aöf Türk dili ve edebiyatı okuyanlar [içeri]

Ne güzel bir donemdas daha buldum. :) Ben de geçen yıl kaldığım ders hariç geçtim hepsini zor da olsa. Nasıl ders çalışıyorsunuz? Belki kacirdigim ufak noktalar vardır ipucu olur bana.:)
Kayıt yenileme yaptırdın mı.

yesilkubbe , Kusolurgidersin nasılsınız? Sinaviniz nasıldı? Vizelerden kaldığım yoktu ama finalde çağdaş Türk yazı dilleri 2 dersinden kalıyorum sanırım. Aşırı zordu bana mı öyle geldi. 14,15.yy.turk dili de sınırda. (

S sn0wdr0p elhamdülillah hepsinden geçiyorum. İngilizce biraz sınırda ama ortalamadan dolayı onu da kurtarıyorum çok şükür
Bana da çok zor geldi sorular. Özellikle 14-15.yy Türk Dili

S sn0wdr0p elhamdülillah hepsinden geçiyorum. İngilizce biraz sınırda ama ortalamadan dolayı onu da kurtarıyorum çok şükür
Bana da çok zor geldi sorular. Özellikle 14-15.yy Türk Dili
14-15 yy. Vize iyiydi. Ama ortalamam düşükse o da sorumlu geçiyorum. Bana bir de çağdaş yy.turk dili aşırı zor geldi. 4 ve soru net bildigimdi.. 6 te tahmin ettiklerimi isaretledim ama 6 taneden 4 u yanlış çıktı.
Mitolojiyle genel dilbilim daha bi cevaplanabilir güzel sorular sormuşlar. 2. Meşrutiyet ve 17.yy da da çok bilinmesin diye sorulan sorular vardı yine. Yarı yarıya kolaylık vardı. İngilizce den muafim. Siz nasıl ders çalışıyorsunuz? Ben bazı nuanslari kaçırıyor muyum acaba? Bazen hiç okumadigim ilk defa gördüğüm şeylerden soru geliyor şok oluyorum. Bir de doğru bildiğim ama yanlış doğruyu götürdüğü için isaretlemeye korktuğum her dersten en az 3 soru var. 3 soru da çok şey farkettiriyor yani. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…