aöf muafiyet dersleri

Bende ikinci univ kapsaminda kayit yaptirdim. Ama muaf oldugum dersleri yazmamisim saniyorumki sistemden direk cikacak. Sistemede yeni baktim muaf dersler gorunuyor. Insallah yapilirda kurtulurum en azindan 3 dersten
o0ğlumun kreşinde aöf bürosunda çalışan bir veli ile karşılaştım cuma günü 45 gün sonra yayımlanacak dedi ama ben yine de her gün kontrol ediyorum tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar ata aöf çocuk gelişim birinci sınıfım muafiyet hakkında hiç bir bilgim yok nasıl muaf okunuyo bilgi verirmisiniz

Merhaba
Ata AÖF Sosyal hizmet önlisans programi okuyorum. 2. yılım için kayıt yenileme yaptım. Fakat 1. Yılın dersi olan temel matematik dersini 3 dönem alıp başarısız olduğum halde başarılı dersler statüsünde görünüyor. Dersi seçemiyorum. Karşisinda M harfi yazıyor. Dersin kredisi toplam kredimden düşürülmüş. Bu kayıp krediyi nasıl alabilirim, eksik krediyle nasıl mezun olabilirim?
Bu konuyla ilgili bilginiz var mı ?

o0ğlumun kreşinde aöf bürosunda çalışan bir veli ile karşılaştım cuma günü 45 gün sonra yayımlanacak dedi ama ben yine de her gün kontrol ediyorum tavsiye ederim.
Tesekkur ederim bende gidip buroya sordum 45 is gunu icinde yayinlanir yaparsiniz kabul edilir dedi. Insallah kabul edilir. Ayrica eski muhafiyet ilanlarina baktim hep kasim ayinda verilmis ama bende sizin gibi hergun bakiyorum.

Merhaba arkadaşlar ata aöf çocuk gelişim birinci sınıfım muafiyet hakkında hiç bir bilgim yok nasıl muaf okunuyo bilgi verirmisiniz
Ikinci univ okuyorsaniz ozaman onceden aldiginiz temel dersler var ingilizce tarih turk dili ve temel bilgi teknolojileri onlari almiyorsunuz

X