aof sinav sonuclari aciklandi

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
Ben ortalama tutmadigi icin 2 sinden kaldim.6 dersi gectim. Butunleme olucak mi acaba...

merhaba benim 1. dönem ortalamam 1.55 :2::2::2: ikinci dönem 2.50 olsa geçebiliyor muyum 3 tane de DD var :KK14::KK14::KK14:

meraba kizlar bana yardimci olurmusunuz ben haziran ayinda aof giris sinavina giricem ama neye nasil calismaliyim bilmiyorum hic bir kaynagim yok fransada yasiyorum sorular zor mu?eski cikmis sorulara ulasamiyorum okulu bitireli 9 yil oldu lutfen yardimci belli bir saatet onlin olun iyi aksamlar

2 uzerı oldugunda gecıyosun yoksa hangı dersse tekrarı oluyo ne demek rıca ederım:KK3:
bende bi şey sorsam siz biliyo gibisiniz sanırım ben tek dersten ff aldım ortalamam 2 nin altında tekrar yazıyo ben sadece ff dersimi tekrar alcam yok hepsinimi

Of kızlar aynı duurm bende de var. 2 dersim FF. Ortalamam 1,75 :KK43: şimdi 2.dönem 2nin üzerinde olursa geçer miyim acaba ? doğru dürüst dgsye bile çalışamıyorum Bu yüzden. Bilen biri açıklama yapabilirmi ?

Of kızlar aynı duurm bende de var. 2 dersim FF. Ortalamam 1,75 :KK43: şimdi 2.dönem 2nin üzerinde olursa geçer miyim acaba ? doğru dürüst dgsye bile çalışamıyorum Bu yüzden. Bilen biri açıklama yapabilirmi ?
Ff olan dersleri seneye güz döneminde alacaksınız o derslerden kesin kaldınız.

Son sınıf yani,mezun durumunda olanlara zayıf dersleri için sınav yapılıyor o da Haziran'da ama sınav tek ders diye geçiyor,sizin 2 dersiniz var.
Evet. Onu da öğrendim. Tek dersten sınava girsem. Diğerine girmesem,ortamayla geçer miyim acaba

23 ocak 24 ocak 2016 dönem sonu sınav sonuçları açıklandı.

kızlar ben bu dönem 3 derse girdim CB, BB, BC, düştü notlarım ama tekrar yazıyor genel not ort. 1,84 bu durumda ben bu dersleri tekrar mı vermiş olacam bilen varsa bi yardımcı olsunn

X