• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aöf Kayıt Yenileme Tarihleri 2009-2010

lacrimosa

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2007
1.230
885
648
Merhaba kızlar ,
Aöf 2009-2010 yılı kayıt yenileme tarihi her sitede farklı yazıyor .
tam olarak ne zaman kayıt yenileyeceğiz & ne kadar harc yatıcagımızı bilen var mı ?
ben işletme 3. sınıfa gectim .
paylaşırsanız sevinirim.

aö f web de yazıcak bı sure sonra mıktar tarıh yazıcak sırenızle gırdınız kısımda harclar dıye var

Ben kamu yönetimi 2.sınıfa gectim arkadaslar aöf bürosunu aradım kayıt yenileme 1 aralıkta baslıyormus 25 aralıga kadar..

siteden aldım kızlar aynı olduğu gibi

2009-2010 Öğretim Yılı Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültelerindeki Öğrencilerin Kayıt Yenileme İşlemleriUzaktan eğitim sistemiyle öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme fakültelerine kayıtlı öğrencilerin öğretim yılı içinde yapılacak ara, yıl sonu ve bütünleme sınavlarına katılabilmeleri, öğrencilik haklarından yararlanabilmeleri, kayıtlarını yeniletmeleriyle mümkündür. Başka bir deyişle, kaydını yeniletmeyen öğrenciler, kayıt yeniletmedikleri öğretim yılında sınavlara giremezler, öğrencilik haklarından (öğrenci belgesi, öğrenci durum belgesi, paso gibi) yararlanamazlar.

2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans programının planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.
Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi
19 Ekim 2009 - 28 Ekim 2009
30 Ekim 2009
2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.
01 Aralık 2009 - 25 Aralık 2009
22 Aralık 2009 – 25 Aralık 2009
Kayıt yenileme işleminin nasıl yapılacağı öğrencilerimizin adreslerine gönderilen Kayıt Yenileme Kılavuzlarında, gazete ilanları ile yapılan “Kayıt Yenileme” duyurusunda, http://www.anadolu.edu.tr adresinde ilan edilmekte ve duyurulmaktadır.

siteden aldım kızlar aynı olduğu gibi

2009-2010 Öğretim Yılı Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültelerindeki Öğrencilerin Kayıt Yenileme İşlemleriUzaktan eğitim sistemiyle öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme fakültelerine kayıtlı öğrencilerin öğretim yılı içinde yapılacak ara, yıl sonu ve bütünleme sınavlarına katılabilmeleri, öğrencilik haklarından yararlanabilmeleri, kayıtlarını yeniletmeleriyle mümkündür. Başka bir deyişle, kaydını yeniletmeyen öğrenciler, kayıt yeniletmedikleri öğretim yılında sınavlara giremezler, öğrencilik haklarından (öğrenci belgesi, öğrenci durum belgesi, paso gibi) yararlanamazlar.

2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans programının planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.
19 Ekim 2009 - 28 Ekim 2009
30 Ekim 2009
2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.
01 Aralık 2009 - 25 Aralık 2009
22 Aralık 2009 – 25 Aralık 2009
Kayıt yenileme işleminin nasıl yapılacağı öğrencilerimizin adreslerine gönderilen Kayıt Yenileme Kılavuzlarında, gazete ilanları ile yapılan “Kayıt Yenileme” duyurusunda, http://www.anadolu.edu.tr adresinde ilan edilmekte ve duyurulmaktadır.

canım sitenin altını üstüne getirdim bulamadım ben bu ilanı ya sen nerden buldun duyurular kısmında yok

Kızlar ben bizzat gittim kendim sordum kadın 1 ve 25 aralık arasında olacak dedi kayıt yenileme harç aklıma gelmedi gelseydi sorardım ama sanırım 4 sınıflar 500 falan olur yada 600 tam bilmiyorum ama siz yinede klavuzu bekleyin

Kızlar ben bizzat gittim kendim sordum kadın 1 ve 25 aralık arasında olacak dedi kayıt yenileme harç aklıma gelmedi gelseydi sorardım ama sanırım 4 sınıflar 500 falan olur yada 600 tam bilmiyorum ama siz yinede klavuzu bekleyin

Merhaba kızlar ,
Aöf 2009-2010 yılı kayıt yenileme tarihi her sitede farklı yazıyor .
tam olarak ne zaman kayıt yenileyeceğiz & ne kadar harc yatıcagımızı bilen var mı ?
ben işletme 3. sınıfa gectim .
paylaşırsanız sevinirim.

bende 2 ya gectim canım 2. sınıf dersleri nasıl zor mumafoldumben

canım sitenin altını üstüne getirdim bulamadım ben bu ilanı ya sen nerden buldun duyurular kısmında yok
bu siteden açıköğretime ordan duyurulara giriyosun. biraz karışık vermişler ondan bulamamışsın kaydirigubbakcemile5

canım başka bir yolu daha var açıköğretimden sık sorulan sorulara gir orda yazıyor zaten :)

Son düzenleme:
kızlar 4 uncu sınıfa kayıt yaparken ınternetten basvuru yapılması gerekıyor mu

Kızlar bişey sorucam yardımcı olursanız çok sevinirim

sınıf geçtiğimizde gelen kağıtta bir üst sınıfa geçti falan gibi bir yazı oluyormu

ben 2 dersten kaldım fakat 2 dersen kalınca bir üst sınıfa geciliyor ya bu yüzden merak ediyorum

kağıttada 2.sınıfa geçtinz falan yazmıyo bir size sorayım dedim

canım 2 dersten kalınca bir üst sınıfa geçiyosn ama borçlu benmde 1 ders var alttan ben sordm yani
evlere kagıt geldimi ben adres degişikligi yaptım ama diger adrese gelmiş sanırımm

kızlar,bu kadar stres yapmayın sakin olun yahu..sonuçlar açıklandığına göre kayıt yenileme tarihleri,evlerinize gelecek kayıt yenileme kılavuzlarında belirtilir..siz keyfinize bakın :gitme:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar komık bı soru olck belkı ama kayıt yenıleme ok tarıh bellı pekı jharcları nezman yatırcaz 2taksıt yatırılıyorya gectımı acaba hıç takıp etmedımde

sonuçkagıdı eve geldı ama benımkınd eyenı kayıt şuzamn dıye yazmıyor dıgerlerı gıbı bı kagıt geldı sadece puanalr var bıde şukadr dersten kaldınız yazıyor

ya bu ne böyle aöf sitesi 1-30 ekim arasında kayıt yenileme diyo..arıyorum büroyu aralık 21e kadar diyo.

Back