar daha başlamdım calışmaya 13 kitap var başarılar

:a015::a015:genel puanım 166 alan puan sanırım 24 kredı sonra tamamen btyo

genel dersler 61 kredim 39 kredim kaldı bide yüzyüze eğitm derslerim var daha çok varr

benimde sosyal bilimler alanım 5.dönemim sonuçlar açıklanmadı ama çok iyi geçti mezun sayılırım..
bende evliyim ama hem çalışmıyorum hemde çocuğum olmadığı için derslerime çalışabiliryorum evlilik değilde çocuk çalışmana çok engel olur canını sıkma kendini kimseyle kıyaslamana gerek yok herkesin bir kapasitesi var.inşallah en yakın zamanda bitirirsin başarılar......

Back
X