Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bütünleme olmaz ama tek ders sınavı falan var onu takıp edın
Tsk cvp verdigin icin.ama ortalamam1.88 onumuzdeki donem 2 uzeri yaparsam bnlardan da gecebilirim diye okudum emin degilim
merhaba benim 1. dönem ortalamam 1.55 :2::2::2: ikinci dönem 2.50 olsa geçebiliyor muyum 3 tane de DD var
bende bi şey sorsam siz biliyo gibisiniz sanırım ben tek dersten ff aldım ortalamam 2 nin altında tekrar yazıyo ben sadece ff dersimi tekrar alcam yok hepsinimi2 uzerı oldugunda gecıyosun yoksa hangı dersse tekrarı oluyo ne demek rıca ederım
Ff olan dersleri seneye güz döneminde alacaksınız o derslerden kesin kaldınız.Of kızlar aynı duurm bende de var. 2 dersim FF. Ortalamam 1,75 şimdi 2.dönem 2nin üzerinde olursa geçer miyim acaba ? doğru dürüst dgsye bile çalışamıyorum Bu yüzden. Bilen biri açıklama yapabilirmi ?
gerçekten mi ben ortalamayla bahar dönemınde geçerim diye düşünüyordumFf olan dersleri seneye güz döneminde alacaksınız o derslerden kesin kaldınız.
FF olan derslerden geçilmiyor hangi dönemde kaldıysan tekrar alıyorsun,kaçıncı sınıfsın ve bölümün nedir.gerçekten mi ben ortalamayla bahar dönemınde geçerim diye düşünüyordum
2.sınıf. İlahiyatFF olan derslerden geçilmiyor hangi dönemde kaldıysan tekrar alıyorsun,kaçıncı sınıfsın ve bölümün nedir.
Son sınıf yani,mezun durumunda olanlara zayıf dersleri için sınav yapılıyor o da Haziran'da ama sınav tek ders diye geçiyor,sizin 2 dersiniz var.2.sınıf. İlahiyat
Evet. Onu da öğrendim. Tek dersten sınava girsem. Diğerine girmesem,ortamayla geçer miyim acabaSon sınıf yani,mezun durumunda olanlara zayıf dersleri için sınav yapılıyor o da Haziran'da ama sınav tek ders diye geçiyor,sizin 2 dersiniz var.
Hayır ff olAn dersinizi vermek zorundasınız onuda Güz döneminde verirsiniz.Evet. Onu da öğrendim. Tek dersten sınava girsem. Diğerine girmesem,ortamayla geçer miyim acaba
Çok üzüldüm gerçektn. Bilgi için teşekkürlerHayır ff olAn dersinizi vermek zorundasınız onuda Güz döneminde verirsiniz.