• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf sonuçları bekleme topici

evet benim girdgim yerde sonuçları yazıyorum hocalar görmeden :Dgörselerde bişe demiyolar

az kaldı ama stres arttı nasıl bakıcam sonuc sayfasına bılemıyorum ya

evet açıklansada kurtulsak :)25 inde veya 28 inde açıklanır ya cuma açıklanıyo yada pazartesi saat 3 gibi her yıl böyle deişmiyo inş hepimiz geçeriz

kızlar valla kendi sınav sonuçlarımı bu adar stresli beklemiyorum.eşim askere gidicek eğer kaldıysa bu sınavda.
öleee bekliyom. gıcık oldum açıklanamadı bi

inşallah geceriz hepımız son bı kac dun kaldı yanı...sonuclar acıklandığında naısl bakıcam hiç bılmıyorum

aöf sitesinden bakmıştım hatırladığımı kadarıyla geçiyorum ama bir an önce açıklansada kurtulsam bu sıkıntıdan....

arkadaslar benımde uygarlık ıletısım ve ıktısat vardı hepsını verdım galıba ama yınede sonuc acıklansa 25 eylul dogum gunum ıns o gun acıklanır ve bana guzel bı hedıye olurzemuszemus

inşallah geceriz hepımız son bı kac dun kaldı yanı...sonuclar acıklandığında naısl bakıcam hiç bılmıyorum

canım google dan anadolu üniversitesi sınav sonuçları olarak aradığından direkt sayfaya gidiyorsun tc kimlik nonu girerek bakabiliyorsun...genelde 3 haftada açıklanıyor ya bakalım hayırlısı..çok çalıştım emin olduğum 4 sorum yanlış çıktı moralim bozuldu akannehir

uygarlık tarihinden 30 sorudan 20 doğru yaptıysam 57 almama yetermi sizce

canım daha bu akşam okudum..sistem aynı vize ve final gibi..vizenin yüzde 30 u bütünlemenin de yüzde 70 i ele alınacakmış...

yaa kızlar bu aöf kayıtları ne zaman başlıyo? arasınıf kayıt.

ya aynen canım heyecan yapsam ne olacak ya kalıcam ya gecıcem okulu bırakmıycam nasılsa kalıncada devam ıste

Ben de bir şey soracam arkadaşlar. Benim puanım hesaplamama göre yani vizenin %30 u, bütünlemenin %70 i alınınca puanım 49,8 tutuyor. Bunu şimdi 50' ye tamamlarlar mı? Bu küsüratları nasıl hesaba katıyorlar bundan haberiniz var mı? Mesela 58,4 ise puan 58 diye mi geçiyorlar acaba. 58,5'den yukarısı da 59 diye mi geçiyor.

Back