• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf matematık gecmıs yıl sorularının çözümleri olan varsa ekleyebilir mi

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
gecmıs yıllarda cıkan soruların cozumlerı olsa faydası olur dıye dusunuyorum kursa yazıldım karacana ama henuz baslamadı benı de telas aldı ya yıne kalırsam 3 senem bu malesef yada cozup eklese bırı ımkansız gıbı ama belkı cozumlerı olan varsa ekleyebılır dıye dusundum sadece dogru olan sıkları bılmek yetmıyor

gecmıs yıllarda cıkan soruların cozumlerı olsa faydası olur dıye dusunuyorum kursa yazıldım karacana ama henuz baslamadı benı de telas aldı ya yıne kalırsam 3 senem bu malesef yada cozup eklese bırı ımkansız gıbı ama belkı cozumlerı olan varsa ekleyebılır dıye dusundum sadece dogru olan sıkları bılmek yetmıyor

tabi canım doğru şıkları bilmen sana fayda etmez çözümünü nasıl yapılcağını bilmelisin aynı sayılşar çııkmıo malesef keşke murat eğitim kurumlarına kaydolsaydın oranın hocaları süper anlatıor benim ablamın arkadaşı gitmiş karacana kız sınıfta kaldı tabi bu insanına göre değişior yani sn çok çalışırsın geçersin inş. Canım geçersin ya hangi bölümü okuosun canım

iktisat benım 2 sınıfım 1 den mat var ılgın ıcın tesekkr kurs basladı hayırlısı ıyı anlıtıyor hoca bakalım

iktisat benım 2 sınıfım 1 den mat var ılgın ıcın tesekkr kurs basladı hayırlısı ıyı anlıtıyor hoca bakalım

hımm hadi hayırlısı canım ne demek rica ederim tatlım herkes matden kalmış ama allaha şükür lisede bnim çk zyıf en yüksek 50 almıştım oda bir kere bu dersanenin hocası dersi sewdirdi başarılı oldum canım bnim alttan genel muhasebe var ya:((inş. ii gider canım bidünya para verioz değsin ya

Back
X