• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket aöf veya örgünde okuyanlar derslerinizi yazarak mı yoksa okuyarak mı çalışamalı?

ders çalışırken yazark mı sadece okuyarak mı çalışmalı

• yazarak

OY: 13 92,9%
  • sadece okumak

OY: 1 7,1%

• Ankete Katılan
    14

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
ders çalışma yöntemleriniz neler yazarak mı yoksa sadece okuyarak mı çalışmalı nedersızınız ya yazıyorumda sıkılıyorum okuyarakda oylece gecıyo sankı en sonunda bılgısayarda worde yazıyorum ozetlerımı delikafadulden

Herkesin çalışma stili farklıdır ama ben aöf de okurken yazarak çalışıyordum..
Önce özetliyordum sonra o yazdıklarımı okuyordum.
Bir tavsiyem nerde kenarda köşede latince kelime varsa bulup onu soruyorlar..
Çok şükür bitti benim diplomamı alalı çok oldu.
darısı başınıza

ben fosforlu kalemlerle önemli yerleri çizerek dikkatimi onlara verdim..ve hala öyle çalışırım.. geçerli bi yöntemdir

bi arkadaşım okuduğu konudan sorular çıkartıp onları soru cevap şeklinde yazarak çalışırdı.. onun metodu buydu ve sınıf 1.si olmuştu

bende mutlaka not alarak çalışırım...yazarak çalışmanın akılda kalmanın en iyi yolu olduğunu
düşünüyorum...

ben aöfdeyim genelde altılarını çizerek bazende özet çıkararak çalşırım :)

not alınca aklıma daha çok giriyor yerimseniben

yazarak çalışınca aklımda kalıyo önemli yerleri not tutarak gidiyorum ben arkadaşlar

ben yazarak çalışırım. ezberlemeden öğrenmiş olunur. 2 okulu bu şekilde okudum. devamı da var tabi

kitabı okurken sadece başlıkları ve alt başlıkları yazarım, okumam bitince yazdığım başlıkları şöyle bi gözden geçirirken okuduklarımı pekiştiririm aklımdan, ertesi gün veyahut başka günler geri dönüp tüm konuyu tekrar okumama gerek kalmaz böylece, sadece başlıklara bakarım kısaca, iyice pekişmiş olur..

Back