aöf muafiyet dersleri

22/10/2018 tarihinde muafiyet duyurusu yapılacak verilecek tarihlerde de muafiyet itirazları yapılacak bende bir dersi seçmeyi unutmuşum bekliyorum.
Anadolu üniversitesi için yazdım bu arada
Gercekten mi cok tesekkur ederim ya valla cok sevindirdiniz beni insallah dogrudur ben aradim ordaki adam itiraz vs edemezsiniz artik dilekce felan kabul olmaz demisti.

Gercekten mi cok tesekkur ederim ya valla cok sevindirdiniz beni insallah dogrudur ben aradim ordaki adam itiraz vs edemezsiniz artik dilekce felan kabul olmaz demisti.
hiç yapmamış olmanızdan emin değilim umut vermeyeyim ben birinci sınıfım ikinci üniversite kapsamında kayıt oldum ingilizce ve türk dilini girdim ama inkılap tarihini girmemişim sorduğumda böyle bir yanıt aldım..zaten ders durumunuzda en altta notlar kısmında da itiraz dönemi muafiyetle ilgili itirazlarınızı yapabilirsiniz tarzında bir not var.

Anadolu universitesi benimki ben otomatik muaf oluyoruz sanmistim kayit sirasinda soylememiz gerekiyormus kayit yapan kiside biliyor ikinci univ hicbirsey soylemedi bosu bosuna alacagim aldigim dersleri.
Ben de geçen yıl Anadolu Aöf’ ye ikinci üniversite başvurusu yaptım ve otomatik olarak muaf oldum derslerden, ekstra bişey yapmadım yani, sizde neden böyle oldu ki?

Ben de geçen yıl Anadolu Aöf’ ye ikinci üniversite başvurusu yaptım ve otomatik olarak muaf oldum derslerden, ekstra bişey yapmadım yani, sizde neden böyle oldu ki?
Daha once Anadolu üniversitesinde okudunuz mu eger okuduysaniz ondan otomatik olarak muaf eder.

Bende oyle dusunuyordum ama anadolu univde ekstra soylemek gerekiyormus transkrip gerekliymis galiba
transkript gerekmiyor eğer hala öğrenciyseniz gerekiyor. bende sanırım otomatik düşmüştü sisteme ben özellikle söylemedim. muaf dersler çıkıyo. diyelimki söylemediniz ve muaf olmadınız gelecek dönem düzeltirirsiniz. her sene 2 ders sonuçta

Bende ikinci univ kapsaminda kayit yaptirdim. Ama muaf oldugum dersleri yazmamisim saniyorumki sistemden direk cikacak. Sistemede yeni baktim muaf dersler gorunuyor. Insallah yapilirda kurtulurum en azindan 3 dersten

Bende baska bir örgün univ mezunum basvuran arkadaslarimdan bisey yapmana gerek yok diye duydum otomatik muaf olacagim diye dusundum.

Yok mezunum baska bir universiteden. Ya birde okadar acil bir kayit yaptirdimki kucuk kizim hasta idi aglamali bagrisli yaptirip ciktim. Insallah parkbyull un dedigi gibi muafiyet itirazi vardir. Bana telefondaki adam yok artk bu 3 dersi alacaksin itiraz vs yok dedi.

Bende baska bir örgün univ mezunum basvuran arkadaslarimdan bisey yapmana gerek yok diye duydum otomatik muaf olacagim diye dusundum.
Sistemle alakalı bir hata mı oldu acaba ben de mimarlık bölümü mezunuyum aöf ‘ ye kayıtta bişey yapmadan muaf oldum

İngilizce sınavının çok kolay olduğunu duymuştum muaf olursunuz inşallah, olmazsa da endişelenmeyin başarılar dilerim
Ayy insallah muaf olurum. Bende aof okuyan arkadaslari aradim telasla ingilizce sinavlari nasildi kolaymi diye onlarda kolay dedi

Canınızı sıkmayın, olmazsa bi kaybınız olmayacak ki sonuçta zaten üniversite mezunusunuz, bu rahatlıkta olunca stres yapmadan başarılı olursunuz illa ki
Yani haklisin tabiki ben sadece en azindan bazi derslerden muafim ders azalacak diye rahattim boyle olunca stres yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…