- 23 Nisan 2010
- 314
- 2
- 96
teşekkürler merve. ben eşimin görevi gereği siirtteyim ne murat yayınları var ne egem soru bankası.internetten de hiç bakmadım egem soru bankasını istiyorum bende en yakın zamanda araştırcam. geçen senenin çıkmış soruları var şu dikkatimi çekti benimde genelde kitapların özet bölümleri var ya ünite sonlarında ordan sormuşlar.. sen birinci sınıftadda kursa gittin mi merve osmanlıcayı kursa gitmeden geçebilcekmiyim acaba?
canım ben gittim kursa edebiyatı seve seve okuyorum..o yüzden yardım alıyorum ve gercekten cok faydası oluyor..osmanlıcayı gectim gecen seneki sınıfımızda sadece 3 kişi geçti zaten..ama şunu söyleyebilirim 1 sınıfta ki hocamız berbat ötesiydi buu sene ki hocayı görünce anladım..ve asırı calısan divane olan biri degilim ama hakkıyla çalıştım..evet ünite sonların da ki özetlerden çok fazla soruluyor zaten orda dikkat edersen o ünite anlman gerekenlerin özetini veriyor..ayrıntıları konulardan çalışacaksın..ama korkma okadar söyleyeyim kurallara iyi çalış ve anadolu ünisinin kitapları çok karışık ve nazari bilgi hep..egemi şiddetle tavsiye ederim..yardımcı olmak isterim..netten bulamazsan buradn istediğin kitapları alıp kargoya falan da verebilirim canım bir araştır sen yinede bende bu hafta içi alıyorum egemi..tembellikten başlayamadım da daha ders çalışmaya:86: