Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derslere calısmaya bende baslamıstım ama aöfün kendi kitapları cok sıkıcı ve akılda kalmıo o yüzden murat kursundan iki kitap aldım ikisi 50 tl daha güzel tavsiye ederim osmalıca dersi icinde kursa yazıldım nisana kadar yetişir insallah
Bende Murat Yayinlarinin kitaplarini aldim, guzel gercekten, birde egem soru bankasi aldim, ama soru cozmedim daha dogru duzgun
nesrinn bende soru bankası alcam ama egem iyimi tavsiye edermisin??
ya ben daha ne yaptigimin farkinda degilim, bir turlu calisamiyorum daha dogrusu calissamda ilerliyemiyorum, bi plan yapmak lazim boyleee rastgele olmayacak, bi duzen tutturmak gerekiyor. birde unutuyorum tekrar cok yaptigim icin ilerliyemiyorum sanirimnasıl gidiyor çalışmalar arkadaşlar bende her dersten bir ünite çalışmaktan vazgeçtim kitap kitap çalışmaya başladım..yoksa çok dağınık oluyor bir derse adapte olmuşken bitireyim diyorum..osmanlı türkçesinde hemze ve nazal n harflerinde baya bi sorun yaşıyorum ya kızlar bilen bi anlatsın bu harfleri nasıl ayırt edebilcem yazım ünitesinde sırf bu ikisinden yanlışlarım çıkıyor.yani okuduğumuz bir kelimede normal n ile nazal n nasıl ayırt edilir ve hemze ne işe yarıyor onu da anlayamadım
ya ben daha ne yaptigimin farkinda degilim, bir turlu calisamiyorum daha dogrusu calissamda ilerliyemiyorum, bi plan yapmak lazim boyleee rastgele olmayacak, bi duzen tutturmak gerekiyor. birde unutuyorum tekrar cok yaptigim icin ilerliyemiyorum sanirim
canım bence artık tekrar yapma..ben tekrar yapmayı bıraktım son bir ay kala zaten mecburen tekrar yapıcaz o zamana kalmaz ezberler unutulur..bırak tekrarı boşver vizeye az kala tekrar yapıp hazır oluruz inşallah
kızlar ya not tutarken farkettim sırf murat yayınlarına bağlı kalmayın. çünkü geçen sene çıkmış sorulara bakarsanız bazı soruların cevabını murat yayınlarında bulamayıp ders kitabında buldugunuzu farketceksiniz..bir kaç soruda yaşadım ben bunu
nerdesiniz arkadaşlar..dersler nasıl gidiyor bu arada formasyon kaldırılmış diye duydum haberiniz var mı?eğitimciler dışında eğitimci olamayacak galiba..ama hayırlısı bu ülkede hergün yeni bir değişiklik oluyor..acaba tezsiz yüksek lisansla formasyon alınabilcekmi onu bilmiyorum
ya bişi sorcam örgünden açıköğretime geçiş yapılıyo mu
bn 2.sınıf örgünüm açık öğretme geçiş şansı var mı
ben edebiyat okuyorum 2. öğretm
evet kalktı formasyon
eğitimciler dava açmış hangi hakla bu hakkımızı elimizden aldılarsa bu kararı veren yargıtayı burdan çok çok selamlıyorum
kesin karar alındı yani öyle mi? üzüldüm gerçekten çok saçma bir durumfen edebiyat bölümü okuyan kişiler formasyon alıp kpss de başarı gösterdiği sürece eğitimci olmaya fazlasıyla hakkı vardır.insanın önünü kapatmak ne kadar kötü birşey..şimdi fen edebiyat öğrencileri hangi hevesle okulu bitirir bilemiyorum çünkü bitirilen bölümlerde pek fazla iş imkanı yok..verilen emeklere yazıkk.bu ülkede öğrenciysen allah başka dert vermesin arkadaşım
öyle bişey yok sanırsam ama şaşırdım neden açıköğretime geçmek istiyorsun..banada tarih bölümünün ikinci öğretimi geliyordu yani istediğim şehirde, diğer yerlerde biirinci öğretimde geliyordu ilk başta tercih yapmıştım tarih i.ö mi ama sonra gittim sildirdim tercihlerimden yerinede açıköğretim edebiyatı yazdım silmeseydim şimdi tarih gelmişti yerleşme puanlarından anlaşılıyor.ama o zamanda ben ne okula giderdim ne de şimdi bu bölümü okuyor olurdum yani doğru olanı yaptım..